rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Демократ-союзник Пелосі передбачає, що спікер палати представників піде у відставку
Голова бюджетного комітету Палати представників Джон Ярмут (D-KY) у минулий вівторок сказав, що речник Палати представників Ненсі Пелосі піде у відставку після проміжних виборів 2022 року.

Оскільки республіканці, ймовірно, повернуть собі більшість у Палаті представників у листопаді, багато великих ЗМІ, а тепер і член команди Пелосі підозрюють, що спікер піде у відставку.

«Моя інтуїція підказувала мені, що це буде її останній термін», - сказав Ярмут The Hill.

Ходять чутки, що у разі відставки Пелосі очолити збори демократів активно прагнуть лідер більшості Стені Хойєр (D-MD) та організатор більшості Джеймс Клайберн (D-SC). Менш ймовірними кандидатами, які візьмуть на себе управління, є член Палати представників Девід Чічіллін (D-RI), голова Прогресивної групи Конгресу Праміла Джаяпал (D-WA) та голова комітету Палати представників з розвідки Адам Шіфф (D-CA).

81-річна Пелосі, яка зазнала різкої критики з боку демократів за торгівлю акціями разом зі своїм чоловіком, стикається з масовим виходом на пенсію багатьох колег-демократів – лише 26 осіб, окрім самої Пелосі. Загалом, 26 із 37 членів, які залишають Конгрес, є демократами.

Демократи, які планують залишити Конгрес, говорять про ймовірність приходу республіканців до влади в Палаті представників, що ставить лідера меншості Палати представників Кевіна Маккарті у вигідне становище, аби отримати посаду спікера.

Маккарті в понеділок сказав Breitbart News, що, якщо він стане спікером, він викине так званого «канцелярського щура Шиффа» з комітету з розвідки та позбавить Еріка Суолвелла (D-CA) та члена палати представників Ільхан Омара (D-MN) їхніх призначень у комітети.

«Демократи створили но­ву річ, коли вони обирають, хто може бути у комітетах. Ніколи в історії [Конгресу] більшість не говорила меншості, хто може бути членом комітету», – сказав Маккарті.

«Погляньте на Адама Шиффа – він не повинен працювати в такому комітеті, коли він відкрито та свідомо використав фальшиве досьє, збрехав американській громадськості і не має жодного сумління та волі, і каже, що хоче продовжувати робити це. Ми збираємося все перебудувати – подумайте, що сталося в Афганістані», – додав Маккарті.

Автор: Wendell Husebø
Джерело: https://www.breitbart.com/politics/2022/01/11/pelosi-allied-democrat-predicts-the-house-speaker-will-retire/
Переклад українською, “Час і Події”.

Virtual Health & Hospital and Criminal Justice Joint Committee Meeting January 19, 2022 at 10:00am

Сенатор Чак Шумер змушений розіграти найбезпрограшнішу карту – єврейську

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers