rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Grand Opening у USA Veins Clinics

Новий офіс USA Veins Clinics відкрився нещодавно в північному передмісті Чикаго – Northbrook, за адресою 4141 Dundee Road, Northbrook, IL. 60062. Минулої п’ятниці в новому офісі відбулася презентація для представників преси метрополії Чикаго, під час якої засновник клініки, відомий фахівець з серцево-судинної хірургії Ян Кацнельсон, показав журналістам всі робочі приміщення нової клініки і докладно розповів про принципи її роботи.

 Title 
  

Під час презентації мені вдалося порозмовляти із засновником клініки, доктором Яном Кацнельсоном.
Пане Кацнесльсон, моє найперше запитання до вас: для чого в головній кімнаті, де відповідають на дзвінки, так багато комп’ютерів і робочих місць?
Я.К: Вся справа в тому, що саме в цьому новому офісі ми вирішили зробити те, що називається – головний “call center” – центр з прийому дзвінків. На сьогоднішній день ми маємо вже вісім клінік, розташованих в різних штатах, і, відтепер усі дзвінки, звідки б люди не телефонували нам, будуть прийматися саме тут, у цьому офісі. При цьому, ми миттєво будемо бачити на екрані монітора, звідки людина телефонує, швидко знаходити її медичну карту і бачити історію хвороби на тому ж самому екрані.
Тобто,якщо житель Бостона, де знаходиться одна з USA vein clinics, буде телефонувати туди, дзвінок буде приймати один з працівників, який перебуває на робочому місці саме в цій новій клініці в Чикаго?
Я.К: Саме так, причому всі номери будуть при цьому відрізнятися. Ми вирішили створити цей центр прийому дзвінків в одній з чикагських клінік, оскільки я сам живу тут, і Чикаго для мене – рідне місто
Наскільки я зрозуміла з презентації, ваші працівники можуть приймати дзвінки відразу кількома мовами?
Я.К: Так, у нашому новому офісі розмовляють англійською, російською, українською, польською, іспанською, і ми розглядаємо можливість збільшити кількість мов.
Лікарю, все це чудово, і тепер хотілося б запитати про вашу нову методику лікування варикозних вен. Наскільки я знаю, це досить серйозна проблема, яка турбує багатьох людей. У чому полягає ваш новаторський підхід до лікування варикозних вен?
Я.К: Ви абсолютно праві в тому, що варикозні вени –- дуже серйозна проблема, яка затьмарює життя багатьом людям. Відтепер, замість традиційних операцій, які вимагали від пацієнта перебування в лікарні протягом певного часу, коли могли з’явитися ускладнення, як після будь-якої операції, ми пропонуємо людям зовсім інший, по-суті – революційний – підхід до лікування. У наших клініках ми використовуємо так званий метод “non invasive surgery” або “minimum invasive surgery”, коли пацієнт приходить до клініки і під місцевою анестезією проходить цю безболісну процедуру. Буквально через кілька годин він встає і йде додому, позбувшись своїх проблем з венами. При цьому, все робиться просто в клініці, на місці, без необхідності лягати у лікарню.

Title Title 

 

Це звучить захоплююче. А як давно з’явився цей метод?
Я.К: Цьому методові вже десь років 7-10, і саме наша клініка розпочала активно його впроваджувати по всій Америці. Метод, відомий як EVLP (Endovenous Laser Therapy) – внутрішньовенна лазерна терапія – проводиться лікарями, і є на сьогоднішній день найбільш ефективним у процесі лікуванні варикозних вен. Кожна процедура займає приблизно 30 хвилин, виконується, як я вже сказав, під місцевою анестезією і є абсолютно безболісною. Вона не вимагає ніякої спеціальної підготовки і не накладає жодних обмежень щодо стилю життя або фізичної активності, якщо не зважати на обмеження тривалих фізичних навантажень протягом двох тижнів. Під час процедури тонкий лазерний зонд вводиться у вену, що направляється за допомогою ультразвуку. Далі на неправильно функціонуючу вену впливають за допомогою лазерного променя, який намертво “запечатує” уражену вену, відновлюючи нормальний кровообіг. Залежно від кількості уражених вен, може знадобитися декілька процедур. Після цього інші здорові вени беруть на себе нормальний кровообіг у нозі. З часом вена поглинається тілом, або ж її можна буде видалити за допомогою оригінальної процедури з використанням мікрофлебектоміі – видалення варикозних поверхневих вен, які вже від’єднані від кровообігу за допомогою EVLT через мікроскопічні (1-2 мм) надрізи.
Наскільки я розумію, для проведення цих процедур ви використовуєте сучасне обладнання. Крім того, вам, напевно, потрібні досвідчені фахівці в усіх ваших клініках?
Я.К: Абсолютно у всіх наших клініках використовується одне і те ж обладнання, найсучасніше і дуже дороге. Що стосується лікарів, то я особисто проводжу відбір і спеціальний тренінг з кожним, хто приходить працювати до нас в клініку, тому ми гарантуємо всім нашим пацієнтам, незалежно від місця проживання, високу якість обслуговування.
Яне, наскільки мені відомо, ви є серцево-судинний хірург. Що слугувало поштовхом для вас, щоб вирішити зайнятися організацією подібних клінік, які спеціалізуються на лікуванні вен?

 

Title Title 
  

 

Я.K: Саме з цієї причини я і вирішив розвивати мережу USA Vein Clinics, адже проблеми варикозних вен безпосередньо пов’язані з функціонуванням серцево-судинної системи людини, а це – саме та сфера, яка мені близька.
Ви до цих пір проводите операції на серці як практикуючий хірург?
Я.К: Так, але займаюся цим рідше, ніж раніше і, в основному, в одному з місцевих шпиталів, розташованих неподалік від місця мого проживання. Вся справа в тому, що я повинен, у разі emergency приїхати в госпіталь протягом півгодини з того моменту, як мені зателефонують. І при моїй теперішній завантаженості, мені довелося скоротити кількість проведених мною серцевих операцій.
І ще одне питання, яке, напевно, задають вам практично всі пацієнти, які звертаються до вас за допомогою. Запитання стосується медичних страхівок.
Я.К: Це, дійсно, одне з найбільш важливих запитань, і я хочу відразу підкреслити, що більшість медичних страхівок покривають лікування вен у нашій клініці. Наше завдання – зробити так, щоб більшість людей, що зателефонували до нас, отримали якісне лікування за максимально прийнятною для них ціною. З самого початку ми намагаємося вирішити всі питання з медичним покриттям і знайти для всіх наших пацієнтів максимально прийнятний варіант оплати.
До сказаного варто додати, що більшість людей, які страждають варикозним розширенням вен, незважаючи на поширену думку, не мають видимих ознак захворювання. Натомість, вони страждають від безлічі симптомів, пов’язаних з варикозними захворюваннями, такими як втома ніг, тяжкість, біль, розпухання ніг (відомого як едема), відчуття печіння, свербіж, оніміння та ін. У разі появи даних симптомів, варто негайно звернутися до фахівця. І тут неоціненну допомогу вам нададуть лікарі USA Vein Clinics.

Розмовляла Софія Разумова, Чикаго

“Велика Родина” подбає про здоров’я тих, кого ми любимо

Rosacea

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers