rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ BLM-активістку засуджено до шести років в’язниці за незаконну реєстрацію для голосування
Памела Мозес, активістка руху Black Lives Matter із Мемфісу, засуджена до шести років позбавлення волі за незаконну реєстрацію для голосування у 2019 році.

Вирок 44-річній жінці було винесено у понеділок у кримінальному суді округу Шелбі суддею Марком Уордом, повідомила Daily Memphian у п’ятницю.

Суддя засудив її до шести років і одного дня позбавлення волі, але пояснив, що, якщо вона, перебуваючи у в’язниці, пройде спеціальні програми, а також «поводитиметься добре», він розгляне питання про те, щоб дати їй випробувальний термін після дев’яти місяців ув’язнення.

Адвокат жінки заявив, що подав клопотання щодо проведення нового судового розгляду.

Мозес заснувала відділення Black Lives Matter у Мемфісі та балотувалася на посаду мера, але програла загальні вибори у жовтні 2019 року, повідомив Fox 13 у листопаді 2019 року.

Вона наполягала на своїй невинності, стверджуючи, що не знала, що не має права голосу, і кажучи, що, на її думку, її випробувальний термін після визнання провини у 2015 році закінчився і вона може почати відновлювати своє право голосувати.

«Визнання провини було пов’язане з фальсифікацією доказів, підробкою документів та звинуваченнями у лжесвідченні, переслідуванні, крадіжці на суму менше 500 доларів та втечі», — продовжив звіт Daily Memphian:

Вона подала документи, щоб відновити своє право голосу у 2019 році. Вона сказала, що Департамент виправних установ Теннессі повідомив, що її випробувальний термін закінчився, видав їй довідку про це, але потім анулював її. Суд заявив, що Мозес була назавжди позбавлена права голосу, коли вона визнала себе винною у підробці доказів.

«Згідно із законом, вона також стала сумно відомою через свої судимості за кримінальні злочини і втратила багато цивільних прав, включаючи право голосу. Вона назавжди була визнана такою, що не має права реєструватися і голосувати в Теннессі через звинувачення у фальсифікаціях», — йдеться у пресрелізі офісу окружного прокурора округу Шелбі Емі Вейріх.

У пресрелізі також йдеться, що Мозес раніше була судима 16 разів за кримінальні злочини і «вчинила правопорушення, пов’язане з голосуванням, перебуваючи на випробувальному терміні».

Вона залишається під вартою у Східній в’язниці округу Шелбі.

Автор: Amy Furr
Джерело: https://www.breitbart.com/crime/2022/02/06/video-blm-activist-sentenced-six-years-prison-illegally-registering-vote/
Переклад українською, “Час і Події”.

До уваги власників домашніх тварин!

Податки, податки – 2021

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers