rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Роби добро і не чекай подяки…

Роби добро і не чекай подяки
Шукай повсюди чисте і святе,
Та обминай спокуси усілякі –
Отак здобудеш серце золоте…
Галина Манів

Які чудові і правдиві слова… Адже робити добро так просто. От тільки вчити цьому необхідно змалечку. Де живе добро – там є мир, злагода і любов…

Саме такою і була атмосфера у церкві Пресвятої Троїці, де у неділю 16 травня дванадцять дітей приступили до Першої сповіді. Вони довго готувались, вивчаючи молитви та Божі заповіді.

І ось цей день настав! Одягнуті у біле вбрання діти були, наче ангелики, чисті і непорочні. Із повчальним словом звернувся до присутніх під час проповіді настоятель церкви отець Богдан Калинюк. В його словах відчувалася безмежна любов і гордість за наших дітей, бо саме їм випаде місія нести і прославляти Христову віру у майбутньому. Колись вони самі приведуть власних дітей до церкви. А сьогодні ми вклоняємось вам, шановні батьки, за те, що віддали найдорожчий скарб – своїх діточок – у надійні руки Господа нашого Ісуса Христа.

Для парафії св. Троїці цей день був особливим. Адже таке святе дійство у житті молодої церковної громади відбулося вперше. Усе пройшло дуже гарно. Опісля служби Божої усі попрямували до церковної зали, де уже чекали святково прибрані столи, смачні українські страви, музика, танці та несподіванки. Свято продовжувалось до пізнього вечора. Діток вітали теплими словами, бажали їм здоров’я, щастя, любові і найголовніше – виростати добрими людьми на радість Господу і батькам. На закінчення усі разом заспівали “Многая літа”.

 


 Title

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Title 

 

Нехай вами щастить, любі діти!

А ми запрошуємо усю українську громаду Чикаго на храмове свято, яке відбудеться у неділю 23 травня. За довідками телефонуйте 847-668-6553.

Світлини Ігоря Миронченка
і Наталії Малишівської

“Все починається з мами”

Поклонімось матері у пояс…

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers