rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Чоловіча сторінка

З історії футбольних правил. Взуття. Час гри

 

ВЗУТТЯ

Визначення взуття знаходимо вже в перших офіційних правилах 1863 року. Було заборонено мати на бутсах цвяхи, які б стирчали, залізні пластинки й тверду гуму. Порушення цієї заборони з 1887 року каралося видаленням із гри. У той же час правила вказували, що суддя, за бажанням команди, перевіряє бутси гравців команди суперника. Ремінці на підошвах були дозволені в 1899 році. Вони повинні були проходити по всій ширині й могли бути зі шкіри або м'якої гуми. З 1910 року були заборонені на бутсах металеві носки, навіть якщо вони обтягнуті шкірою й дозволені набивні шипи або ремінці в комбінації із шипами. Гравець, видалений з гри за невідповідне взуття, по діючим з 1929 року правилам, міг повернутися на поле після того, як привів його до ладу. З 1933 року він повинен був чекати повернення на поле доти, поки гра буде зупинена. Правила про заміну шипів, які вгвинчуються почали діяти з 1955 року. Особливі правила про незмінні шипи, які являють собою одне ціле з підошвою, вийшли в 1973 році.

Title 

 

ЧАС ГРИ

Раніше у футбол грали або на час, або на кількість забитих м'ячів. Про це команди домовлялися під час обговорення майбутнього матчу. У договір входило й кількість перерв у грі. Перерви були досить тривалими. Гравці милися, переодягалися, відпочивали. Одна перерва в грі існує з 1892 року. Починаючи з 1897 року гра повинна бути продовжена тільки для виконання одинадцятиметрового удару, призначеного наприкінці гри. Тривалість гри в 90 хвилин була встановлена в 1890 році. Облік пропущеного часу у футболі діє з 1903 року. (Час, витрачений на надання допомоги гравцеві на полі, з 1909 вважається пропущеним). Поділ гри на дві частини по півгодини діє з 1892 року, а продовження гри 2г 45 хв. було встановлено правилами тільки в 1938 році. Із цього ж часу пропущений час у грі компенсується у відповідному таймі.

 

Карколомні компліменти дамам!

 

- Дівчино, вас струмом торохнуло чи просто танцювати не вмієте?

- Я зовсім не збираюся вас обмацувати... Принаймні, тут, у барі.

- Дівчина, давайте посперечаємося з вами на 100$, що я вас зараз запрошу переночувати, а ви відмовитеся?

- Вибачте, вашій мамі потрібен зять?

- Дівчино, ви дуже гарні, а вродливих дівчат треба розмножувати.

- Класні парфуми... а вам обов'язково треба в них маринуватися?

- Із всіх жіночих принадностей у вас, я дивлюся, є тільки очі.

- Мені дуже подобається у вас оце й оце. А яка у вас чарівна ця... як її... не знаю, як називається.

- У вас такі пухнаті вії. Коли ви моргаєте, на мене дме!

- А це у вас справжні груди? Або силікон? Хотів би я, щоб на мій захист стали такими грудьми!

- Якби не ці чарівні зморшки біля очей, я б не дав вам більше тридцяти!

- Сподіваюся, ви не танцюєте?

- Як у вас пупок чарівно закручений!

- Їжте-їжте, а то худенька така, напевно, на вас, таку худеньку, ніхто й уваги не звертає.

- О, у вас таке чудове волосся... Виглядає як перука.

- А ноги - як у газелі! Що? Стрункі? Ні, такі ж волохаті.

- А очі - як зірки... одна вище, інша нижче.

- Дівчино, а вам хто-небудь казав, що ви дуже гарні? Ні? От блін, які всі чесні!

- Які карколомні ніжки! Де ви вчилися карате?

- Які у вас довгі ноги... Особливо ліва.

- Такого пупка світова анатомія ще не знала! А ваші малюнки на пальцях із задоволенням придбала б якась криміналістична лабораторія.

- Вашу красу можна зрівняти тільки з розумом вашої подруги!

- Як вам личить ця паранжа!

- Не сумуй, а то груди не будуть рости.

- Вам, дівчино, з такими ніжками треба на руках ходити!

- Вибачте, ви вірите в кохання з першого погляду чи мені зайти пізніше?

- От дивлюся я на вас і думаю: ще випити, чи ви мені вже подобаєтеся...

- Вам дуже личить ця зачіска! Зовсім не уявляю вас лисою.

- Дівчино, у вас такі великі очі, що можна в них потонути... А на носі - повіситися...

- Мадам, у вас такі парфуми... Вони для атаки чи для самозахисту?

- Ваші груди так красиво піднімаються! Це нагадує мені епізод мого дитинства, коли ми з татом накачували гумовий човен.

- Ну й ніжки у вас. Одна краща іншої.

- О, ви просто ангел. Сподіваюся, без крилець...

- Дівчино, від вас так приємно пахне! Що ви сьогодні пили?

 

Дізнайся, чи закоханий ти по-справжньому

 

Title 

 

У твоєму житті з'явилася людина, що відіграє роль не просто чергової подружки, а, як тобі здається, готова стати "тією єдиною". Чи дійсно ти по-справжньому закоханий? Ця стаття допоможе тобі краще розібратися в собі.

Ти постійно думаєш про неї

Думки про неї виникають у тебе в голові з найрізноманітніших приводів. Якщо ти просинаєшся з думкою про неї, засинаєш, вимовляючи її ім'я, якщо протягом дня ти кілька разів згадуєш її очі, посмішку, голос, продовжуєш подумки ваші минулі діалоги, можеш не читати далі. Ти однозначно закоханий.

Ти хочеш знати про неї все, і ти щиро їй співчуваєш

Коли ти закоханий, ти хочеш якомого краще пізнати об'єкт своєї любові, тобі цікаво все - яка вона, що думає, ким мріяла стати в дитинстві, які книги любить читати, що змушує її сміятися, а що по-справжньому лякає... Ти щиро цікавишся нею та її почуттями. Її день пройшов не найкращим чином - ти засмучений, у її житті відбулася радісна подія - ти переповнений щастям.

Ти не згадуєш свою колишню

Довгий час ти міг думати про те, чи правильно вчинив, розійшовшись зі своєю екс-подругою. Але після того, як зустрів цю жінку (дівчину), думки про попередню кохану просто зникли.

Тобі подобається проводити з нею час

Ти шукаєш зустрічі з нею, і тобі не дужео й важливо, чим ви займетеся. Просто чути її голос, бачити її сяючі очі, відчувати її поруч - уже нагорода.

Ти вважаєш її примхи чарівними

Тебе не дратує її оригінальність, її дивні витівки та незвичайні переваги. Ну й що, що вона все поливає улюбленим кетчупом, крім десертів? Ну, й що такого, що щиро вірить у прикмети? Тебе не бентежить навіть її патологічна любов до її кота. Ти любиш цю людину такою, якою вона є.

Ти з нею "на одній хвилі"

Іноді ви вимовляєте фрази одночасно. Нерідко, набравши її номер ти чуєш у відповідь "Зайнято", але лише тому, що в цей момент вона намагалася додзвонитися тобі. Часом тобі здається, що ви навіть думаєте однаково. Це знак, та ще й який!

Ти не помічаєш інших представниць жіночої статі

Ти не звернув уваги на шикарну блондинку, яка тільки що пройшла повз? Ти забув, коли фліртував востаннє? Іноді ти усвідомлюєш, що немає поруч жінки, яка могла б тебе зацікавити, крім тієї єдиної, якою ти захоплений? Схоже твої почуття дійсно серйозні.

Ти готовий іти на компроміс

Ти вирішуєш пропустити зустріч із друзями заради походу з нею на концерт її улюбленого співака. І ти відмовляєшся від квитків на футбол, тому що ви вирішили сходити в кіно. І все тому, що поруч вона, і тобі так хочеться робити їй приємне!

У тебе помінялася система пріоритетів

Улюблена збірна по футболу не забила жодного голу, а начальник знову відмовився розглядати твоє прохання про підвищення, але це не хвилює тебе так сильно, як раніше. Тепер на першому місці вона, найпрекрасніша й найбажаніша жінка на планеті.

Ти починаєш думати про своє майбутнє, і воно нерозривно пов'язане з нею

Ти не просто хочеш бачити її через тиждень на тому ж місці в ту ж годину - ти будеш радий, якщо вона буде поруч із тобою і через рік, і через два. А іноді перед тобою навіть виникають картини далекої старості, і ти відчуваєш, що ці роки будуть щасливіші з нею...

Якщо читаючи це, ти хоч раз ствердно кивнув головою, можеш повірити, ти починаєш закохуватися. Ну, а якщо подібність вийшла майже 100 %-вою, це значить, ти кохаєш по-справжньому!

Джерело: lovefiesta

 

Стильний аксесуар для чоловіків: капелюх трілбі

 

 Title

 

Капелюх трілбі свого часу став "візитною карткою" легендарного Френка Сінатри - саме завдяки музикантові головний убір набув популярності по цілому світі. З часом і появою нових трендів трілбі залишається все таким же затребуваним аксесуаром для різних поколінь - починаючи від рок-музикантов дев'яностих і закінчуючи сучасними моделями і актрисами.

Справжні ветерани рок-музики, Боб Ділан та Кейт Річардс, вже давно оцінили класичну елегантність трілбі. А в числі зірок "нового покоління", що стали прихильниками цього головного убору, - музиканти Джастін Тімберлейк, Піт Доерті, актор Джонні Депп.

Створенням стильних капелюхів трілбі, тим часом, займаються самі різні дизайнери - від Marc Jacobs, що включив декілька моделей в одну з своїх колекцій, до знаменитого творця головних уборів Philip Treacy і модних брендів Burberry і Rag & Bone.

 


 

Природна розкіш

 

 Title

 

У цій статті піде мова про ті особливості і предмети гордості чоловіків, які в даний час вважаються недоліками, а також про ті елементи зовнішності, які роблять чоловіка чоловіком. Не будемо гратися в загадки і відповіді, а перейдемо відразу до справи.

В першу чергу це стосується того природного багатства, що знаходиться або повинно знаходитися на тілі. Йдеться, як можна було вже здогадатися, про волосся. Когось може здивувати і навіть обурити словосполучення - "повинно знаходитися". Але перш, ніж починати "розбір польотів", потрібно заглибитися в природу чоловічого організму і трохи в історію. Чим обумовлена рослинність і що означає для чоловічого здоров'я? Все просто. Якщо не вдаватися до медичних термінів, рослинність на тілі і обличчі обумовлена кількістю спеціальних чоловічих гормонів, і чим більше їх в чоловіка, тим більше так би мовити "чоловічої натури". Іншими словами, чим більше у чоловіка рослинності і чим "швидше вона росте", тим, з природної точки зору, він - більше чоловік. З інтимної точки зору, очевидно, що такий чоловік збереже чоловіче здоров'я набагато довше, ніж той, у кого волосся росте тільки на голові.

З точки зору історії жіночих поглядів на чоловіка і його сексуальність, можна сказати, що завжди чоловіки з рослинністю на тілі були привабливішими і спокусливішими за інших. Це просто факт, статистика, з якою марно сперечатися.

З позиції вимог естетичного вигляду та умов теперішнього часу, мало що змінилося. Тепер зовнішність потребує догляду, волосся - це чудово, але час печерних людей пройшов, людство живе в сучасному світі. Є зони, де їх у жодному випадку не повинно бути, наприклад, пахви, ніс і вуха. Але голитися скрізь, особливо на грудях - це справжнє блюзнірство, оскільки немає нічого сексуальнішого та мужнішого в образі чоловіка, як розстібнута на 2-3 гудзики сорочка. Якщо груди, що визирають з-під сорочки, не мають волосся, то виглядає це дуже наївно і безглуздо.

Є у наш час якісь псевдо-стильні стандарти, від таких же квазі-стильних людей про те, що перш ніж розстібати сорочку, потрібно голити груди. Можливо, написані вони були із заздрості до нормальних чоловіків, але саме такі страшні "норми" якраз і породили стереотипи про те, що чоловік, який стежить за модою, швидше за все нетрадиційної орієнтації. Якщо він ще й працює в індустрії моди і краси, то в цьому немає ніяких сумнівів.

Підводячи підсумок, хочеться сказати, що час і погана екологія вносять свої корективи, і чоловіків з рослинністю зараз набагато менше, ніж було. А тому ті, кому пощастило володіти цією розкішшю, не повинні видаляти волосся через якогось неписьменного стиліста або богемного дизайнера, що мають мізерне уявлення про зовнішність справжнього чоловіка. За цим потрібно пильно стежити, грамотно доглядати і вміти майстерно подати. Чоловіки повинні бути чоловіками.

Дмитрій Кірпічев, Іміджмейкер-стиліст

Чоловіча сторінка

Які в них стосунки: шлюб, кохання або чи просто секс?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers