rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Міжнародний огляд \ Путіна не влаштувала відповідь НАТО: каже, що його «гарантії безпеки» проігнорували
Президент РФ Володимир Путін заявив, що США та НАТО у своїх письмових відповідях щодо «гарантій безпеки», запропонованих Кремлем, проігнорували російські занепокоєння. Про це повідомляє Інтерфакс за підсумками на пресконференції після переговорів із прем’єром Угорщини Віктором Орбаном.

«Ми не побачили адекватного врахування трьох наших ключових вимог щодо недопущення розширення НАТО, відмови від розміщення ударних систем озброєння поблизу російських кордонів, а також повернення військової інфраструктури блоку в Європі до стану 1997 року, коли було підписано основний акт Росія-НАТО», - сказав Путін.

Президент РФ також заявив, що для США питання безпеки України десь на другому плані, а нібито «головне їхнє завдання – стримування розвитку Росії, і в цьому сенсі сама Україна – просто інструмент досягнення цієї мети». І далі Путін заявляє, що з цією метою Росію хочуть у той чи інший спосіб «втягнути в якийсь збройний конфлікт і змусити за допомогою своїх союзників у Європі ввести проти нас ті жорсткі санкції, про які говорять сьогодні в США».

1 лютого відбулися довгі, майже 5-годинні переговори президента РФ Володимира Путіна з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном, який прибув до Москви з візитом.

Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо кордонів. Ці військові приготування Кремль намагається використати для прямого шантажу США та НАТО, яким висуває ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки. У разі відмови Заходу вжити таких російських «пропозицій», кремлівська влада публічно погрожує застосувати заходи «військового та військово-технічного характеру».

Джерело: Укрінформ
(https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3395972 )

Народ і Влада Росії почують голос розуму своєї країни?!

Нарощування військ РФ навколо України: ЄС, США, ОБСЄ та НАТО скоординували позиції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers