rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Посол України у США Оксана Маркарова відвідала зі своїм першим робочим візитом м.Чикаго, Іллінойс
23-го січня зранку з нагоди Дня Соборності України та вшанування пам’яті героїв України Посол разом з представниками Генерального консульства України у Чикаго та українською громадою взяла участь у молебні в Катедрі Святого Андрія Первозваного Православної Церкви України та поклала квіти до Меморіалу Голодомору та Небесної Сотні у м. Блумінгдейл.

Перебуваючи у Чикаго, Посол Оксана Маркарова зустрілась з Сенатором Дурбіним, Конгресменами Квіглі, Девісом, Кастеном та Кришнамурті.

  Title
  
Американські законодавці висловили свою активну підтримку Україні в боротьбі проти російської агресії.

Зокрема, сенатор Дурбін анонсував розробку нового законопроєкту, який посилить санкції проти Росії та перешкодить запуску «Північного потоку-2».

Разом з українською громадою посол Оксана Маркарова та американські законодавці взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня Соборності України, організованому Українським Конгресовим Комітетом Америки.

Також Посол вручила Орден «За Заслуги» третього ступеня Президенту Фундації голодомору-геноциду м. Чикаго – пану Миколі Кочерзі.

24-го січня Оксана  Маркарова зустрілась з  керівництвом World Business Chicago - однієї з найбільших та найвпливовіших бізнес-асоціацій регіону Середнього Заходу США.

Розвинутий Tech-сектор Чикаго, представлений великою кількістю інноваційних хабів на кшталт «1871», відкриває численні можливості для співпраці з Україною, експертиза ІТ ринку якої високо цінується в усьому світі.
На зустрічі обговорили можливості для співпраці у контексті пошуку партнерів та клієнтів для українських ІТ компаній, а також реалізацію спільних інноваційних проектів.

Title  Title
  
До зустрічі також приєднались представники Комітету міст побратимів Київ-Чикаго, який вже понад 30 років реалізовує проекти спрямовані на розбудову співпраці між культурними, науковими та бізнесовими колами цих міст.

Напередодні приїзду до Чикаго працівники Посольства України у Вашингтоні здійснили традиційну поїздку до громади  Філадельфії  для відзначення там  Дня Соборності та всіх полеглих за волю України.

Title  Title
  
22 січня у рамках заходів з відзначення Дня Соборності на території місцевого українського кладовища Святої Марії у м. Дженкінтаун (штат Пенсильванія) були проведені молитви та панахида українських священнослужителів США. Відбулася також церемонія покладання квітів до могили одного з творців Акту Злуки – Державного секретаря зовнішніх справ ЗУНР Лонгина Цегельського та пам’ятного знаку героям, полеглим за волю України.

Представники Посольства України в США та Генерального консульства України в Нью-Йорку привітали присутніх з нагоди Дня Соборності України та наголосили на необхідності консолідації зусиль усього українства зараз, коли російський агресор знову стоїть на кордонах України.

 TitleTitle 
  

Джерело: Посольство України в США
(https://www.facebook.com/ukr.embassy.usa/ )

Шановна українська громадо! Користуючись нагодою, хочу подякувати всім за роботу та Ваш внесок у просування та захист інтересів України!

 

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers