rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Доповідь Дарема: передвиборча кампанія Клінтон платила за «проникнення» на сервери Trump Tower та Білого дому
У доповіді спеціального радника Міністерства юстиції Джона Дарема йдеться про те, що президентська кампанія Хіларі Клінтон заплатила технологічній компанії за «проникнення» на сервери Trump Tower, а потім і Білого дому, повідомляє Fox News.

Дарем у клопотанні, поданому 11 лютого, заявив, що мета проникнення полягала в тому, щоб створити наратив про змову між тодішнім кандидатом у президенти від республіканців Дональдом Трампом і Росією.

Дарем, призначений тодішнім генеральним прокурором Вільямом Барром керувати перевіркою «Рашагейта», зробив цю заяву у своєму звіті про розслідування, в якому було висунуто звинувачення проти повіреного ФБР та колишнього адвоката кампанії Клінтон Майкла Сассмана, якого нині звинувачують у поданні неправдивих показань федеральному агенту.

У розділі документа, під назвою «Фактична інформація», Дарем стверджує, що Сассман «зібрав і передав звинувачення у ФБР від імені принаймні двох конкретних клієнтів, у тому числі технічного керівника (Технічний керівник 1) в американській інтернет-компанії (Інтернет-компанія 1) та кампанії Клінтон».

У заяві Дарема йдеться, що «дані про рахунки відображають» те, що Сассман «неодноразово виставляв рахунки передвиборному штабу Клінтон за свою роботу над звинуваченнями у зв’язках із російським Банком-1», посилаючись на підроблені офіційні документи, зібрані Сассманом, щоб вказати на зв’язок між Трампом та російським банком.

Документ також показав, що Сассман та керівник технічного відділу зустрічалися та спілкувалися з ліберальним активістом адвокатом Марком Еліасом.

«Технічний керівник 1» також заручився підтримкою дослідників з американського університету, які отримували та аналізували великі обсяги даних з Інтернету у зв’язку з очікуваним контрактом федерального уряду на дослідження в галузі кібербезпеки».

«Технічний керівник 1» доручив цим дослідникам зібрати дані з Інтернету, щоб встановити «висновки» та «нарратив», які пов’язують тодішнього кандидата Трампа з Росією», - заявив Дарем.

Дарем також стверджує, що інтернет-компанія, на яку працював «Технічний керівник 1», «мала доступ та обслуговувала виділені сервери» виконавчого апарату президента.

«Технічний керівник 1» та його партнери скористалися цією домовленістю, проаналізувавши DNS-трафік EOP та інші дані з метою збору компрометуючої інформації про Дональда Трампа», - йдеться в документі.

Трамп, відповідаючи на цю новину, заявив, що ця гучна новина надала «безперечні докази» того, що Клінтон шпигувала за його кампанією, щоб «вигадати повністю сфабрикований зв’язок з Росією».

«Це скандал набагато більший за розмахом, ніж «Уотергейт», і ті, хто був причетний до цієї шпигунської операції і знав про це, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності», - заявив експрезидент.

За повідомленням CNN, колишній генеральний прокурор Вільям Барр доручив Дарему при адміністрації Трампа розслідувати, звідки йде коріння розслідування ФБР щодо змови з Росією.

На цей момент пред’явлено два обвинувальні висновки — один Сассман, а інший — російському аналітику Ігору Данченку, людині, яка була джерелом, на якому ґрунтувалося досьє Стіла від 2016 року, що містить звинувачення в змові Трампа з Росією.

Автор: Luca Cacciatore, Newsmax
Джерело: https://www.newsmax.com/newsfront/durham-report-spying-steele-dossier-trump/2022/02/12/id/1056594/
Переклад українською, “Час і Події”.

Куди поділися $60 млн із фонду BLM?

Податки, податки – 2021. Частина 2. Як правильно та ефективно організувати підготовку до складання податкового звіту

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers