rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Помпео: адміністрація Байдена втратила «модель стримування» Трампа
Адміністрація президента Джо Байдена «цілком втратила модель стримування», яку адміністрація Трампа впровадила для припинення ворожих дій у всьому світі, і в результаті «величезні ризики» наростають на багатьох фронтах, заявив у неділю колишній держсекретар Майк Помпео.

На додаток до зростання ймовірності вторгнення Росії в Україну та можливості китайського вторгнення на Тайвань, «ніхто з нас не повинен забувати, що американці повертаються до Відня для переговорів з іранцями цього тижня. Ми запропонували їм ослаблення санкцій, але вони вже відмовилися від цього і вимагатимуть більше», - сказав Помпео в неділю у програмі Fox News Sunday Morning Futures.

За словами Помпео, внаслідок «слабкості» адміністрації Байдена та наявності «американського президента, який не заступається за нашу країну» на додачу до тих проблем, з якими зіштовхнулися Сполучені Штати, тепер є ризики у всьому світі.

«Це є величезним ризиком не тільки для Східної Європи та України, народу Тайваню, але й для іранського народу, ізраїльтян, які можуть постраждати, якщо іранці отримають ядерну зброю, і, звичайно ж, для того, що відбувається на Корейському півострові», — сказав Помпео.

Колишній держсекретар також розповів про зимові Олімпійські ігри в Пекіні, що проходять, і підкреслив, що, хоча він поважає змагання і американських спортсменів, які старанно працюють, щоб у них брати участь, «це всього лише ігри, і саме так ми їх розглядаємо».

Проте Комуністична партія Китаю розглядає ігри як інструмент пропаганди, а Сполучені Штати поставили своїх спортсменів у «жахливе становище», не бойкотувавши цьогорічну Олімпіаду.

«Спікер [Ненсі] Пелосі сказала нашим спортсменам, молодим американцям, їдьте за кордон і відмовтеся від усіх своїх американських прав, просто заткніться і не говоріть жодного слова, тому що це занадто небезпечно. Саме тому Сі Цзіньпін витратив стільки грошей на ці ігри, щоб показати, що він може домінувати над Заходом і змусити Захід діяти за його правилами в рамках його системи. Ми бачили всі трагедії, що сталися з ковідом, що прийшов звідси, т.зв. уханьський вірус. Це китайська пропагандистська операція, яку підтримують американці та корумпований МОК (Міжнародний олімпійський комітет)», - сказав Помпео.

«Сі хоче сказати світові, що Захід занепадає, але подивіться, яка вільна, чудова нація Китай і яка вона прекрасна. Ось чому він включив уйгура в церемонію відкриття ігор і чому він тримає в ув’язненні мільйон членів сім’ї цієї людини, стерилізує жінок і чинить грубі порушення прав людини, доки тривають «ігри геноциду»», — додав він.

Олімпіаду можна було провести «у мільйоні інших місць», а не в країні, як Китай, чий режим «проводить геноцид».

«Керівництво не має права на славу від цих ігор і на те, щоб це було прикрито американськими грошима... Я шкодую, що ці ігри відбуваються в такому жахливому місці», - сказав Помпео.

Автор: Sandy Fitzgerald,
Джерело: https://www.newsmax.com/newsfront/pompeo-trump-biden-china/2022/02/06/id/1055705/
Переклад українською, “Час і Події”.

До уваги власників домашніх тварин!

Податки, податки – 2021

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers