rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ СУА надає кошти воєнним госпіталям в Україні
Союз Українок Америки (СУА) виділив трьом воєнним госпіталям в Україні суму у розмірі $9,000, які було розподілено між Дніпровським, Київським та Львівським госпіталями.

Завдяки цим коштам було проведено медичні операції, закуплено ліки та необхідну апаратуру, зокрема придбано потужну спеціалізовану бінокулярну лупу, яку уже було застосовано під час нейрохірургічних операцій у Дніпровському воєнному госпіталі. Також, з нагоди свята Святого Миколая та Різдвяної пори, пацієнтам було вручено невеликі подарунки.

У 2014 році, для допомоги пораненим та загиблим військовим внаслідок російсько-української війни на сході України, було створено Фонд жертв війни. З того часу допомога військовим та їхнім сім’ям надається на постійній основі.

«Ми вдячні усім добрим людям, які внесли пожертву у Фонд жертв війни», – каже голова СУА Наталя Павленко. «Ми віримо, що це стане допомогою на шляху довгої дороги допомоги пораненим українським військовим, які так мужньо захищають Батьківщину від російської агресії».

Згідно з інформацією, опублікованою у «The Global Conflict Tracker», з початку війни загинуло понад 13000 осіб, а 1,5 мільйони громадян було внутрішньо переміщено. За даними Ради Організації Об’єднаних Націй з прав людини, 3300 людських втрат припадає на цивільне населення.


Про СУА:

Створений у 1925р., Союз Українок Америки є найстарішою та найбільшою українською жіночою організацією у США. Наша місія полягає у об’єднанні жінок українського походження та приналежності у служінні, дружбі та відданості з метою популяризації та розвитку освіти та культури, а також гуманітарної допомоги українцям у всьому світі.

###

Стипендіяти ТУМ в Острозькій Академії

Україно-американський проект «Батьківська Хата. Homestead» розпочав 2 сезон

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers