rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ 11 указів губернатора Вірджинії Гленна Янгкіна
Новоспечений губернатор Вірджинії, республіканець Глен Янгкін, у суботу провів насичений подіями перший день на посаді, і його перший набір розпоряджень змусив чиновників шкільної ради округу Лоудан понервувати.

За словами InsideNoVa, серед 11 указів, підписаних новим губернатором Вірджинії, була обіцянка розслідувати правопорушення в окрузі. Хоча в наказі не було конкретно зазначено, в чому конкретно полягав проступок, його було видано на тижні, коли учень чоловічої статі, якому було дозволено користуватися приміщеннями для дівчаток у державних школах округу Лоудан, був засуджений до пожиттєвого внесення до Реєстру сексуальних злочинців, частково за сексуальне насильство, яке мало місце у туалеті для дівчаток.

Напад був прихований посадовцями округу Лоудан, які не розкрили його навіть після того, як директори школи прямо запитали про напад на засіданні правління. Учня, якого перевели до іншої школи, засудили там за інший напад.

Проте протягом кількох місяців чиновники округу Лоудан поводилися так, ніби проблема полягала в розгніваних батьках, і засоби масової інформації підігрували їм.

Янгкін оголосив список виконавчих указів невдовзі після приведення до присяги: “Виконавчий наказ номер Чотири виконує свою обіцянку Першого дня - розслідувати правопорушення в окрузі Лоудан”, – йдеться у пресрелізі.

Крім того, Янгкін пообіцяв “відновити передовий рівень освіти, припинивши викладання роздільних концепцій, у тому числі Критичної расової теорії, у державній освіті” та заборонив примус до носіння масок у школах Вірджинії.

Джерело: https://kontinentusa.com/11-ukazov-gubernatora-
virginii-glenna-yongkina/

Переклад українською, “Час і Події”.

Virtual Health & Hospital and Criminal Justice Joint Committee Meeting January 19, 2022 at 10:00am

Демократ-союзник Пелосі передбачає, що спікер палати представників піде у відставку

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers