rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Королівство її Величності Краси

Якщо ми, шановний читачу, повідомимо зараз, що в Українській околиці відчинився ще один офіс, Ви не здивуєтеся - у нашій околиці це уже стало явищем звичайним.

TitleАле, якщо ми помістимо на нашу сторінку кілька фото із Grand Opening цього бізнесу, ваша цікавість не залишиться байдужою. І жоден із Вас не зігнорує шансом заглянути за ці високі скляні двері, у ці сяючі золотими буквами, кришталевими люстрами і чисельними дзеркалами вікна... За ними ваш погляд вражає своїм убранством невелика зала, де посередині стоїть витончений рояль із букетом дивовижних жовтих троянд. Меблі, картини і взагалі увесь інтер'єр викликають у вас бажання залишитися тут і поцікавитися, хто ж так змінив цю стару запущену будівлю, знайому жителям околиці ще з минулого століття. Але ось вам назустріч виходять власники салону Тетяна та Ричард Біллмайєри. На лацкані її фірмового костюму вишито «TRB Golden Age Company» - і ви розумієте, що потрапили у королівство її Величності Краси. До слова сказати, «TRB» власне і означає ініціали цього партнерського тандему і подружньої пари. Відкриття цього салону стало можливим завдяки їх повному взаєморозумінню, згоді у баченні того, що вони створювали. Ричард за професією інженер-дизайнер, приміщення ремоделювалося за його кресленнями. Інтер'єр же - справа Тетяниних фантазії і рук.

Цей салон краси, на думку представників косметичної компанії зі світовим ім'ям «Bioelements» - на нинішній день «top of the line» в Америці. Його господині - косметологу та представнику цієї компанії у Чікаго - Тетяні Біллмаєйр було запропоновано відчинити салони такого ж рівня в Україні. Чому власне їй? Тому що вона - людина слова. Сказала - зробила. Ще у грудні були тільки проекти про відкриття салону, а 4 березня він уже гостинно відчинив свої двері. Grand Opening перевершив усі сподівання. Серед гостей, котрі прийшли відсвяткувати із Тетяною відкриття салону, були як її друзі, так і багаточисельні клієнти, котрі знають господиню салону не тільки як прекрасного косметолога, але й теплу, душевну людину. Тут були як американці, так і українці. Давні її друзі Зік та Лінда Робертсони, котрі прибули із Техасу, подарувавши на Grand Opening два ящики шампанського, спеціального замовленого у Франції.

TitleЗік Робертсон: «Я знаю Тетяну багато років. Вона цілеспрямована, ділова людина. Вона давно мріяла про створення такого бізнесу і про ці мрії завжди розповідала із сяючими очима. Ми з Ліндою дуже тішимося з того, що це їй таки вдалося, маємо надію, вона розвиватиме цей бізнес і матиме у ньому успіх».

Гостина була вишукана та витончена, а фонтан із шоколаду довершив враження.

Настрій усі мали святковий. Невимушену бесіду супроводжували приємні мелодії, виконувані на роялі Оксаною Підручною, відомою серед українства Чікаго.

TitleОксана Підручна: «Думаю, що бізнес у Тані повинен піти успішно, оскільки я знаю багато жінок у нашій громаді, котрі із задоволенням користуватимуться послугами косметолога і котрі розуміють, що зберегти свою молодість і свіжість не менш важливо, ніж зберегти, наприклад, здоров'я. Кожна із них може за рахунок чогось іншого викроїти зі свого бюджету кошти для догляду за свою зовнішністю».

Усім, хто приходив, Тетяна із задоволенням і гордістю показувала свій салон. Дизайн приміщень було виконано за її задумками, отже, їй дійсно було чим гордитися. На обох поверхах кожен куточок був продуманий і вражав фантазією господині - косметичний та масажний кабінети, зала перукарів, приміщення для "body works", а також такі дивовижні Тетянині фантазії як куточок нареченої, «куточок адаптації до реального життя», буфет...

Тетяна має у планах заходи, котрі є новинкою для системи салонів spa - вечірні програми, котрі, на вибір клієнта, включатимуть релаксуючі процедури - загальний масаж, чистка та масаж обличчя, "body treatment" і т.д. А на «десерт» - легка гостина, жива музика та задушевна бесіда при свічках у затишно обставленій вітальні.

Серед гостей я зустріла багато знайомих облич. Світлана та Євген Прокопови, Анжеліка Пулос та Міла Кавіні - чарівні господині улюбленого українськими модницями бутіку «Лаванда».

Міла Кавіні: «Звичайно ж, це подія для Української околиці, хоча б тому, що ще одна людина із українців вирвалася вперед, зуміла здійснити свої мрії. Я певна, що бізнес буде успішним, оскільки знаю саму Таню, знаю її настирливість і стійкість перед обличчям труднощів».

TitleАнжеліка Пулос: «Те, що зробила Таня у дані строки і з тим розмахом, котрий ми тут бачимо, характеризують її як грамотного, досвідченого бізнесмена. Знаю багатьох, котрі роками мріють, планують, обговорюють... але далі цього етапу справа у них не йде. Ми з Мілою, як і Таня, ввечері вирішили будувати свій бізнес, а вранці почали втілювати рішення у життя. Звичайно ж, ми повернемося сюди після Grand Opening, але уже у якості клієнтів, а не гостей. Уся обстановка, сама господиня, продукція, котрою вона користується - усе тут приваблює і спонукає повернутися».

Карен Валачек протягом півтора року кожної неділі приходить до Тетяни на процедури: «Таня повернула мене до життя, вона дала мені другий шанс на красу, хоча, за великим рахунком, мова йшла про життя. Лікарі панацеєю від моєї хвороби обрали антибіотики. Коли я потрапила до Тані, мій організм був у жахливому стані. Це були далеко не тільки проблеми зі шкірою. Після такої кількості прийнятих антибіотиків я не знала, куди подітися від побічних ефектів. Таня застосувала усі свої знання і досвід, аби протиставити антибіотикам свою систему відновлення нормального функціонування організму та боротьби із проблемами шкіри».

Ефект був приголомшуючий. Найголовніше - бути терпеливими і слухняно виконувати усі рекомендації.

Серед пацієнтів Тетяни можна зустріти і молодь, як хлопців, так і дівчат, людей середнього віку і навіть старших. Це: Оксана Ганушевська, Оленка Прийма, Ярослав Крук, Тарас Демберецький, Люба Максимич та багато інших. У наступних номерах ми дамо слово і їм, а також - Тетяниним співпрацівникам.

TitleКоли я покидала салон, люди все ще приходили, хто привітати, а хто просто поцікавитися освітленими вітринами, а свято було у повному розгарі.

Ну що ж, пані Тетяно, успіхів вам і надіємося на співпрацю із Вами у нашій рубриці «Здоров'я».

Тетяна Біллмайєр: «Хочу скористатися можливістю подякувати усім, хто нині до мене прийшов, усім тим, хто допоміг моїй мрії здійснитися. Це, звичайно ж, у першу чергу мій прекрасний друг і чоловік Ричард. Це мої друзі Зік та Лінда Робертсони, моя чарівна співробітниця Тетяна Молодовець. Хочу подякувати будівничим, котрі вклали у це приміщення не лише свої сили, але й душу, «Чарівний глечик» пані Катерини - за вишуканий стіл, а пані Оксані Підручній - за чудову музику».

TRB Golden Age Company

924 N. Damen #CN, Chicago, IL 60622

Phone: 773-342-1085

Не кажіть слів любові, якщо хочете купити дім дешевше

Good Luck, Dear пані Тетяно!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers