rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Марш єдності за Україну хотіли дискредитувати за допомогою прапорів ЛГБТ
На Марші єдності за Україну, що проходив у Києві 12 лютого, з’явилося декілька осіб із прапорами ЛГБТ. Сам марш був організований громадськими активістами доволі ліберальної спрямованості. Тим не менше, пересічні учасники маршу були обурені появою осіб із символікою ЛГБТ і змусили їх покинути місце проведення акції під супроводом поліції.

Принаймні частина ЛГБТ-прапороносців прийшла на акцію за гроші. Одна з них на камеру зізналася, що їй та її знайомим пообіцяли по 300 грн. Причому прапор ЛГБТ мав майоріти серед перших рядів учасників маршу.

Чи були поруч із проплаченими «активістами» ідейні прихильники ЛГБТ – невідомо. Найімовірніше, замовники появи ЛГБТ-прапороносців керувалися проросійськими міркуваннями – йшлося про дискредитацію патріотичної акції, що проходила в умовах наростання російської загрози.

Водночас потрібно пам’ятати, що рух ЛГБТ сам по собі сприяє російській пропаганді. Російські інформаційні рупори активно висвітлюють діяльність руху ЛГБТ в Україні, спираючись на природну відразу до сексуальних відхилень, яка залишається властивою багатьом людям незалежно від їхніх політичних переконань.

З точки зору українських інтересів шкода такого симбіозу ЛГБТ-активістів та російських пропагандистів полягає передусім у відштовхуванні від лояльності до України мешканців Донбасу з нечіткою національно-політичною ідентичністю, адже під впливом пропаганди держава Україна у їхній свідомості буде асоціюватися з нав’язуванням сексуальних відхилень.

Скасувати обітниці

Аліну Паш мали б дискваліфікувати з нацвідбору на Євробачення за підробку документів - Остапа

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers