rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Тиждень змусить Овнів серйозно зайнятися особистими стосунками. Тим, хто має сім’ю, слід максимально зосередитися на потребах близьких людей. Дорогі Овни, не відмовляйтеся від альтруїзму. Ймовірно, тільки забувши про себе, ви зможете нормалізувати ситуацію. Час зайнятися собою з’явиться на вихідні. Астрологічна картина кінця цього тижня не відкидає романтичних знайомств або появи у вашому житті тіні з минулого. Листування допоможе відкритися другому диханню. Ще одним джерелом натхнення для багатьох із вас можуть стати творчість, спорт, інтелектуальні завдання.

Телець

Тельцям цього тижня не доведеться боротися із проблемами. Гороскоп свідчить про те, що творчий потенціал представників вашого зодіакального знака істотно зросте. Це, своєю чергою, стане мотивом відкривати нові сторони в добре знайомих речах. Не треба вкладати сили у щось одне. Дійте відразу за декількома напрямками.Наприкінці тижня Тельцям не бажано тікати від вирішення питань у особистих стосунках. Чим чіткіше і ясніше буде відповідь, тим нижче ймовірність ревнощів, образ і недомовленостей. Дорогі Тельці, по можливості уникайте людей, які ставляться із заздрістю до ваших успіхів. Спілкування з ними буде токсичним і явно не сприятиме позитивному настрою. Бережіть свою гармонію.

Близнюки

Успіх цього тижня сам біжить до рук Близнюкам. Вам лише потрібно проявити підприємливість і вправність. Навчіться читати між рядками інформацію, отриману під час кожного діалогу, правильно розшифровуйте підказки Всесвіту. Багато залежить і від того, який емоційний настрій буде для вас переважним. Дорогі Близнюки, не забувайте, що людина, налаштована на оптимізм, завжди досягає значно більшого.
Друга половина тижня – чудовий момент для любовних реформ. Спробуйте усунути існуючі розбіжності у шлюбі. Самотні Близнюки можуть піти на зближення зі своєю давньою пасією або з людиною, недавнє знайомство з якою сталося в одній із соціальних мереж. Не закривайтесь в собі - і все буде добре.

Рак

Цей тиждень закликає Раків до боротьби за незалежність. І нехай ця боротьба зосередиться в домашніх стінах, вам вона від цього не стане менш значущою. Чим зрозуміліше оголосите домочадцям про свої бажання і наміри, тим менше у них залишиться шансів переконати вас у зворотному. Єдине, в чому слід утриматися від суперництва — це любов. Дорогі Раки, тут куди найкращі результати принесе чуйний підхід до близької людини. Тим, хто наразі не знайшов супутника життя, рекомендується відкритися для віртуального діалогу. Людина, яка з’явиться у вашій долі у цей період, трохи пізніше займе у ній міцне місце.

Лев

Астрологічна ситуація цього тижня відкриває перед Левами привабливі перспективи. Не кидайтеся з вогню в полум’я. Коли є кілька варіантів розвитку подій, слід віддати перевагу тому з них, який максимально комфортний не тільки для вас, але і для вашого близького кола. Дорогі Леви, не слід забувати про себе. У другій половині цього тижня багато хто з вас помітить, що енергетичний потенціал знизився. Якщо це дійсно так, то це вказівка, щоб ви трохи знизили життєвий темп, проаналізували пройдений шлях, знайшли час для відпочинку. Подумайте, можливо вампіром, що краде вашу енергію, є одна з шкідливих звичок? Можливо це соцмережі, котрі створені, щоб красти наш час та енергію? Відмовившись від них - досягнете більшого у всьому.

Діва

Події цього тижня закликатимуть Дів забути про прагматизм. Трохи більше одкровень у сфері кохання та розкріпаченості у шлюбі — ось, що допоможе зробити атмосферу навколо представників вашого зодіакального знака спокійнішою та гармонійнішою. Відмінний настрій культивує регулярна турбота про свій організм. Астрологічна обстановка цього періоду сприяє початку дієт і переходу до здорового способу життя. Наприкінці тижня Дівам буде важливо усвідомити, що ваші ідеї знаходять відгук у думках і серцях оточуючих. Щоб досягти цієї мети, не забувайте експресивно забарвлювати все, з чим звертаєтесь до своєї аудиторії. Найвдячніші слухачі для вас, як і раніше, близькі члени сім’ї.

Терези

Вплив планетарних аспектів дає Терезам право самостійно визначати список найважливіших завдань на цей тиждень. Головне, щоб ці цілі не порушували права ваших близьких. Представники вашого знаку Зодіаку часом будуть не надто стриманими у поведінці та словах. Це, у свою чергу, може когось образити. Постарайтеся якнайшвидше виправити ситуацію в позитивне русло і не відмовляйтеся вибачитися. Більше розраховуйте на себе, менше на допомогу когось іншого. Можливо, наприкінці цього тижня втратить свою актуальність одна з недавніх домовленостей. Не шукайте виправдання тим, хто вас підвів. Зрештою, позбавляючись зв’язків, які приносять лише біль, ви звільняєте у своєму житті місце для чогось доброго.

Скорпіон

Скорпіонам цього тижня судилося випробувати легкий смуток. Можливо, не спрацює одна з ваших, як здавалося, геніальних ідей, кудись зникне давній боржник, або людина, від якої хотіли бачити взаємність, остаточно відмовиться від спілкування. Переступіть через неприємності, налаштуйтеся на позитив і подумайте про те, як захистити себе від подібних ситуацій у майбутньому. Наприкінці тижня, швидше за все, доведеться виправдовуватися перед кимось із близьких людей. Можливо, не буде передумов до виконання своєї обіцянки. Просте «вибач, це моя вина», звісно, лише частково вирішить проблему. Головне не тікайте від відповідальності, шукайте шляхи для того, щоб усунути невирішені питання.

Стрілець

На початку цього тижня Стрільцям може надійти матеріальна допомога чи пропозиція, пов’язана із сферою фінансів. Астрологічна обстановка для інших життєво важливих аспектів буде не менш сприятливою. Найближчими днями Стрільці помітять приємні зміни у особистих справах, усунуть розбіжності у шлюбі, знайдуть слова, щоб достукатися близької людини. Віра в себе буде рости з кожним днем. Однак, дорогі Стрільці, це не є підставою для розвитку зоряної хвороби. Важливо прислухатися до думки тих, хто поруч. Якщо хтось звернеться до вас за допомогою чи порадою, у жодному разі не відмовляйте. Не можна виключати, що вже й вам доведеться звертатися за підтримкою.

Козеріг

Тиждень благоволіє будь-яким починанням Козерогів. Особливо добре у типових представників вашого знака Зодіаку вдаватимуться справи, в яких можна застосувати вроджену харизматичність. Не бійтеся надто наполегливо доводити свою правоту. Вибравши потрібну аргументацію, ви спроможні зробити неможливе, наприклад, схилити на свій бік непримиренного опонента. Для господарських справ цей тиждень підходить не найкращим чином. Будь-який процес, який ви намітите почати в домашніх стінах, забере набагато більше часу, ніж Ви раніше передбачали. Дорогі Козероги, зверніть увагу на раціон. Якщо в ньому присутні продукти низької якості або відверто шкідливі для здоров’я, це необхідно якнайшвидше виправити.

Водолій

Водоліям на цьому тижні слід ретельніше оберігати конфіденційні відомості. Астрологічна ситуація зараз така, що можна сказати одне необережне слово і ваш секрет буде розкритий. Добре, що це єдина з можливих для вас неприємностей. Дорогі Водолії, попереду чекає чимало справ, в яких ви зможете застосувати і природні обдарування, і кмітливість, і інтуїцію. Цього тижня у житті багатьох Водоліїв настає вирішальний момент у особистих справах. Самотні представники вашого зодіакального знака матимуть шанс почути заповітне «так». Сімейні Водолії з подивом виявлять, що пристрасть усередині подружжя нікуди не зникла. Можливо, вона розгориться з подвоєною силою, якщо підкинете до цього каміну пару романтичних полін.

Риби

Інтелектуальна складова Риб на цьому тижні буде на висоті. Якщо самі того захочете, навіть запеклий сперечальник не зможе не визнати правоту ваших слів. Шукайте максимально правильне і корисне джерело збільшеної енергії. Можливо, дорогі Риби, варто направити її на створення навколо себе гармонії та затишку. Уникайте утопічних ідей. Ви не можете до дрібниць передбачити завтрашній день, а значить, побудова планів на віддалену перспективу не є розумним рішенням. Вірте фактам, інтуїції та досвіду, що накопичили за життя. Радитися з будь-ким не варто, оскільки думка сторонніх людей у цей період буде позбавлена об’єктивності.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers