rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ «Конвой Свободи» Як ліберальна Канада стала епіцентром світової боротьби із карантинними обмеженнями
Протест канадських далекобійників за скасування мандатів на обов’язкову вакцинацію продовжує набирати оберти.

30-31 січня так званий «Конвой Свободи» прибув до столиці Канади - міста Оттава. Варто відзначити, що частина протестувальників прибула до столиці ще раніше.

Протестувальники в Оттаві скандують: «Трюдо має піти!». Незважаючи на зимовий мороз, настрій у всіх гарячий.

Далекобійники розосереджені в центрі та за межами міста. Деяким вантажівкам заблокували в’їзд до столиці. Усередині міста тисячі вантажівок, вони зняли причепи та надійно припаркувались. Виїжджати протестувальники не збираються.

Наразі далекобійники повністю контролюють центр Оттави.

Вони діють організовано та чергують позмінно.

Поліція Оттави, зважаючи на все, вичерпала всі свої ресурси, оскільки вони написали в офіційному акаунті Twitter, що «поліцейські ресурси задіяні повністю і розосереджені».

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо був переміщений спецслужбами Канади в секретне місце, проте згодом заявив, що захворів на коронавірус - в зв’язку з чим мусить знаходитись на самоізоляції.

На початках протесту пан Трюдо називав учасників акції “маленькою маргінальною групою”.

Title Title 
  
Попри такі заяви прем’єра десятки тисяч канадців радо зустрічали «Конвой Свободи» впродовж його просування до столиці.

Довжина Конвою, під час його пересування територією Канади, становила 43 милі (70 кілометрів). Для порівняння: довжина попередньої найдовшої колони становила 5 миль – це був парад вантажівок у Єгипті.

На деяких трасах, що ведуть до Оттави, водії знайшли шипи та цвяхи, залишені там, очевидно, з метою уповільнити хід Конвою Свободи

Канадські далекобійники стверджують, що у них немає шляху назад і що вони насправді покинуть столицю лише після того, як вимоги щодо скасування мандатів на обов’язкову вакцинацію будуть виконані.

В іншому випадку багато хто з цих чоловіків опиняться у в’язниці, оскільки Трюдо назве їх «внутрішніми терористами», як це сталося в США після подій 6 січня, і в місцях позбавлення волі з ними будуть поводитися дуже жорстоко.

«Протестувальники в Канаді знали, на що йшли, і тепер вони мають стояти до кінця», - стверджують учасники протесту.

Title Title 
  
Кордон Куттс між Альбертою (Канада) та Монтаною (США) було успішно перекрито далекобійниками. КККП (Королівська канадська кінна поліція) випустила спеціальні методички для водіїв, оскільки протестувальники перекрили шосе.

Організатори кажуть, що у них достатньо їжі та палива, щоб залишатися на місці стільки, скільки їм потрібно. Автоколона поїде, коли паспорти вакцинації та всі мандати на вакцинацію будуть скасовані.

Стало відомо, що міський радник Оттави запускає судовий процес проти канадської колони далекобійників, націлюючись на майже $10 000 000 зібраних людьми пожертвувань, призначених для Конвою Свободи та заморожених GoFundMe для «покриття витрат міста».

Кількість протестувальників та тих, хто їх підтримує, зростає кожного дня.

Серед учасників акції були помічені також і українці - завдяки автомобілям із українською символікою.

Title  Title
  

За межею пародії: університет маркує книги Джорджа Орвелла «1984» як «контент з відвертим матеріалом», який деяким студентам може здатися «образливим і засмучуючим»

Брістольський університет хоче скасувати слово «материнство»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers