rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Американцям не подобається, що їх без кінця називають расистами
Виступаючи у програмі Fox News «Фокус Фолкнера», сенатор-республіканець із Луїзіани Джон Кеннеді висловив свою «огидність» до конгресмена-демократа з Джорджії Хенко Джонсона, який назвав Сенат расистським через провал закону про виборчі права.

Кеннеді сказав, що заяви демократів про те, що республіканці є расистами, повинні припинитися. Він додав, що американці вже втомилися від того, що їх називають расистами.

«Конгресмен Джонсон бере приклад зі свого лідера, президента Байдена. Я, наприклад, не можу знайти нікого, до кого б я відчував ненависть. Я у всьому і у всіх шукаю тільки добро.

Я зустрічався з президентом Байденом – він добрий хлопець. Чи президент Байден є бездоганною людиною? Ні. Чи намагається він ставати краще? Теж ні. У цьому проблема. Він продовжує руйнувати все, що можна. Два тижні тому він їздив до Джорджії, де у чистому вигляді продемонстрував расову демагогію. І це те, що конгресмен Джонсон повторює, як папуга. Президент Байден, по суті, назвав десятки мільйонів американців расистами лише за те, що вони не хочуть мати “місяць виборів”, а хочуть, щоб був День виборів, і вважають, що якщо людина голосує, то вона має довести, що вона саме та за кого себе видає».

«Мене це образило. Це також образило десятки мільйонів американців», – продовжив Кеннеді. «Я був ображений, коли віцепрезидент Харріс під час дебатів на праймеріз практично назвала президента Байдена расистом за те, що він не підтримав необхідність підіймати з ліжка 10-річних дітей о 4:30 ранку, щоб везти їх дві години до шкіл на автобусі. Багато американців – і чорні, і білі протестували проти цього. Я вважав, що це є расова демагогія. Це зовсім не допомагає нашій країні. Я скажу так: американці вже втомилися від того, що їх називають расистами, зрадниками чи нацистами за те, що вони не згодні з Woke – “пробудистською”, неосоціалістичною програмою президента. І саме тому підтримка Байдена котиться униз. І він має це зупинити».

Автор: Trent Baker
Джерело: https://www.breitbart.com/clips/2022/01/21/kennedy-americans-are-getting-pretty-tired-of-being-called-racist-by-democrats/ )
Переклад українською, “Час і Події”.

На початку цього тижня співробітники Метра готувалися до холодів у районі Чикаго

Янгкін показав республіканцям шлях до перемоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers