rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Репортаж \ “Українську я вивчила тільки за те, що нею співає Хливнюк”!

11 лютого нарешті здійснилася мрія шанувальників гурту “Бумбокс”, які проживають в Чикаго.

В нічному клубі “Petergof” музиканти відіграли 2-годинний концерт, захлиснувши хвилею емоцій своїх фанів. Це, до речі, перші гастролі гурту “Бумбокс” у Північній Америці. Вони розпочалися у Філадельфії, продовжилися в Чикаго, а далі на хлопців чекають Нью-Йорк і Канада. Зі слів менеджера гурту Олексія Согомонова, турне проходить вдало, квитки розкуповуються активно, а публіка сприймає музикантів просто з шаленим захватом. В останньому я мала можливість переконатися особисто. “Бумбокс” викликали на біс і довго не хотіли відпускати зі сцени. Драйву і позитивних емоцій вистачило на всіх. Оригінальний, якісний звук, цікавий музичний матеріал і харизма фронтмена гурту – Андрія Хливнюка, гадаю, зробили цей концерт одним з найцікавіших перфомансів українських виконавців за останній час. Про Андрія хочеться сказати окремо. Я вперше була на “живому” концерті гурту, і мене реально вразила поведінка соліста. Є два типи виконавців – одні активно заграють з публікою, всіма способами залучаючи глядачів до шоу. Їх можна умовно назвати екстравертами на сцені. А є артисти другої категорії – до якої я причисляю Андрія – самозаглиблені творці власного образу, своїх творів і загальної атмосфери в залі. Андрій співав так натхненно та емоційно, що в один момент я помітила, як зблиснули сльози в його очах. Це було щиро, від душі, що надзвичайно мене зворушило. За такими виконавцями публіка “йде” сама. А тепер про публіку: зал був заповнений українцями та росіянами, адже “Бумбокс” вже давно і надовго завоював публіку в Росії. Мій товариш розповів, що особисто знає дівчат з Тюмені, які спеціально вивчили українську мову, щоб розуміти, про що співає Хливнюк. Як висловилася одна з них: “Українську я вивчила тільки за те, що нею співає Хливнюк”.
В Андрія є чимало російськомовних пісень, але на цьому концерті він виконав лише кілька. Прозвучали на концерті і англомовні пісні, які він спеціально приготував для цього турне, в знак поваги до країни, яку він відвідує вперше.
Можна тільки радіти, що в Україні існує і розвивається сучасна, не обтяжена стереотипами музика. А гуртові “Бумбокс” хочеться побажати вдалого туру, гарних вражень від Америки і повних залів на концертах.

 

Title Title
 Title Title

 

Річка Геракліта несе свої води

“Реставрація”. Перший благодійний вечір в Києво-Могилянській Академії

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers