rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ До уваги власників домашніх тварин!
Office of Cook County Board President Toni Preckwinkle

Жителі округу Кук мають право на отримання знижки на стерилізацію/кастрацію домашніх тварин в лютому. Програма, що пропонується Окружним контролем над тваринами та сказом у рамках Національного місяця інформування про стерилізацію та кастрацію.


Власники домашніх тварин можуть привести своїх собак і котів до ветеринарів-учасників програми по всьому округу Кук, щоб отримати знижку розміром 40 доларів на послуги стерилізації або кастрації в лютому. Департамент контролю над тваринами та сказом округу (ARC) пропонує програму стерилізації та кастрації протягом лютого – місяця інформування про стерилізацію та кастрацію.

Більше 200 ветеринарних клінік по всьому округу Кук взяли участь у програмі знижок на стерилізацію/кастрацію. Мешканці, які хочуть скористатися перевагами програми стерилізації та кастрації, повинні перевірити, що їхній ветеринар надає знижку, перш ніж записатися на прийом. Купон не потрібен, але власник тварини повинен проживати в окрузі Кук. Округ покриває знижку розміром до 40-а доларів на стерилізацію та кастрацію кожної тварини з обмеженням кількості домашніх тварин до двох на домогосподарство.

За даними Американського товариства запобігання жорстокому поводженню з тваринами, приблизно 6,3 мільйона тварин-компаньйонів потрапляють у притулки для тварин США по всій країні, а близько 920 000 тварин притулку піддаються евтаназії щороку. У рамках місії департаменту допомогти контролювати популяцію тварин і мінімізувати небажані наслідки по всьому окрузі, ARC щороку в лютому розпочинає програму стерилізації та стерилізації.

Для отримання додаткової інформації про програму стерилізації та кастрації відвідайте www.cookcountyil.gov/service/spay-and-neuter-program.

Помпео: адміністрація Байдена втратила «модель стримування» Трампа

Податки, податки – 2021

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers