rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Президент Преквінкл підкреслює план допомоги у зв’язку з пандемією вартістю майже 300 мільйонів доларів
Це перший крок до виділення запланованих 700 мільйонів доларів на громадські програми протягом наступних кількох років.

Президент ради округу Кук Тоні Преквінкл наголосила на плані допомоги у зв’язку з пандемією на суму майже 300 мільйонів доларів, затвердженому Радою уповноважених Округу Кук. План включає великі інвестиції задля допомоги малому бізнесу, запобіганню насильству, збільшення власного капіталу та покращення інфраструктури у 2022 фінансовому році.

Протягом наступних трьох-п’яти років округ інвестуватиме 700 мільйонів доларів, що становить приблизно 70% отриманих федеральних коштів, у громадські програми для жителів округу.


«Округ Кук безпосередньо отримав понад 1 мільярд доларів США від федерального уряду через американський закон про план порятунку (ARPA) і координував широкий процес для розробки цього відповідального, всеосяжного та справедливого плану витрат», – сказала Преквінкл. Майже 300 мільйонів доларів на першому етапі цього плану передбачає короткострокові, довгострокові та трансформаційні ініціативи, які будуть висунуті на засіданнях правління в найближчі місяці, зокрема:

100 мільйонів доларів для фінансування економічного та громадського зростання. Сюди входять 37 мільйонів доларів США для економічного розвитку та грантових програм для малого бізнесу, та 27,7 мільйона доларів на допомогу з житлом, допомогу в оплаті комунальних послуг і мільйони початкового фінансування для пілотної програми гарантованого доходу та роботи з ліквідації медичних боргів.

60 мільйонів доларів США на медичне обслуговування та ініціативи щодо доступу до них. Сюди входить 21,7 мільйона доларів на постійне відстеження контактів і програма стимулювання подарункових карток для стимулювання вакцинації. У плані округ пропонує витратити 15,4 мільйона доларів у 2022 фінансовому році на збільшення послуг з психічного та поведінкового здоров’я в Окрузі Кук і 4,5 мільйона доларів на створення більш прозорої та справедливої місцевої продовольчої системи для вирішення питань продовольчої безпеки в нашому регіоні.

60 мільйонів доларів на ініціативи справедливості, з них 36 мільйонів доларів на запобігання насильству. Це включає гранти на запобігання та зменшення насильства, а також розширення поведінкового здоров’я. Це також включатиме фінансування програм і послуг для жертв домашнього насильства та ресурси для повернення житла.

40 мільйонів доларів на високо­пріоритетні інфраструктурні про­ек­ти, включаючи 30 мільйонів до­ла­рів на місцеву транспортну інф­ра­струк­туру та станції зарядки електромобілів, 5 мільйонів доларів на видалення свинцевих труб і 3 мільйони доларів на розширення широкосмугового доступу.

25 мільйонів доларів на екологічні проекти, в тому числі 15 мільйонів доларів на рекультивацію Браунфілд та ініціативу щодо полегшення утилізації небезпечних відходів у південних передмістях, а також 10 мільйонів доларів на модернізацію будинків Округу Кук, щоб зробити їх безпечнішими та більш енергоефективними.

«Хоча нам, безсумнівно, належить пройти довгий шлях протягом наступних трьох років, щоб якнайкраще використати 1 мільярд доларів федеральної допомоги, ми надзвичайно пишаємося роботою, яку було зроблено, щоб отримати її», – сказала президент Преквінкл. «Це було масштабним заходом. Це продукт незліченних зустрічей, тисяч відповідей громади, сотень політичних ідей та мільярдів доларів у запропонованих ініціативах».

Детальна інформація щодо плану боротьби з пандемією та потужного процесу залучення громадськості, на основі якого був розроблений план, тепер доступна онлайн на CookCountyIL.gov/ARPA.

Фото з сайту https://www.cookcountyil.gov/

Virtual Health & Hospital and Criminal Justice Joint Committee Meeting January 19, 2022 at 10:00am

Демократ-союзник Пелосі передбачає, що спікер палати представників піде у відставку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers