rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ «Це була страта»: вбивця продовжував стріляти в поліцейських навіть після того, як вони безпорадно лежали на підлозі
Вбивця, який напав на двох нью-йоркських поліцейських у квартирі в Гарлемі, продовжував стріляти в поранених офіцерів, навіть коли вони безпорадно лежали на підлозі, це було зафіксовано натільною камерою.

Професійний злочинець Лашон Макніл використав пістолет Glock із «магазином великої ємності», щоб убити одного з офіцерів і серйозно поранити його напарника, також у нього під ліжком була захована заряджена зброя типу AR, як сказали The Post джерела в правоохоронних органах.

За словами джерел, підозрюваний слухав екстремістські антиурядові та антиполіцейські підкасти, перш ніж напасти на поліцейських.

Джерела повідомили, що Макніл продовжував стріляти у поліцейських, що вже лежать на підлозі, про що свідчать кадри з натільних камер офіцера і характер ран жертв.

«Докази вказують на те, що в обох офіцерів стріляли і після того, як вони поранені лежали на підлозі», - сказало джерело, знайоме з ходом розслідування.

Інше джерело додало: «Все це знято на їхні натільні камери. Це була кара».

У ході операції було вбито офіцера поліції Нью-Йорка Джейсона Рівера, а його напарник Вілберт Мора залишається в критичному стані.

Мати Макніла, 47-річного засудженого злочинця, розповіла The Post, що її син страждав на психічне захворювання.

Влада заявила, що 22-річний офіцер Рівера був оголошений мертвим у п’ятницю ввечері, а 27-річний Мора перебуває у критичному стані після двох операцій у Гарлемському медичному центрі. Одна з куль застрягла у його мозку.

Понад 200 офіцерів — поліцейських Нью-Йорка, солдатів штату та поліцейських з інших агентств, у неділю вдень пройшли маршем до лікарні на знак підтримки офіцера Мори, який, за словами джерел, перебуває на апараті життєзабезпечення. Поліція повідомила, що Мора, як очікується, буде доставлений до лікарні в Лангоні Нью-Йоркського університету.

Автори: Joe Marino, Tina Moore,
Jorge Fitz-Gibbon
Джерело: https://nypost.com/2022/01/23/nypd-ambush-cop-killer-kept-firing-at-downed-officers-sources-say/
Переклад українською, “Час і Події”.

На початку цього тижня співробітники Метра готувалися до холодів у районі Чикаго

Янгкін показав республіканцям шлях до перемоги

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers