rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Астрологічна обстановка цього тижня не надто сприятлива для Овнів. Ймовірно, доведеться зберігати чийсь секрет або стримувати роздратування, що рветься через край. Все більш-менш нормалізується до середи. Дорогі Овни, обставини, які раптово відкриються у цей час, потребують неквапливого аналізу. Імпульсивна поведінка не позбавлена малоприємних наслідків. Краще добре все обдумати, ніж відразу діяти.
Заключний період тижня – чудовий момент, щоб написати або зателефонувати одному з давніх друзів. Можливо, хтось із вас визнає актуальним відродити минулий роман, принести вибачення якійсь людині, більше уваги приділити своїм близьким.

Телець

Тельці стануть головними режисерами подій цього тижня. Зірки не радять забувати про інтереси протилежних сторін. Астрологічна картина щодо вашого зодіакального знака не позбавлена невизначеності. В який бік поведете корабель, у той і попливе. Проте важливо стежити за напрямом вітру (тобто об’єктивно оцінювати ситуацію).
Найменше сумнівів повинно бути у особистих справах. Від вас, дорогі Тельці, багато залежить, якщо не все. Людина, якій колись освідчилися в коханні, а потім охололи, має знати жорстоку правду. Ця порада стосується кожного із життєво важливих аспектів. Намагаючись щось приховати, ви ще більше ускладнюєте ситуацію.Називайте речі своїми іменами.

Близнюки

Тиждень, коли Близнюкам слід будь-якими шляхами уникати дебатів. Нехай оточуючі залишаться при своєму. Головне зберегти емоційну рівновагу та впевненість у власних силах. Середина тижня порадує тих, хто, здавалося, безнадійно закоханий. Ви отримаєте надію на зближення з пасією, але це станеться не відразу.
Вихідні гороскоп рекомендує присвятити тільки собі. Особливо це актуально для Близнюків, які витратили багато сил на вирішення побутових чи особистих проблем. Тепла ванна, аромотерапія, розслаблюючі композиції та масаж – відмінний шлях до релаксації та чудового настрою.

Рак

Багатьом представникам знака Зодіаку Рак цей тиждень видасться довгим. У той же час гороскоп не віщує будь-яких труднощів. Правильніше сказати, що ситуація навколо вашого зодіакального знака буде занадто прісною. Не намагайтеся її розхитати, це вам не потрібно. Поки всі навколо займаються чимось своїм, і ви зробить саме так. Подумайте, які відносини постійно відкладали, і приступайте до реалізації.
Друга половина тижня, ймовірно, вимагатиме відповіді на якесь серйозне питання, пов’язане або з фінансовою, або з міжособистісною сферою. Не намагайтеся знайти гідних порадників. Будь-які рекомендації, отримані з боку, не проллють світло на те, що відбувається через свою необ’єктивність, властиву цьому періоду. Вирішувати треба самостійно.

Лев

Астрологічна обстановка цього тижня для Левів буде сприятливою та рівною. Оптимістичний настрій, якому дозволите переважати, зробить продуктивною взаємодію Космосу з іншими людьми. Зараз чудовий момент, щоб поставити важливе питання, викласти комусь свої побажання чи сформулювати прохання.
Дорогі Леви, утримайтеся від справ, результат яких вам не зрозумілий. Багато що залежить не тільки від вас, але й від ситуації, що швидко змінюється. Зараз найправильніше для представників вашого зодіакального знака – трохи почекати, доки ситуація стабілізується.
Докладіть зусиль для цієї стабілізації, це Вам тільки допоможе.

Діва

Астрологічний прогноз цього тижня обіцяє Дівам приріст життєвих сил. Можливо, ви знайдете інформацію, яку можна використовувати з розрахунком на майбутнє. Перспективні домовленості, укладені в цей період, будуть на руку не лише представникам вашого знака, але й другій стороні, що гарантує порозуміння та чудовий настрій.
Єдине, що може трохи спантеличити, це особисте життя. Дорогі Діви, утримайтеся від ультиматумів на адресу свого партнера. Щоб знайти взаємовигідні рішення, не відмовляйтеся йти на поступки. Найкраща ваша зброя — це гумор (зокрема, вміння посміятися з себе). Самокритичність також не завадить, особливо для усвідомлення поглядів і потреб протилежної сторони.

Терези

Тиждень для Терезів виявиться досить насиченим. Представникам вашого знаку Зодіаку доведеться приймати рішення, від яких залежить найближче майбутнє, допомагати комусь із близьких. У низці подій легко забути про себе, але зірки все ж таки застерігають вас від подібного. Знайдіть вільний час, щоб перевірити свій організм на наявність неприємних симптомів та приділіть увагу відпочинку.
В останній період тижня Терези помітять приємне пожвавлення в особистих справах. Навчіться читати між рядками натяки, що виходять від осіб протилежної статі. Якщо ви давно хотіли поставити експеримент зі стилем, зараз для цього цілком вдалий час. Покладіться на свої бажання та уявлення.

Скорпіон

Цього тижня для Скорпіонів будуть пріоритетними турботи щодо сім’ї. При найближчому розгляді стане зрозумілим, що існує багато справ, які раніше ви чомусь не помічали. Клопіт перемежовуватиметься з активним спілкуванням. Швидше за все, дистанційно, але Скорпіонам все ж таки доведеться брати участь у житті інших людей.
Бажання довести свою значимість не залишить Скорпіонів протягом усього тижня. Слідкуйте за тим, щоб ці старання не виявились марною тратою сил. Організму слід надати можливість для відпочинку. Ознайомтеся із популярними практиками для позбавлення від емоційних навантажень.

Стрілець

Цього тижня у багатьох Стрільців виникне потреба завершити справи, раніше відкладені до кращих часів. Ваші енергетичні ресурси будуть досить високі, тому немає сенсу простоювати. Вам потрібно провести найближчі дні з максимальною користю —  організувати особистий простір, упорядкувати свої думки, зміцнити відносини з близькими. На середину тижня стабілізується внутрішньосімейна обстановка. Це слушний момент, щоб обговорити за сімейним столом плани на майбутнє, вирішити інші питання, в яких раніше не вдавалося дійти спільної думки. Головне - не перестарайтеся у доказі своєї правоти, іноді корисно піти на поступки.

Козеріг

Вичікувальна позиція цього тижня стане для Козерогів розумним рішенням. Перш ніж вкладати в будь-що свою енергію і особистий час, оцініть можливі ризики. До стабільності ще далеко, а значить немає сенсу вибудовувати довгострокові плани, живіть поточним моментом. Ближче до кінця тижня Козерогам вдасться пізнати благоденство. Можливо, це виражатиметься лише в дрібницях, головне, ви перестанете мучитися внутрішніми сумнівами. Якщо виявиться творчий порив, не намагайтеся його гасити, а неодмінно реалізовуйте! Багато Козерогів в цей період тижня звернуть погляд у бік почуттів, і зараз саме час дати поштовх відносинам, які з якихось причин зупинилися у своєму розвитку.

Водолій

На початку цього тижня Водоліям буде корисно підбити фінальну межу під тим, що вже пройдено. Вивчіть накопичений досвід, подумайте, що спричинило помилки. Визначте, які завдання вам стануть актуальними найближчим часом, коли з’явиться можливість підвищити активність.
Зараз вдалий момент, щоб подолати у собі сумніви чи позбутися шкідливої звички. Розширення кругозору - ще одне з пріоритетних завдань, на яке варто звернути увагу. До кінця тижня може появитися легкий смуток. Найкращий спосіб його усунути – гумор чи спілкування. Подивіться комедію, запросіть друзів на онлайн-вечірку, зателефонуйте знайомому, який має багатий багаж кумедних історій.

Риби

Цього тижня у Риб очікується надлишок нетривіальних ідей, не позбавлених геніальності. Зосередьтеся на тому, що можна зробити, не вдаючись по допомогу з боку. Все, що маєте намір здійснити, цілком досяжно. Хоч би що там було, астрологічна обстановка цього періоду на початок п’ятниці сприятлива для Риб.
Наприкінці тижня у багатьох риб може виявитися напруга у спілкуванні з друзями або родичами. Вас намагатимуться переконати у своїй правоті або ж переслідуватимуть з якимись моралями. Найкращий варіант поведінки в цьому випадку — зробити, як мінімум, вигляд, що ви уважно вислухали співрозмовника.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-03 (01/19/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers