rss
05/02/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Рада округу Кук схвалила кредити на $2,6 млн для проектів доступного та постійного житла в Arlington Heights та Skokie
Cook County Board of Commissioners (Рада комісарів округу Кук) сьогодні затвердила позику на суму 2,6 млн доларів США в рамках програми HOME Investment Partnership Program для трьох нових проектів доступного та постійного допоміжного житла, розташованих в Arlington Heights і Skokie.

«Округ Кук пишається тим, що надає фінансування HOME Investment Loan для розвитку цих важливих проектів доступного житла», – сказала президент ради округу Кук Тоні Преквінкл. «Попит на цей тип житла є потребою, яку ми повинні продовжувати задовольняти, поки кожен не отримає безпечне та доступне місце для проживання».

Ця заява підтверджує прихильність округу Кук до проекту «House America», започаткованому в жовтні 2021 року на федеральному рівні в партнерстві з Департаментом житлового будівництва та міського розвитку США (HUD) та U.S. Interagency Council on Homelessness (USICH). Проект покликаний для вирішення національної кризи в питанні бездомних. Беручи участь, округ приєднався до національного партнерства мерів, лідерів міст і округів, лідерів етнічних громад та губернаторів, обіцяючи терміново реагувати на проблему бездомних людей, переселивши 1000 сімей і розробивши принаймні 800 одиниць нового підтримуючого та доступного житла до 31 грудня 2022 року. Ці три нещодавно профінансовані проекти розвитку додадуть загалом 81 доступне та постійне житло для досягнення цієї мети.

«Пандемія загострила кризу доступного житла та безпритульності в окрузі Кук», – заявив Xochitl Flores, керівник Бюро економічного розвитку округу Кук. «Такі проекти, як ці три, відповідають ключовим потребам і залучають додаткові 35,5 мільйонів доларів державних та приватних інвестицій».

Три проекти житла включають:

Arlington Heights PSH складається з будівництва нового комплекса на 25 квартир, в якому проживатимуть сім’ї та одинокі люди, що не мають можливості придбати житло та/або оплачувати оренду. Адреса будівлі, що проектується: 1519-1625 Arlington Heights Rd., Arlington Heights, IL.

Ця нерухомість буде повністю належати Full Circle Communities, Inc, яка спеціалізується на розширенні якісного доступного житла шляхом збереження та розвитку, та надає цільові допоміжні послуги своїм мешканцям та прилеглим громадам.

310 Arlington Heights LLC, Arlington Heights, Illinois, також представляє собою нове будівництво, розташоване за адресою 310 W. Rand Road, Arlington Heights. Воно стане сімейним житловим комплексом для сімей з низьким і середнім рівнем доходу, та складатиметься з 40 житлових одиниць - 20 однокімнатних та 20 двокімнатних квартир.

Усі програми будуть безкоштовними для мешканців. Розвиток пропонуватиме зручності на території, щоб полегшити соціальне середовище та створити зручний доступ до послуг, включаючи менеджера нерухомості, громаду/медіа, фітнес та пральні.

Impact Behavioral Health Partners, 8047 Floral Avenue, Skokie, Illinois, складатиметься з 16 постійних допоміжних житлових одиниць, а також офісів допоміжних послуг, бібліотеки та громадських кімнат для мешканців. Пріоритет надаватиметься особам з вадами розвитку та психічного здоров’я. Допоміжні послуги будуть надаватися на місці партнерами Impact Behavioral Health.

###

Округ Кук є другим за величиною округом у Сполучених Штатах, що представляє 5,2 мільйона жителів Іллінойсу. Президент ради уповноважених округу Кук є головним виконавчим директором (генеральним директором) округу Кук, наглядає за офісом президента та діє як президент лісових заповідників округу Кук.

Програма HOME Investment Partnerships Program (HOME) від Департаменту житлового будівництва та міського розвитку США (HUD) надає штатам і населеним пунктам формулу грантів, які громади використовують - часто в партнерстві з місцевими некомерційними групами - для фінансування широкого кола заходів, включаючи будівництво, купівлю, та/або реабілітацію доступного житла для здачі в оренду чи власності, чи надання прямої допомоги в оренді людям з низькими доходами. Дізнайтеся більше про HOME на сайті www.hud.gov/program_offices/comm_planning/home .

Virtual Health & Hospital and Criminal Justice Joint Committee Meeting January 19, 2022 at 10:00am

Демократ-союзник Пелосі передбачає, що спікер палати представників піде у відставку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers