rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Врівноваженість Овнів цього тижня буде гідна похвал, і немає таких справ, у яких ви не змогли б розібратися в цей період. Астрологічна обстановка не виключає необхідності гасити розбіжності між родичами, колегами чи сусідами. До кінця тижня вам, дорогі Овни, рекомендується трохи знизити фінансовий апетит. Спробуйте розглянути бюджетні аналоги тих речей, які б хотіли придбати, не відмовляйтеся від консультації з фахівцями інтернет-магазинів. На вихідних може нагадати про себе людина з вашого дитинства. Неділя залишить приємні спогади.


Телець

Тиждень сприятливий, не вантажить проблемами, але й цікавих подій також поки що не передбачається. Гороскоп радить Тельцям попрацювати над собою. Це чудовий час вчитися та розвиватися як зовні, так і внутрішньо. Усі важливі рішення перенесіть на наступний тиждень.
Наприкінці тижня Тельцям слід уникати недомовленості в особистих розмовах, і намагайтеся подумки промовляти кожну фразу, перш ніж її вимовити. Гороскоп рекомендує у цей період уникати легковірності. Є ризик, що хтось має намір позбавити вас об’єктивної картини подій, що відбуваються, представивши все у вигідному для себе вигляді. Вам слід докласти зусиль, щоб не потрапити в оману.


Близнюки

Астрологічна обстановка тижня сприяє Близнюкам у переході на новий етап у романтичних відносинах, створенню ділового партнерства та пошуку нового способу поліпшення свого добробуту. Вам, дорогі Близнюки, у цей період не потрібно витрачати час на ілюзії, а слід зайнятися справжньою справою. Такі сприятливі умови для рішучих дій випадають нечасто. Одиноким Близнюкам у другій половині тижня доведеться дати остаточну відповідь на питання, чи є майбутнє в одного з недавніх знайомств. Одружені представники вашого зодіакального знака будуть зайняті пошуком нової лінії поведінки у відносинах з партнером, оскільки старий підхід не приносить бажаного результату. Якщо докласти зусиль, то все вдасться.


Рак

Астрологічна картина цього тижня допоможе втіленню в життя планів представників знаку Зодіаку Рак. Проаналізуйте, які обставини готові на вас працювати, а які вимагають корекції. Не дивуйтесь, дорогі Раки, якщо під час переговорів протилежна сторона спробує перетягнути ковдру на себе. Вам також не варто відмовлятися від спроб отримати ласий шматок пирога. Відстоюйте свої інтереси, знаходячи вагому аргументацію. Пам’ятайте, що політика - мистецтво можливого.
У особистих справах гороскоп радить Ракам націлитись на оновлення відносин. Є всі шанси, що ваші бажання будуть задоволені. Не відмовляйтеся від свіжих ідей і нетривіального погляду на те, що відбувається в основних сферах вашого життя.


Лев

Обставини цього тижня складуться для Левів чудовим чином. Навіть цілі, які, як здавалося, немає можливості здійснити, тепер можуть реалізуватися. Закріпіть успіх та рухайтеся далі. Жити в умовах багатозадачності нелегко, але саме так, без перерви, переходячи з одного заняття на інше, ви створюєте своє найкраще майбутнє.
Ближче до вихідних Леви матимуть можливість розслабитися. Зірки радять повністю або частково призупинити інформаційний потік. Займіться самоаналізом, помедитуйте, знайдіть час для улюбленого хобі. Відновити фізичний та емоційний баланс допоможе спілкування з чотирилапим вихованцем. Пориньте у приємний фізичний світ, відкладіть інформаційно-віртуальну реальність.


Діва

Тиждень для Дів матиме млявий характер. Можливо, доведеться довше, ніж ви припускали, чекати на відповідь на якесь питання. Проте це слід сприймати з позитивного боку. Тим самим ви, дорогі Діви, отримуєте час для додаткових роздумів. Проаналізуйте мету, яку поставили перед собою. Якщо вона занадто складна або вимагає жертв, можливо, слід переключити увагу на щось інше.
Позитивною тенденцією в особистих справах для представників вашого знака Зодіаку стане зміцнення взаємозв’язку з кимось із близьких, але до справжньої ідилії поки що далеко. Не сидіть, склавши руки, робіть все, що у вашій владі, щоб стосунки увійшли до потрібного русла. Сімейним Дівам слід підстрахуватися від спалахів ревнощів з боку партнера по шлюбу.


Терези

Події цього тижня змусять Терезів захищати завойований раніше успіх. Хто б на нього не зазіхнув, не втрачайте звичної впевненості у своїх силах. Вже до середини тижня стане зрозуміло, що це був важливий урок, отримавши який, ви викорінили ще одну негативну якість.
На особистому фронті такі баталії виключені. Астрологічна обстановка сприяє будь-яким проявам романтичності з боку представників вашого знака Зодіаку. Не бійтеся здатися трохи наївною або трохи кумедною людиною. Щирість, дорогі Терези, може стати потужною зброєю для втілення навіть захмарних цілей. Все є можливим і залежить від Вас.


Скорпіон

Цього тижня Скорпіони спостерігатимуть за трансформацією відносин із кимось із близьких. Астрологічна ситуація виключає два варіанти розвитку подій. Колишній опонент запропонує сісти за стіл переговорів, і в такому разі необхідно активно використовувати цей момент. При другому варіанті до вас прийде розуміння, що у світлі останніх подій стосунки повністю себе вичерпали. Енергетичні ресурси представників вашого знака Зодіаку у другій половині тижня будуть досить високі. Не бійтеся втоми, взявши на себе складний домашній проект або приступивши до фізичних тренувань. Самопочуття ще більше зміцніє, якщо захистите себе від негативного фону новин. Спокій і гармонія - найкращий захист від стресу. Зберігайте фізичну активність.


Стрілець

Стрільцям цього тижня, швидше за все, не уникнути образ та прикростей. Не намагайтеся розвішувати на оточуючих ярлики. Той, чиї слова вас зачепили, вже за короткий час може надати вам цінну послугу. Будьте по-філософськи мудрими і гуманними. Гороскоп рекомендує уникати радикальності буквально у всьому: у сфері спілкування, у сфері почуттів, вирішуючи фінансові чи побутові питання.
Друга половина тижня складатиметься з обнадійливих новин та приємних моментів. Можливо, їх масштаби не зовсім задовольнять амбіції Стрільців. Головне, що тим самим буде закладено першу цеглу в фундамент потенційних перемог. Наприкінці тижня виявите трохи більше такту щодо тих, кого ви готові назвати своїми союзниками.


Козеріг

Козероги цього тижня чудово впораються з будь-якими справами і не виявлять на своєму шляху перешкод. Рівень енергії типових представників вашого знака Зодіаку буде досить високим, але може не вистачити запалу для реалізації чогось по-справжньому серйозного. Витрачайте енергетичний потенціал розумно, не забуваючи про повноцінний відпочинок.
Позитивна динаміка тижня пошириться і на особисте життя. Дорогі Козероги, багато в чому саме від вас залежить щастя та гармонія домашнього вогнища. Не чіпайте рідних, залишайте їм право висловити свою думку. Самотні Козероги цього тижня будуть привабливими і дуже магнетичними. Відкрийтеся для спілкування та нового знайомства. Можливо всесвіт готує для Вас приємне знайомство.


Водолій

Безпосередня участь Водоліїв цього тижня може знадобитися у багатьох справах. Не тисніть на тих, з ким доводиться взаємодіяти, навіть якщо ці люди, на вашу думку, не орієнтуються у тому, що відбувається. Більше гуманності слід виявити і щодо опонентів. Це зараз ви не можете дійти спільної думки, але, варто лише захотіти, і ситуація швидко зміниться на краще. Астрологічна ситуація цього тижня закріпить за Водоліями право на успіх. Ближче до вихідних стане зрозуміло, що докладені зусилля були далеко не марними. Дорогі Водолії, не посвячуйте сторонніх у свої плани. Для представників вашого знака Зодіаку завжди високий ризик появи заздрісників та плагіату ваших ідей.


Риби

Цього тижня Риби отримають надію на краще у матеріальних справах. Обережність, як і раніше, - життєве кредо номер один, навіть якщо в ряді туманних питань з’явиться ясність. Зірки радять уникати напівнатяків під час особистих розмов. Чим ясніше викладете головну думку, тим вищий шанс, що вона отримає підтримку.
Другу половину тижня рекомендується присвятити відпочинку у максимально розслабленій обстановці. Скоротіть кількість дзвінків та повідомлень, не бійтеся відповісти всім, хто шукатиме з вами спілкування, тактовною відмовою. Виняток — людина, яку називаєте найближчою для себе. Для нього у вас завжди має бути вільний час. Це важливо для стосунків.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)
Гороскоп#2022-03 (01/19/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers