rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Приємний і спокійний тиждень, коли Овни можуть зайнятися собою і без поспіху подумати. Уникати реальності, занурюючись у мрії, все ж таки не слід. Дорогі Овни, на початку тижня у вас може виникнути проблема вибору одного з кількох варіантів. Вирішуючи завдання, слід спиратися на накопичений досвід і меншою мірою на інтуїцію.
Астрологічна картина кінця цього тижня є сприятливою для практичних справ. Додайте яскравих фарб у ведення побуту, проаналізуйте на актуальність свій гардероб. У багатьох Овнів виявиться у цей період інтерес до творчості чи мистецтва. А ось для проведення відповідальних бесід зараз не найкращий момент. Слід трохи зачекати.

Телець

Цього тижня Тельцям навряд чи вдасться уникнути лестощів та підлабузництва. Шукайте раціональні зерна у всьому почутому. Також спробуйте зрозуміти справжні наміри співрозмовника. Не виключено, що у вирі озвучених ідей виявиться та, якою вдасться скористатися собі на благо.
Найчастіше, дорогі Тельці, застосовуйте нестандартний підхід до вирішення завдань, що стоять перед вами. Він буде ефективний навіть у справах, які ви знаєте від А до Я. Менше тримайтесь за рутину — більше польоту фантазії. Наприкінці тижня у представників вашого зодіакального знака помітно зросте особиста чарівність, що допоможе у спілкуванні з особами протилежної статі.

Близнюки

Близнюків чекає тиждень, на перебіг якого може вплинути негативно налаштована людина. Спробуйте поставити себе на місце цієї особи і багато чого проясниться. Використовуйте знання з галузі психології. Іноді слід промовчати, вигадати час, і лише потім робити активні дії.
У любовних справах у Близнюків не виключено напругу, яка пройде тим швидше, чим раніше ви погодитеся піти на поступки. У більшості життєвих сфер зараз актуальний принцип невтручання у те, що відбувається. Радість і гармонія - це стан вашої душі, а не те, що ви отримуєте від зовнішнього світу. Займіться медитацією, яка допоможе налаштуватись на позитив.

Рак

Астрологічна ситуація цього тижня не виключає інтриг. Ракам рекомендується обережно вибудовувати будь-який діалог, особливо той, що стосується фінансів. Рівень життєвих сил типових представників вашого знаку Зодіаку зростатиме. Саме час розпочати фізичні тренування або заборонити собі потурання шкідливій звичці.
В особистому житті вам, дорогі Раки, судилося помітити позитивний перелом. Можливо, істотно потеплішають стосунки з другою половинкою, зникнуть суперечності зі старшим поколінням або порадують діти. Уникайте цього тижня гострих і двозначних тем, намагайтеся будувати плани на випередження ситуації. Для цього потрібно прогнозувати можливий розвиток подій.

Лев

Тиждень, під час якого Леви можуть на якийсь час втратити спокій. Можливе повернення до однієї з млявих проблем або поява малоприємних обов’язків. Не поспішайте відповідати «так» на кожне запитання. Є ризик, що в ньому буде тонко завуальована якась каверза. Давши згоду на не до кінця вивчену ідею, ви прирікаєте себе на незручності. Астрологічна обстановка цього тижня значно більше сприяє добре знайомим рутинним справам. Дорогі Леви, вам буде корисно детально обдумати питання, пов’язане з фінансовою сферою. У цей період може виникнути думка про те, як поліпшити свій добробут. У заключний період тижня приємні емоції принесе спілкування з дітьми або чотирилапим вихованцем, перегляд популярного телепроекту або відвідування улюбленого інтернет-ресурсу. Відкладіть в сторону всі гаджети та соцмережі і поверніться до реального життя.

Діва

Цього тижня для Дів на перше місце вийдуть дружні стосунки та турботи сім’ї. Не можна виключати, що представникам вашого зодіакального знака буде властиво допомагати всім, навіть тим, хто про це не просить. Дорогі Діви, постарайтеся не забувати про себе. Рівень життєвих сил хоч і високий у цей період, проте потребує регулярного підживлення. Наприкінці тижня очікується цікава пропозиція. Щоб правильно оцінити її потенціал, не поспішайте. Гороскоп радить вдатися до порад людей, наділених багатим життєвим досвідом. На вихідні нічого важливого не плануйте, оскільки планам, швидше за все, не вдасться здійснитися. Присвятіть час своєму здоров’ю та своїм близьким.

Терези

Тиждень принесе Терезам сприятливі зміни в особистих справах. Намагайтеся не втрачати жодної дорогоцінної хвилини. Гороскоп рекомендує зосередитися на дрібницях, у тому числі тих, з яких складається побут. Як тільки створите в особистому просторі затишок, затихнуть сварки з рідними, настрій стане більш гармонійним.
Дорогі Терези, наприкінці тижня притримайте азарт. Все, що пов’язане з ризиком, гратиме проти вас. Націльтеся на невеликі проекти, проаналізуйте те, що досягли, складіть план на майбутнє. Не виключено невеликих подарунків Долі. Можливо, знайдеться зниклий у минулому предмет або надійде інформація з новинами, що обнадійливі.

Скорпіон

Астрологічна картина цього тижня залишає Скорпіонам шанс отримати зиск там, де інші бачать лише неприємності. У цей період добре пройдуть будь-які справи, націлені на короткостроковий успіх. Не треба тікати від спілкування. В ході однієї з розмов може пролитися світло на події, що відбуваються, або буде отримана цікава пропозиція. У особистих стосунках не все так однозначно. Якщо хочете поставити близькій людині питання, що хвилює вас, підберіть слова, що впливають потрібним чином на свідомість партнера. Чітка мотивація на успіх і віра в себе - це те, що допоможе Скорпіонам з успіхом рухатися далі. Кінець цього тижня сприяє початку дієти, іншим оздоровчим заходам.

Стрілець

Стрільці цього тижня можуть піддатися своєрідній перевірці. Ймовірно, оголяться наслідки минулих відносин, або дасть знати про себе колись допущена недбалість у будь-якій справі. Гороскоп рекомендує діяти за обставинами. Не можна мати лише один суворий план, його можна скоригувати через незалежні від нас причини. Не відмовляйте тому, хто простягне руку допомоги. Це щирий жест, і він не обов’язково має на увазі послугу у відповідь. Не виключено, що у цей період у вас з’явиться незвичне бажання. Перш ніж приступити до його реалізації, оцініть наслідки. Дорогі Стрільці, найкраща для вас модель поведінки на цьому тижні - вичікування відповідного моменту для активності.

Козеріг

Для Козерогів цей тиждень буде наповнений радістю та гармонією. Не шукайте каверзу. Вам необхідно повірити в успіх і спробувати отримати з цього періоду максимум користі. Добре вдаватимуться справи, пов’язані з вирішенням наболілих питань. Зірки радять переходити в наступ у всіх сферах життя. Бездіяльність для вас, дорогі Козероги, схожа на втрату позицій. Наприкінці тижня може статися епізод, коли хтось спробує похитнути вроджену упевненість вашого знака. Залишайтеся собою, більше твердості у діях та словах. Можливо, настав час змінити якийсь життєвий аспект, але подібні реформи слід запроваджувати дуже обережно.

Водолій

Астрологічна обстановка цього тижня наповнить життя Водоліїв приємними подіями. Водолії у цей період зможуть знайти нетривіальне вирішення старої проблеми. Сприятливі обставини допоможуть налаштуватися на позитив та впевнено подивитися у своє майбутнє. Натхнений настрій не залишить і одиноких представників вашого знаку Зодіаку. Можна сподіватися на цікаве знайомство в соціальних мережах, зростання уваги з боку цікавих вам людей. Сімейні Водолії можуть помітити деяку напругу у спілкуванні з домочадцями. Постарайтеся знайти і усунути або нівелювати причини, через які була порушена ваша ідилія.

Риби

Тиждень буде для Риб приємним і спокійним. Вільний час гороскоп рекомендує направити на усунення недомовленості в особистих справах. Немає тих питань, які ви, дорогі Риби, не змогли б вирішити на свою користь. Більше такту у спілкуванні, і ви здійсните будь-яке бажання. У середині тижня може з’явитися апатія та лінощі. Не обов’язково завжди бути діяльною людиною. Зараз Риби можуть дозволити собі перетворитися на пухнастих кошенят, які тільки й чекають, коли їх ніжно погладять по шерсті. Як тільки досить розслабтеся, можлива поява цікавих ідей, які слід зафіксувати для подальшого опрацювання.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)
Гороскоп#2022-03 (01/19/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers