rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Свято в офісі «Час Події»

На Україні з давніх давен існувала традиція освячувати житло Йорданською водою. Кажуть, що цілюща вода з Водохреща допомагає відвернути лихо, зберігає в домі лад і спокій. Тож після Водохреща священників запрошують мало не в кожну домівку, щоб очистити краплями святої води від проблем та турбот і наповнити здоровими помислами та міцним духом.

Минулої п'ятниці традиційне освячення відбулося нарешті і в нашому офісі - офісі газети «Час і Події». Це планувалося ще минулого року, проте не вдалося здійснити. Перед новим роком раптово пішов з життя наш головний редактор Володимир Павелчак. Але пройшов рік, і цей задум нарешті був втілений в життя. Офіс святково прибрали та прикрасили, а отець Микола Бурядник, парох церкви св. Йосифа Обручника, люб'язно погодився допомогти. З такої нагоди в офіс завітали й гості - найближчі сусіди. Надзвичайно приємно було вітати представників нашої кредитівки «Самопоміч», яка з перших випусків газети була і залишається нашим надійним спонсором та другом: голову ради директорів Михайла Коса, президента Богдана Ватраля, віце-президента Олега Каравана, голову відділу маркетингу Володимира Тюна та п. Любомира Климковича. Гості з «Самопомочі», як завжди, прийшли не з порожніми руками, ще й запросили Петра Ковтуна зробити фільм про наше свято. Завітав також Генеральний консул України в Чикаго Костянтин Кудрик та представники УККА відділу Іллінойс Голова др. Олесь Стрільчук, заступник Павло Бандрівський, Надія Ільків та їх гості з Канади Ігор Козак та Лада Пастушак. Не обминули нас своєю увагою і працівники громадських організацій, з якими ми співпрацюємо. Це і Голова фундації «Голодомор» в Чикаго Микола Міщенко, віце-президент УНМ Ліда Ткачук, редактор радіопрограми «Українська Хвиля» Марія Климчак, голова організації «Помаранчева Хвиля» Олег Музика та інші. Нарешті відважились заглянути й сусіди - колектив з офісу «Міст Карпати» на чолі з Богданом Бухваком, власник магазину "Ann's Bakery" Володимир Сірий, власниця українського відділення "All State" Ольга Зварич, власниця ресторану «Старий Львів» Ліліана Федечко та багато інших. Завітав до нас і пан Зенон Кучма - один з власників нашого будинку. Нам не вдалося подякувати йому на нашому вечері, тому зараз, користуючись нагодою, висловлюємо йому подяку за розуміння, підтримку і надану можливість залишатися в нашому чудовому офісі в українській околиці і платити посильну плату, не зважаючи на таку важку економічну ситуацію.

І, звичайно, не обійшлось без колективу тижневика, людей, які творять газету, чиї творчі думки та цікаві репортажі дарують читачам хвилини насолоди та радості. За 14 років існування газета згуртувала навколо себе талановитих людей. І в цей святковий для нас вечір ми нарешті отримали можливість зібратися в нашому офісі в самому серці української околиці. Особливо приємно було вітати давніх авторів, які стояли у витоків газети - пані Лесю Мудру та пана Луку Костелину. Головний редактор запросила членів колективу на середину і всі разом заспівали відому щедрівку.

 

 Title

о. Микола Бурядник

 

 Title

Колядує "Водограй"

 

 Title

п. Леся Мудра і п. Софія Разумова

 

 Title

Ген. консул К.Кудрик та художник В.Монастирецький

 

 Title

др. Ліда Ткачук, Павло Бандрівський, Лада Пастушак, др. Олесь Стрільчук, Ігор Козак

 

Title 

 

 Title

Лука та Марія Костелини, Олег Караван

 

Title 

 

 Title

Алла Курильців та роман Сидорук

 

Надзвичайною окрасою свята стали українські соловейки Алла Курильців, Роман Сидорук, Оля Монастирська, гурт «Водограй» та Василь Петрованчук, Зеонід Модрицький та учасники хору «Сурма». Колядки у їх виконанні не тільки наповнили офіс різдвяними мотивами українських колядок, але й подарували всім відчуття родинного затишку і домашнього тепла. Прийшов і традиційний маленький посівальник Роман Огаренко з гарними побажаннями та заспівав нам чудову пісню «Тиха ніч» в дуеті з Лілею Угрин під акомпанемент маленьких музикантів школи мистецтвознавства «Барвінок». Цю атмосферу ще більше прикрашали святкові вишиванки мисткині Насті Марусик-Жмендак та чудові картини Володимира Монастирецького. В офісі гучно лунали мелодії колядок, панувала тепла родинна атмосфера. Гості частувались, ділились враженнями й спогадами, колядували і не поспішали розходитись.

Ми щиро вдячні всім, хто зумів, не зважаючи на зайнятість і щільний графік, завітати до нас вгості, познайомитись з офісом та колективом. Дякуємо за теплі слова та щирі подарунки.

 

 Title

Олег Музика та Володимир Тюн

 

Title 

Петро Ковтун та Галина Угрина

 

Title 

п.Катерина та п.Люба “Старий Львів“

 

Title 

 

Title 

 

Title 

Дмитро Мацула

 

Title 

Роман Огаренко

 

Title 

Хор "Сурма" та музиканти школи "Барвінок"

 

Title 

Ліліана Федечко

 

Title 

"Міст-Карпати" завітав в гості

 

Title 

Надія Ільків, Оля Монастирська, Алла Курильців, Світлана Іванишин-Угрина

 

Висловлюємо вдячність за допомогу в підготовці і проведенні нашого свята колективу ресторану «Старий Львів» Ліліані Федечко, п.Катерині та п. Любі, Людвігу Вжезінскому, нашій давній дописувачці Галині Угриній, студентам слов'янського клубу Lakeview High school Дмитру Мацулі, Христині Москалик, Уляні Матвійців, Назару Бобику та Олегу Тиндику. Особливий уклін мистцям Настасії Марусик-Жмендак та Володимиру Монастирецькому за те, що перетворили наш офіс на храм мистецтва з нагоди свята.

Ми завжди раді вітати усіх в нашому офісі, вислухати ваші поради і позиції, а також, при потребі, запропонувати вам необхідну допомогу.

 

З повагою, колектив газети «Час і Події»

Світлини Світлани Іванишин-Угриної

Ігор Козак: «На жаль, Україна сьогодні не використовує весь потенціал, яким володіє її діаспора»

Відзначення Дня Соборності України

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers