rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Репортаж \ “Океан Ельзи” в Чикаго – море задоволення!

15 жовтня в приміщенні Congress Theater відбувся концерт одного з найпопулярніших українських рок-гуртів – “Океан Ельзи”. На Вакарчука і Ко чекали давно і з нетерпінням. Квитки ще почали купувати у серпні.

Важко вирішити, з чого розпочати розповідь про цей концерт – недоліків чи позитивів. Вирішила спочатку викласти увесь “дьоготь з бочки меду”, щоб приємним завершити. Передусім, що дуже не сподобалося і обурило – це те, що концерт розпочався на годину пізніше! Важко сказати, з чиєї вини це сталося – організаторів чи самих виконавців, але таку неповагу, на жаль, мають лише наші меломани. Спробуйте відвідати будь-який американський концерт – там розпочинається шоу чітко у зазначений час. Можна допустити якусь кількахвилинну затримку, але аж ніяк не годину! Другий, але не менший мінус – це звук, який був дуже низької якості. Часами мені було шкода Святослава, який зі сцени мигами керував звукооператором. Тут, щоправда, сюрпризів не було, “Congress Theater” вже давно сумно відомий своїм поганим звуком.
Все решту, слава Богу, було добре. Енергетика концерту – чудова. Приємно було бачити безліч знайомих з української громади, з якими деколи місяцями не можеш зустрітися через постійну заклопотаність. Відзначила я і той факт, що було дуже багато росіян, які безперечно люблять “Океан Ельзи”. Коли Вакарчук звернувся з вітальними словами до своїх прихильників, деякі слухачі перешіптувалися між собою: “А што он гаваріт?!” Але слова пісень знали відмінно, підспівував зал практично з першої пісні. Сподобалося також те, що незважаючи на заявлену промоцію нового альбому “Dolce Vita”, більшість заспіваних пісень – старі хіти! Звучали там і “Модель”, і “Я на небі був”, і “Друг”, і “911”, “Без бою”, “Квітка” і багато-багато іншого. З нового альбому найбільший ажіотаж у публіки викликала пісня “Он-лайн”.

Title
 Title

Можна сказати, що концерт вдався. Вакарчук проявив свої численні таланти: співу, чудового фортепіанного акомпанементу, танців, стрибків, диригування натовпу, який дивився на нього з обожнюванням. Залишається сподіватися, що він не надто був розчарований нечисленною публікою. Народу, в цілому було немало, але правду кажучи, менше ніж очікувалося. Майже дві години концерту пролетіли абсолютно непомітно. Задоволені фани рушили до виходу, а віддані – лишилися, щоб сфотографуватися зі своїм кумиром. І їм це вдалося. За двадцять хвилин Святослав вийшов у зал і тривалий час терпляче позував.
Насамкінець хочеться побажати гурту “Океан Ельзи” вдало виступити в інших містах Північної Америки і приїжджати до нас частіше. Також, користуючись нагодою, хочеться подякувати Кредитівці “Самопоміч”, яка виступила спонсором цього шоу.

 

Світлини Міли Угрин

“Боммер” не вмер!

Вісті ЗУАДК-у. Вантаж Гуманітарної Допомоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers