rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Весняний попис

Ще одне велике дійство відбулося у нашій парафії св. Володимира і Ольги та торкнулось всієї нашої Чикагської громади.

Школа Балету і Народного - Сценічного Танцю при парафії св. Володимира і Ольги в неділю 31 травня в залі школи Шопена мала свій "Весняний попис".

Ця радісна мить прийшла до багатьох українських сердець, до багатьох українських родин. В цьому чудодійстві взяло участь 172 дитини. Це говорить про велику працю в школі балету і танцю, говорить про талановитих учителів, які зуміли навчити наших дітей, онуків і вивести їх на сцену, щоб ми - батьки, дідусі і бабусі - раділи їхнім успіхам.

Вам, шановні керівники, інструктори, помічники, управа - щира дяка від нас, батьків, за Вашу віддану працю, за Ваш труд, за те, що продовжуєте плекати любов до народного танцю та української музики і пісні.

Ви, наші діти - ангелята, розвеселили нас своїм "Народним танком", "Працьовитими козаками", а композиціями "Затанцюймо", "Маленькі Українки", "Веселі козаки", "Козацька зарядка", "Гуцульські дні", "Ану Хлопці, Аркан!", "Полтавська полька", "Вітаємо Весну", "Буковинський танок", "На Жнивах", "Полька", "Дівчата з Верховини". Вдячна публіка (А це був повний зал людей!) підтримували наших танцюристів щирими оплесками, свистами.

Title 

Дорогі вчителі, ви створили велику родину. Спільна фотографія засвідчила, як нас багато, які ви красиві, дружні, справжні танцюристи народних танців та балету.

Ваша віддана праця, шановні вчителі, заслуговує на високе визнання. Висловлюємо щиру подяку і низький уклін від батьків, дітей, бабусь і дідусів усім мистецьким керівникам: Марті Городиловській - Козицькій, Роксані Дикій - Пилипчак, Марку Міськевичу; інструкторам: Мілі Войтихів, Тані Куропась, Данусі Пилипчак, Роману Пилипчак, Катерині Сениці, Каті Сідельник; помічникам: Марті Баран, Михайлу Бобель, Михайлу Глебів, Володимиру Ільчишину, Олександру Сютрик, Каті Фіщук, Павлу Цепинському; технічному керівнику - Івасю Пилипчак.

Українські строї, вишиванки, плахти, корсети додавали нам ще більшого настрою, з'єднували нас з Гуцульщиною, з Полтавщиною та з усією Україною, за що ми кланяємось Вам, п-ні Катерино Сениця. Ваше мистецтво та естетичний смак додали особливий шарм всьому "Весняному попису".

Title 

І, звичайно, яке ж свято без управи? Щира вдяка управі: Марті Городиловській - Козицькій, Роксані Дикій-Пилипчак, Марку Міськевич, Ліді Джулинській-Вейнет, Ганусі Паверс, Талі Таран-Лісовській та й всім, хто спричинився до успішного виступу, за їх чудову організацію.

Під кінець о.Олег Кривокульський щиро привітав дітей і вчителів від парафії св.Володимира і Ольги в Чикаго та вручив квіти.

Title 

Від батьків привітала Галина Баган. На цьому свято завершилось.

Честь і хвала Вам, дорогі вчителі, що навчаєте рідного українського танцю наших діточок, а Вам, наші ангелята, - що танцюєте і збагачуєте наше життя народним мистецтвом, вірою в українське чудове майбутнє.

Title 

Дорогі читачі тижневика "Час і Події"! Напевно, хтось з Вас побував на цьому святі і поділиться своїми роздумами, своїми враженнями про цей весняний попис.

Title

Title

Title

Lake View High School запрошує українських студентів на новий навчальний рік

УАСТ “Леви” – знову чемпіони!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers