rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Росія евакуює своїх дипломатів та їхні родини з України
Від редакції:
Геополітична напруга зростає. Кремль продовжує погрожувати Україні, Китай тисне на Тайвань. Є цікаве і не надто позитивне для нас “співпадіння” - у 2008 році напад Росії на Грузію відбувся саме під час олімпіади в Китаї. В 2022 році Пекін також приймає олімпіаду, яка розпочнеться 4-ого та завершиться 20-ого лютого 2022 року.

Російська Федерація почала евакуацію своїх дипломатів та їхніх родин з території України. Як передає Укрінформ, про це повідомляє The New York Times.

За даними журналістів, 5 січня Україну на автобусах покинули 18 осіб, здебільшого це діти та дружини російських дипломатів. Їх вивезли на автобусах до Москви, як повідомили газеті джерела в СБУ. За їхніми даними, найближчими днями очікується від’їзд ще 30 осіб з посольства у Києві та львівського консульства. Дипломатам РФ в інших українських містах нібито наказано готуватися до від’їзду.

Американське видання відзначає, що можливою причиною евакуації є підготовка до можливого вторгнення вже найближчим часом. Водночас відзначається, що це може бути навмисною дією з метою нагнітання ситуації, аби шантажувати Україну та її західних союзників. Також ЗМІ не виключає, що це може бути пропагандистським ходом.

Британія постачатиме Україні нове обладнання для зміцнення безпеки, щоб допомогти збільшити оборонні можливості перед лицем загрози вторгнення з боку Москви, заявив міністр оборони країни Бен Воллес.

Джерело: Укрінформ

Хто гірший – Зеленський чи Порошенко?

Між політикою і піаром: партії України-2022

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers