rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Гороскоп

Овен

На Овнів чекає непростий тиждень, проте завзятість, проникливість і вміння правильно оцінювати ситуацію, що склалася, допоможуть представникам даного знаку подолати всі перешкоди.

Перед вами відкриваються щонайширші можливості для самовираження і творчої діяльності. Єдине, що може вас зупинити (і, на жаль, в самий невідповідний момент) - це брак фінансів. На початку тижня можливі непередбачені витрати. Середина тижня пов'язана з бюрократичними проблемами, підступами недоброзичливців, а також необхідністю виправляти чужі помилки. На щастя, на зміну декільком складним дням прийдуть простіші і приємніші, настане час легких успіхів.

Сприятливий тиждень для спілкування: ви викликаєте симпатію у людей, без зусиль завойовуєте прихильність представників протилежної статі. Близькі люди потребуватимуть ваших послуг і

допомоги, не відповідайте на їх прохання відмовою.

Чоловіки можуть розраховувати на отримання значної винагороди або цінних подарунків. Жінкам доведеться вирішувати, що для них важливіше - робота або особисте життя.

Остерігайтесь застуд: на цьому тижні вам загрожують нежить і отит. Вразливими будуть голова і серцевий м'яз.

 

Тілець

Початок тижня буде дуже неспокійним і напруженим. Імовірність сварок з оточуючими дуже велика; і на роботі, і вдома, панує та особлива грозова атмосфера, в якій навіть абсолютно товстошкірі люди не можуть відчувати себе комфортно і спокійно. До середини тижня хмари розвіються, основні розбіжності будуть подолані.

Фінансова ситуація складається непроста, і самий, мабуть, неприємний момент полягає в тому, що від вас мало що залежить. Намагайтесь не витрачати дарма сили і емоції, залиште питання матеріального характеру осторонь, і приділите увагу духовним практикам: гармонія вашого духовного світу швидко розповсюдиться і на зовнішній світ.

З самого початку тижня буде сильним вплив позитивних тенденцій на сферу романтичних відносин, а також спілкування з представниками протилежної статі. Ви приязні, поступливі і байдужі, але в окремі моменти все ж таки піддаєтеся негативним емоціям, проявляєте впертість і роздратування. Такі "гойдалки" неприємні ні вам, ні іншим, так що попрацюйте над збереженням душевної рівноваги.

Кінець тижня пов'язаний з підвищенням життєвого тонусу. Саме в цей час особливо важливо направити енергію в мирне русло - ви можете стати причиною серйозних руйнувань, якщо не зробите цього. Відпочивати варто разом з дітьми: вони будуть раді спілкуванню з вами. За стан здоров'я можна не хвилюватись.

 

Близнюки

Початок тижня буде плавним і неспішним; хід важливих для вас справ сповільнюється, виникають перешкоди, що заважають реалізації цікавих проектів. В цей час ви можете покладатися на свою інтуїцію: вона підкаже, як слід вчинити, щоб добитися бажаних результатів.

Середина тижня пов'язана з серйозними змінами в професійній сфері. Особливо уважні повинні бути державні службовці, на яких чекає надзвичайно серйозна робота. До кінця тижня кількістьтруднощів і проблем значно збільшиться, максимальна обережність в словах і вчинках стане єдиним способом уникнути утруднень. Тільки представникам творчих професій проблеми не загрожують абсолютно - зірки готові протегувати їм у всьому.

Емоційний фон тижня не дуже сприятливий, на вас чекає цілий спектр неприємних переживань, сумнівів і тривог. Секрет успіху в боротьбі з негативними тенденціями - стриманість і самоконтроль. Не можна допускати сварок і конфліктів вдома, всі проблеми намагайтесь залишати за порогом, не перекладаючи відповідальність за їх вирішення на плечі близьких людей. Дуже непросто складаються стосунки з коханою людиною; абсолютно необхідно знайти в кінці тижня час для відвертої розмови.

Легке нездужання не виключене, але в цілому стан здоров'я буде стабільним.

Рак

Раки надзвичайно емоційні і сприйнятливі, часті зміни настрою можуть перешкодити представникам даного знаку справлятися з найбуденнішими завданнями. Втім, вплив позитивних тенденцій все ж таки даватиме про себе знати. На початку тижня, наприклад, ви зможете не тільки поповнити бюджет, але і отримати масу задоволення від спілкування. З іншого боку, небажано в цей час підписувати документи, здійснювати необдумані вчинки, ризикувати.

Небажано керуватися тільки емоціями та інтуїцією: на цьому тижні вашими головними помічниками повинні стати логіка, розсудливість і самодисципліна. Не піддавайтесь емоціям, намагайтеся скласти реальне уявлення про проблеми перш, ніж приступати до їх вирішення. Це час формування нового погляду на світ, а також психологічної підготовки до подій, які чекають на вас в найближчому майбутньому.

Зовнішня привабливість і чарівливість допомагають вам в спілкуванні, внутрішня зібраність сприяє зміцненню авторитету. Сімейним Ракам варто поміркувати про те, чи не пора дати дітям трохи більше свободи в ухваленні рішень - у тому числі і тих, які впливатимуть на ваше власне життя. Можлива поява у вашому житті людини, здатної розкрити ті риси вашого характеру, які невідомі іншим.

Можливі застуди, але серйозних загроз здоров'ю немає.

 

Лев

На Левів чекають багатообіцяючі ділові контакти, вигідні операції і рішення, від яких залежатиме подальший розвиток подій в життєво важливих сферах. Деякі проблеми можуть виникнути у взаєминах з тими, що оточують, але зберегти мир і уникнути відкритого протистояння вам цілком під силу, потрібно лише проявити трохи терпіння.

У вашому житті відбувається чимало значущих і цікавих подій, однак слід пам'ятати про те, що краще концентруватися на якійсь одній проблемі, ніж розкидатися. Не зважаючи на несподівані вісті і неприємні сюрпризи, ви зможете зануритись в роботу, укріпити своє матеріальне становище і налагодити відносини з близькими. Не відмовляйте близькій людині в увазі, не забувайте про обов'язки перед членами сім'ї.

Меланхолія і безпричинний смуток, властиві вам в середині тижня, наприкінці його зміняться роздратуванням. Спробуйте все ж таки зберігати внутрішню рівновагу, берегти себе і близьких від марних потрясінь і порожніх переживань. Найбільш важливим періодом для відносин в сім'ї буде кінець тижня.

Корисні спокійні прогулянки перед сном - вони дадуть вам можливість зібратися з думками, розібратися в своїх почуттях. Якщо ж ви знайдете час для активного відпочинку, не забудьте запропонувати друзям скласти вам компанію - вони напевно погодяться.

 

Діва

Тиждень буде досить напруженим і неспокійним, Дівам доведеться багато трудитися. Нагородою за докладені зусилля може стати помітне кар'єрне зростання, не виключено і отримання матеріальної винагороди, збільшення заробітної плати. Непросто складаються ділові відносини, деколи ви залежатимете від своїх партнерів, відчуватимете свою вразливість, засмучуватиметеся про підлегле становище. Небезпечною буде зайва довірливість; щедрі обіцянки нових знайомих не повинні ввести вас в оману. Найбільш значних фінансових успіхів доб'ються ті, хто спирається на перевірених, надійних людей.

На жаль, не виключені проблеми в сім'ї, багато Дів розчарують близькі. Доведеться докласти зусилля, щоб подолати атмосферу взаємного недовір'я і незадоволеності, оточити турботою і любов'ю тих, хто так цього потребує.

Не бійтеся віддатися цілком ідеї, що повністю захопила вас, навіть якщо вона здається дуже сміливою і трохи божевільною - азарт, неабиякий розум і багата фантазія дозволять втілити в життя будь-які плани.

Друга половина тижня принесе бажання зустрітися із старими друзями і знайомими, в цей же час деякі Діви серйозно замисляться про відновлення перерваних романтичних відносин.

Бережіть нирки і ноги, вибирайте зручне і комфортне взуття. Тиждень підходить для позбуття шкідливих звичок - зробити це буде досить легко.

Терези

Тиждень непростий, але дуже важливий - багато що залежить від ваших рішень і вчинків. Початок його буде неспокійним, повним несподіванок. В цей же час виникне необхідність в спілкуванні з неприємними людьми, подоланні давніх суперечностей. Спробуйте не піддаватися сторонньому впливу - ні до чого хорошого воно не приведе.

Тиждень пов'язаний із спокусами, різноманітними випробуваннями душевної стійкості. Не забувайте про моральність і принциповість, властиві вам від природи, не дозволяйте втягнути себе в сумнівні проекти і не здійснюйте вчинків, які здаються вам неоднозначними з погляду моралі. Дуже важливі проникливість і обережність: саме ці якості дозволять уникнути пасток, розставлених недоброзичливцями.

Уміння слідувати традиціям і дотримуватися загальноприйнятих правил стануть вам в нагоді в середині тижня і допоможе добитися значних успіхів.

Для кохання і романтичних пригод тиждень надзвичайно вдалий. Ви зможете виключити з свого життя людей, що заважають вашому щастю, і, навпаки, зближуватися з тими, хто прикрасить собою ваше оточення. Закоханих чекає період оновлення почуттів.

Небажано на цьому тижні робити крупні інвестиції і покупки: несприятливі тенденції можуть стати причиною фінансових втрат.

 

Скорпіон

Початок тижня буде вдалим в усіх відношеннях. Зірки обіцяють вам сприятливу ситуацію для вирішення фінансових проблем, успіх в ділових поїздках і відрядженнях, успішні публічні виступи. Стане в нагоді уміння раціонально використовувати час, планувати справи і слідувати складеному графіку.

Протягом тижня на вас чекає декілька надзвичайно гармонійних днів, сприятливих для творчості і самовираження, пошуку прихованих талантів, вивчення нових можливостей.

Що б не відбувалося, пам'ятаєте: ви не повинні упускати контроль над ситуацією, відмовлятися від прояву ініціативи, міняти свою точку зору на важливі питання. Навіть якщо у відносинах з найближчими людьми виникнуть розбіжності, терпіння і такт допоможуть вам повернути атмосферу довіри, душевної теплоти і взаєморозуміння.

Чоловіки на цьому тижні зможуть добитися всіх поставлених цілей, реалізувати всі ідеї. У житті Скорпіонів-жінок відбудуться важливі зміни; зокрема, можлива романтична зустріч з людиною, яка зіграє у вашій долі значущу роль.

На цьому тижні Скорпіонам варто задуматися про дотримання правильного режиму дня, адже попереду у представників цього знаку напружений період, коли дотримання балансу між роботою і відпочинком виявиться непростим завданням. Неодмінними умовами хорошого самопочуття є витримка, уміння зберігати гарний настрій, а також відмова від вживання алкогольних напоїв.

 

Стрілець

На початку тижня Стрільцям потрібні будуть рішучість, наполегливість і цілеспрямованість. Ці якості знадобляться і в діловому спілкуванні, і в роботі з документами, якої на вас чекає чимало. Не перешкодить і передбачливість: саме завдяки ій ви зможете впоратися з впливом негативних тенденцій. Уникайте непотрібних розмов і порожніх обіцянок, відмовтеся від тісних контактів з малознайомими людьми.

Випробування, які підготувала для вас доля, куди легше буде перенести, якщо поряд опиниться перевірений союзник. Небажано будувати на цей тиждень плани, пов'язані з відпочинком, поїздками або комерційною діяльністю.

Не виключені фінансові труднощі, які спричинять за собою ускладнення у відносинах з друзями. Жінки прагнуть не стільки серйозних відносин, скільки світських розваг, веселості, кокетування і флірту. Чоловіки отримають задоволення від спілкування з друзями або родичами, проявлять свої таланти, надаючи допомогу близьким. Декілька днів доведеться присвятити домашньому клопоту, виконанню прохань дітей.

Висока вірогідність травм, особливо - викликаних падіннями з висоти. По можливості відкладіть справи, пов'язані з фізичними навантаженнями.

Козеріг

У житті Козерогів відбуваються зміни, які можуть заскочити зненацька представників даного знаку. Бажання вирішити питання, що накопичилися, разом примусить вас відмовитися від намічених планів. Пам'ятаєте, що найбільш важливі для вас проекти вдасться реалізувати, якщо ви будете уважні і обережні, а від ризикованих шляхів відмовитеся.

Певною мірою проблема полягає в тому, що ви не можете правильно оцінити перешкоди, що стоять на шляху, і прямуєте до мети, знехтувавши небезпекою і забувши про необхідну підготовку. Дещиця мудрості і розсудливості могли б позбавити вас від багатьох потрясінь

Для романтичних стосунків період дуже непростий. Рішучий дій від вас поки не вимагається, а ось переглянути своє ставлення до ситуації, що склалася, вже пора. На деяких представників знаку чекає приголомшливий успіх у осіб протилежної статі, інших - надзвичайно глибокі і приємні романтичні переживання. Проте ви не повинні втрачати голову, інакше уникнути неприємностей не вдасться. Оптимізм і упевненість в собі допоможуть вам у вирішенні сімейних проблем.

Проблеми із здоров'ям маловірогідні, а ось настрій буде нестабільним.

 

Водолій

На Водоліїв чекає отримання прибутку або значне просування на шляху до поставленої мети. Неприємні сюрпризи, на жаль, теж не виключені. Найбільш "проблемними" на цьому тижні є відносини з колегами і керівництвом - можливі конфлікти, результат яких буде несприятливим для вас. Найбільш честолюбним представникам знаку доведеться принести свої амбіції в жертву загальній справі.

Цей тиждень - зовсім не найкращий період для штурму кар'єрних вершин. Намагайтесь не дуже переживати з даного приводу, і вже тим більше не намагайтеся в корені змінити ситуацію: це зараз вам просто не під силу. Краще зайняти вичікувальну позицію і оглядітися, оскільки є шанс відмітити щось дуже важливе.

На жінок чекають короткочасні захоплення, але спогади про колишні романтичні відносини перешкодить розвитку нових. Чоловікам же зірки обіцяють успіх в особистому житті і різноманітні приємні збіги.

Подорожі і відпочинок в компанії близьких людей допоможуть вам позбавитися нервової напруги, що накопичилася. Життєвий потенціал високий, поповнити запаси енергії допоможуть заняття спортом або робота на свіжому повітрі.

 

Риби

Для ділових відносин тиждень для Риб буде дуже непростим. Не виключено, що партнери по бізнесу спробують вас заплутати або навіть налякати, що ніяк не сприяє збереженню гарного настрою і душевної рівноваги. До робочих непорозумінь і конфліктів додаються проблеми в особистій сфері, проте це не привід абсолютно відмовлятися від спілкування з тими, хто вам дорогий - краще постаратися розібратися з претензіями, що накопичилися, і знайти причину взаємної незадоволеності.

Нестійке фінансове становище, ви схильні переоцінювати свої можливості.

Чимало проблем буде пов'язано і з вашою нездатністю скласти вірне уявлення про свої сили і професійні навики; будь-яка робота зажадає від вас більше зусиль і часу, ніж можна було припустити. Необхідно зберігати здоровий глузд і не піддаватися на провокації: немає нічого хорошого в тому, щоб витрачати свої сили на подолання перешкод, які просто не заслуговують уваги.

Небажано йти за емоціями, ухвалювати необдумані рішення, що стосуються особистого життя. Візьміть паузу і спробуйте зупинитися - доля підкаже, де знаходиться вихід з скрутного становища.

Що? Де? Коли?

Сало в світовій історії та культурі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers