rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня Овни спостерігатимуть за трансформацією стосунків із кимось із близьких. Астрологічна ситуація включає два варіанти розвитку подій. Колишній опонент запропонує сісти за стіл переговорів, і в такому разі необхідно активно використовувати цей момент. При другому варіанті до вас прийде розуміння, що у світлі останніх подій стосунки повністю себе вичерпали. Енергетичні ресурси представників вашого знака Зодіаку у другій половині тижня будуть досить високі. Не бійтеся втоми, взявши на себе складний домашній проект або приступивши до фізичних тренувань. Самопочуття ще більше зміцніє, якщо захистите себе від негативного фону новин. Спокій і гармонія – найкращий захист від стресу.

Телець

Тельцям цього тижня, швидше за все, не уникнути образ та прикростей. Не намагайтеся розвішувати на оточуючих ярлики. Той, чиї слова вас зачепили, вже за короткий час може надати вам цінну послугу. Будьте філософськи мудрі та гуманні. Гороскоп рекомендує уникати радикальності буквально у всьому: у сфері спілкування, у сфері почуттів, вирішуючи фінансові чи побутові питання.
Друга половина тижня складатиметься з обнадійливих новин та приємних моментів. Можливо, їх масштаби не зовсім задовольнять амбіції Тельців. Головне, що тим самим буде закладено першу цеглу в фундамент потенційних перемог. Наприкінці тижня виявіть трохи більше такту щодо тих, кого ви готові назвати своїми союзниками.

Близнюки

Близнюки цього тижня чудово впораються з будь-якими справами та не виявлять на своєму шляху перешкод. Рівень енергії типових представників вашого знака Зодіаку буде досить високим, але може не вистачити запалу для реалізації чогось по-справжньому серйозного. Витрачайте енергетичний потенціал розумно, не забуваючи про повноцінний відпочинок.
Позитивна динаміка тижня пошириться і на особисте життя. Дорогі Близнюки, багато в чому саме від вас залежить щастя та гармонія домашнього вогнища. Не чіпайте рідних, залишайте їм право висловити свою думку. Самотні Близнюки цього тижня будуть привабливими і навіть дуже привабливими. Відкрийтеся для спілкування та нового знайомства.

Рак

Безпосередня участь Раків цього тижня може знадобитися у багатьох справах. Не тисніть на тих, з ким доводиться взаємодіяти, навіть якщо ці люди, на вашу думку, не орієнтуються у тому, що відбувається. Більше гуманності слід виявити і щодо опонентів. Це зараз ви не можете дійти спільної думки, але, варто лише захотіти, і ситуація швидко зміниться на краще.
Астрологічна ситуація цього тижня закріпить за Раками право на успіх. Ближче до вихідних стане зрозуміло, що докладені зусилля були далеко не марними. Дорогі Раки, не посвячуйте сторонніх у свої плани. Для представників вашого знака Зодіаку завжди високий ризик появи заздрісників та плагіату ваших ідей.

Лев

Цього тижня Леви отримають надію на краще у матеріальних справах. Обережність, як і раніше, життєве кредо номер один, навіть якщо в низці туманних питань з’явиться ясність. Зірки радять уникати напівнатяків під час особистих розмов. Чим ясніше викладете головну думку, тим вищий шанс, що вона отримає підтримку.
Другу половину тижня рекомендується присвятити відпочинку у максимально розслабленій обстановці. Скоротіть кількість дзвінків та повідомлень, не бійтеся відповісти всім, хто шукатиме з вами спілкування, тактовною відмовою. Виняток — людина, яку називаєте найближчою для себе. Для нього у вас завжди має бути вільний час. Це важливо для стосунків.

Діва

Астрологічна обстановка цього тижня підштовхне Дів у бік переосмислення повсякденного життя. Ймовірно, доведеться наголосити не на матеріальних справах, а на самопізнанні. Щоб глибше зрозуміти, що відбувається у власних думках, не обов’язково ставати психологом. Головне відповісти собі на запитання, що ви хочете від життя, і як досягти цієї мети.
Будь-який розпочатий цього тижня процес зупинити вже неможливо. Дорогі Діви, майте це на увазі. Навіть дрібна сварка може призвести до серйозної суперечності, а недбалість щодо свого самопочуття — до ризику виникнення хвороби. Відпочинок вам зараз життєво необхідний, навіть якщо обставини схилятимуть у бік високої активності.

Терези

Терезів навряд чи влаштує швидкість подій цього тижня. Ви не здатні на неї вплинути, так само як і немає у вашого зодіакального знака права контролювати настрій оточуючих. Якщо відчуєте, що світ складається лише з негативних людей, краще зараз відмовитись від будь-яких контактів. Зрештою, ви, дорогі Терези, настільки самодостатні, що й на самоті вам нудно не буде.
Астрологічна картина кінця цього тижня передбачає несподіване натхнення чи потужні імпульси до творчості. Це найкраще, що ви можете зробити. Гарний настрій остаточно відновиться, думки впорядкуються, можуть з’явитися цікаві ідеї про те, в який бік спрямувати життєвий вектор.

Скорпіон

Гороскоп не радить Скорпіонам втручатися у події початку тижня, якщо відчуваєте, що до кінця не розумієте суть того, що відбувається. Відсторонитися буде нелегко, однак, будучи погано поінформованими, ви можете прийняти неправильне рішення, чим, зрештою, створите нові проблеми, як для себе, так і для своїх близьких.
З кожним днем впевненість у собі типових представників знаку Зодіаку Скорпіон зростатиме. Особиста чарівність, гострий розум та розвинений інтелект привернуть увагу інших людей. Дорогі Скорпіони, активніше використовуйте цей час. Можна спробувати розпочати новий роман, переконати у своїй правоті незговірливого партнера по шлюбу, знайти компроміс у спілкуванні зі старшим чи молодшим поколінням близьких людей.

Стрілець

Цей тиждень сприятливий для виконання різноманітних господарських справ. Стрільцям також варто трохи переглянути матеріальний аспект, наприклад, оптимізувавши свої витрати. Націлитися, дорогі Стрільці, слід лише на те, що відбувається у житті. Якщо спробуєте вміщатися в долю когось іншого (нехай навіть найближчої людини), нічим хорошим це не закінчиться.
Гороскоп радить провести кінець тижня, усуваючи по черзі кожну з уповільнених проблем. Процес піде набагато швидше, якщо знайдете відповідних союзників. Не намагайтеся крутити, щоб мотивувати людей до спільної роботи. Це типова брехня, яка рано чи пізно виявиться.

Козеріг

Будь-які незавершені справи цього тижня для Козерогів неприйнятні. Намагайтеся довести до логічної точки кожне таке питання. Від цього багато в чому залежить ваше майбутнє. Загалом же астрологічна обстановка цього тижня Козерогам благоволіє. Успіх передбачається і в ході особистих справ, і у фінансових починаннях. Найактивніше озвучуйте свої побажання на адресу близьких людей. Дорогі Козероги, все, що коїться у вас у голові, відомо лише вам, але не оточуючим. Якщо чітко сформулювати і правильно донести думку, вона обов’язково знайде прибічників (зокрема у віртуальному просторі).

Водолій

Гороскоп на цей тиждень закликає Водоліїв брати в усьому, що відбувається, найжвавішу участь. Стояти осторонь або замовчувати особисте бачення тієї чи іншої ситуації означає добровільно віддати шанс на успіх комусь іншому. Не можна виключати, що при найближчому розгляді стане зрозуміло, що ваші ідеї та плани опонентів не суперечать, а доповнюють одне одного. Таким чином може народитись навіть синергетичний ефект. Дорогі Водолії, в цей період бажано вірити тільки інформації з надійних джерел. Тим, хто недавно почав любовний роман, не слід брати до уваги те, що пишуть або говорять про другу половинку.

Риби

Астрологічна картина тижня для Риб має досить насичений вигляд. За бажання ви здатні досягти успіху, але він у свою чергу матиме на увазі великі вкладення сил, нервів і часу. Що посієш — те й пожнеш, це, дорогі Риби, для всіх життєвих сфер. Помилково думати, що нелояльна критика на адресу близької людини не породить образ та розбіжностей.
Кінець цього тижня, певно, змусить переглянути якісь цінності. Гороскоп не виключає, що Риби будуть змушені вирватися зі світу фантазій та мрій, щоб усунути побутовий збій, взяти участь у житті близького родича або розпочати виправлення недавньої помилки.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers