rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Наша духовність \ Веселого Різдва і Щасливого Нового Року!

Пройшли століття і тисячоліття

Але Ісус живий посеред нас

І сяє зірка Вифлеємська світла

Й пригадує нам той чудовий час.

 

Радіймо всі, Спаситель народився!

І на столи кладімо колачі

Щоб край наш український відродився,

Щоб більш не піднімалися мечі.

 

Цінуймо те, що Бог нам посилає

І дякуймо щоденно в молитвах

За те, що нас Ісус благословляє

І вказує у Царство Боже шлях.

ОЙ РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ, СИН БОЖИЙ НАРОДИВСЯ!

Більше 2000 років минуло з того часу, як у Вифлеємі народилося Дитятко - ІСУС. Пройшли тисячоліття, а Христова церква і ми всі разом до цього часу святкуємо це найбільше і найвеличніше свято - РІЗДВО ХРИСТОВЕ.

З року в рік, від дідів-прадідів передаються прекрасні звичаї, традиційні обряди. Найціннішим відзначеням свята є молитви,відправлення святих літургій, але люди завжди прикрашають свої хати, співають колядки. Кожен рік перед Різдвом ми відчуваємо, як нам хочеться, щоб всі рідні і близькі нам люди щасливо дочекалися цього великого свята в доброму здоров'ї. Щиро молимося за їх здоров'я і за спокій душ тих, що відійшли на вічний спочинок.

Ісус народився у Вифлеємі. Він своїми чудами у нашому щоденному житті торкається всіх нас. Його присутність у нас найближча, коли наша потреба найбільша, але ми мусимо відкрити Ісусові двері своїх сердець. Ми повинні бачити Його у своїх ближніх, особливо в тих, хто потребує допомоги. В наших церквах щодня молимося на вервиці за покликання до духовного стану, за мир у всьому світі, за беатифікацію Митрополита Андрея та наших мучеників, за щастя всіх людей і нашого українського народу.

Ісус приходить до нас по-різному. Часто Він стукає в наші двері під виглядом подорожнього або маленької дитини, які просять допомоги. Ісус проситься до нашого дому, щоб зігрітися нашою любов'ю і щоб перевірити нас, а також, щоб зігріти нас своєю безмежною любов'ю. ВІН - наша радість і велика щира любов. Наша доброзичливість повертається до нас вдесятеро більшою. Мир Божий, що вищий від усякого уявлення, берегтиме наші серця і думки наші у Христі ІСУСІ.

До Різдва кожний готує один одному подарунки. Найкращий Різдвяний Божий подарунок для нас- це сам Ісус, який народився від Непорочної Діви Марії у Вифлеємі,щоб звільнити нас від темряви гріха, щоб повести нас стежками миру, добра і Божої любові.

Постараймося глибше зрозуміти нашу місію на землі. Для чого нас Господь сотворив?

Мабуть сотворив Бог людину :

"...Для щастя, для добра,

Створив, щоб землю прикрасила.

Створив, щоб доброю була

І щоб ніколи не грішила.»

Дякуймо Господові за те, що ми живі-здорові, що дочекалися щасливого Різдва, за те, що можемо жити і працювати тут, у вільній країні, допомагати своїм рідним і близьким. Дякуймо за те, що маємо Вільну Україну, про яку мріяли наші батьки і наші предки, але яка ще так потребує нашої з вами допомоги і і Божої опіки. Просімо, щоб ІСУС-ДИТЯТКО своєю безмежною чистою любов'ю зігрів наші серця, а Вифлеємська Зіронька освітила наші життєві дороги.

Побажаймо Щасливого Різдва один одному, нашим родинам, приятелям і ворогам, всім людям на землі, рідній УКРАЇНІ і всім українцям у всіх куточках світу.

 

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Виставка іконопису

Про щастя як вічне бажання або Як навчитися бути щасливим

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers