rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Cook County оголошує конкурс для бізнесу на участь у грантових програмах щодо розвитку транспорту та громади
Зараз відкриті заявки на дві програми, які сприяють покращенню транспорту та економічному розвитку по всьому округу. Кінцевий термін подачі заявок на обидві програми – 16 березня 2022 року до 5 год. вечора CST.

Відкрито прийом заявок на грантову програму Департаменту транспорту та автомобільних доріг (DoTH) Invest in Cook, заради допомоги місту у покращенні транспортної інфраструктури. У поєднанні, Бюро економічного розвитку (BED) також приймає заявки на капітальне вдосконалення для їхньої програми гранту розвитку громади (CDBG), яка підтримує економічний розвиток по всьому округу.

«Здійснення справедливих інвестицій у покращення транспорту та проекти економічного розвитку по всьому округу є обов’язковим для моєї адміністрації», – сказала президент Преквінкл. «Фінансування проектів у традиційно недостатніх громадах є критичним компонентом у створенні кращого середовища для всіх мешканців та бізнесу».


Інвестуйте в Cook


Шостий рік поспіль DoTH надає місцевим органам влади та партнерам агентства гранти Invest in Cook, щоб допомогти просунути планування, розробку, придбання смуги відходу та будівництво, пов’язане з введенням в транспортну експлуатацію.

Конкурс проектів DoTH є ініціативою Connecting Cook County, першим за 75 років транспортним планом округу на великі відстані. Підключення округу Кук закладає основу для окружних інвестицій в транспорт, задля залучення та підтримки підприємств, людей, капіталу і талантів. За перші п’ять років Invest in Cook виділила 39,4 мільйона доларів на фінансування 162 проектів по всьому окрузі.

Invest in Cook шукає проекти, що відповідають пріоритетам, викладеним у Connecting Cook County, які будуть пріоритетними для транзиту та інших транспортних альтернатив, підтримують роль регіону як логістичного центру Північної Америки, сприятимуть рівному доступу до можливостей, підтримуватимуть та модернізують те, що вже існує, а також збільшують інвестиції в транспорт.

На додаток до фінансування проектів, Invest in Cook надає технічні знання та експертизу щодо написання грантів через семінари, щоб допомогти бізнесу залучити нові джерела фінансування та прискорити завершення проектів, які, можливо, було призупинено.

«Протягом останніх п’яти років “Invest in Cook” став одним з основних джерел для  муніципалітетів і служить важливим рятівним колом для фінансування транспортних проектів по всьому окрузі», – сказала Jennifer ‘Sis’ Killen, суперінтендант DoTH. «Громадам і міським дорожним управлінням пропонується подати свій пріоритетний транспортний проект або проект, який просто потребує останнього поштовху через фінішну лінію».

Заявники, зацікавлені в тому, щоб дізнатися, чи підходить Invest in Cook для потенційного проекту, можуть надіслати електронний лист [email protected].


Грант блоку розвитку громади


Понад 40 років округ Кук керує програмою грантів спрямованих на підтримку критичних потреб розвитку громад у приміському окрузі Кук. BED відкрила програму CDBG для покращення капіталу сьогодні, тоді як додаток CDBG для потреб соціальних послуг стане доступним пізніше цього року.

The County’s CDBG capital improvement program (Окружна програма капітального вдосконалення округу CDBG) розроблена для підтримки потреб інфраструктури та об’єктів у неблагополучних районах Округу Кук. Типові проекти включають потреби в житловій інфраструктурі, як-от покращення вулиць та каналізації, а також покращення муніципальних та некомерційних об’єктів. У 2021 році 32 кандидати CDBG отримали гранти на загальну суму майже 6,9 мільйона доларів.

«І транспорт, і розвиток громад є важливими компонентами роботи округу щодо побудови процвітаючих громад», – сказав керівник Бюро економічного розвитку Xochitl Flores. «Ми сподіваємося подолати кордони, залучити всю нашу спільноту та створити справедливі рішення для процвітання всіх жителів і підприємств приміського округу Кук».

Фінансування CDBG також можна інвестувати в капітальні проекти, які призведуть до створення робочих місць. Зацікавлені заявники можуть зв’язатися з BED, щоб обговорити потенційні проекти, щоб визначити, чи підійде CDBG, надіславши електронну адресу [email protected].

Фінансування CDBG надходить від Департаменту житлового будівництва та міського розвитку США (HUD) і має бути інвестовано відповідно до Moving to Implementation, п’ятирічного стратегічного плану BED, який керує використанням цих ресурсів HUD.


Віртуальний семінар + як подати заявку


Кінцевий термін подачі заявок на обидві програми – 16 березня 2022 року до 17:00. CST.

DoTH і BED також проводять віртуальний семінар у середу, 26 січня з 1год. пополудни до 3год., щоб надати більш детальну інформацію про програми та про те, як подати заявку.

У рамках програми Invest in Cook DoTH шукає заявки від місцевих органів влади та транзитних агенцій. Приватні та неприбуткові організації можуть подавати проектні пропозиції, але повинні мати публічного спонсора. Щоб отримати інформацію про програму та подати заявку на грант, відвідайте www.cookcountyil.gov/investincook .

Згідно з програмою покращення капіталу CDBG, BED прийматиме заявки від урядових та некомерційних організацій. Щоб переглянути посібник із застосування та подання заявок на програму покращення капіталу CDBG, відвідайте www.cookcountyil.gov/content/grant-applicants-cdbg-esg .

Листи переможцям обох грантових програм будуть розіслані цього літа, а відповідний список грантоотримувачів буде опубліковано на вебсторінці кожного департаменту.

Virtual Health & Hospital and Criminal Justice Joint Committee Meeting January 19, 2022 at 10:00am

Демократ-союзник Пелосі передбачає, що спікер палати представників піде у відставку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers