rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Початок тижня для Овнів ознаменується незвичайною пропозицією. Не поспішайте відкидати її, ретельно все обдумайте. Не виключено, що якщо не повністю, то частково, можна її використовувати з розрахунком на майбутнє. У середині тижня у вас, дорогі Овни, зросте творча складова життя. Сміливо беріться за «пробу пера» у будь-якому цікавому для вас напрямку. Астрологічна картина цього тижня майже повністю виключає можливість несподіванок у особистих справах. Сімейні Овни побачать від своїх других половинок і романтизм, і обожнювання, і відкритість для продуктивного спілкування. Тим, хто поки що не знайшов супутника життя, слід менш вимогливо дивитися на сферу почуттів та відмовитися від пошуку ідеалу. Ніщо не ідеальне в нашому складному світі!

Телець

У Вас цього тижня майже не залишиться часу на відпочинок. Кожна справа, яку розпочинатимуть представники вашого знака Зодіаку, наблизить успіх. Особливо продуктивно вдаватимуться переговори та обговорення. Наполегливіше боріться за свої права, допустивши у своєму голосі нотки металу. У другій половині тижня гороскоп радить не втручатися у події, що відбуваються. Поки що світ нестабільний, куди правильніше займатися своїм самопочуттям, красою, підвищенням енергетичного потенціалу. Дорогі Тельці, скептично ставтеся до всіх новин в цей період. Далеко не вся вхідна інформація виходить з достовірних джерел і вже точно не вся заслуговує на вашу увагу. Тільки так Ви зможете уникнути омани від недоброзичливців.

Близнюки

Тиждень сприятливий для того, щоб Близнюки могли наблизити свій успіх. Гороскоп радить прислухатися до побажань свого найближчого спілкування. Ці люди вам набагато більше, ніж просто союзники. Успіх багато в чому залежатиме від встановлених між вами домовленостей, що є не тільки можливим, а й необхідним. Не слід забувати і про повсякденні справи. У другій половині тижня можливий несподіваний розвиток подій у тому процесі, який, як ви вважали, не потребує уваги. Відкоригуйте поведінку, проведіть роботу над помилками, і в жодному разі не зупиняйтеся на досягнутому. Вихідні цього тижня буде добре присвятити близьким членам сім’ї чи коханій людині.

Рак

Цього тижня представники знаку Зодіаку Рак виявлять прагнення незалежності. Слідкуйте, щоб боротьба за свободу не заважала справам. Вони мають бути на першому місці, як і сумарний результат командних праць, а не ілюзорна можливість потішити своє самолюбство. Астрологічна ситуація тижня не передбачає несподіванок. Цей спокійний та гармонійний період бажано присвятити активному просуванню своїх природних талантів. У особистих справах Ракам не доведеться переконувати когось у своїй правоті. Близькі люди будуть відкриті для діалогу та обговорення нових ідей. Якщо на порядку денному питання, пов’язані з майном, спадком або нерухомістю, слід скористатися порадою експерта. Імпульсивні рішення можуть бути небезпечними та шкідливими.

Лев

 Левам цього тижня вдасться розібратися з однією із заплутаних ситуацій. Однак гороскоп не гарантує, що, проливши світло на це питання, ви будете задоволені отриманим результатом. Багато чого вимагатиме доопрацювання або коригування. На початку тижня може з’явитися легкий смуток. Дорогі Леви, ви швидко позбавитеся від депресивного настрою, якщо згадаєте минулі перемоги і мотивуєте себе з надією подивитися в майбутнє. Особисті стосунки протягом тижня розвиватимуться своєю чергою. Самотні представники знаку Зодіаку Лев при бажанні зможуть привернути до себе увагу людини, яка вас цікавить. Сімейні Леви, вирішивши потішити марнославство, ризикують викликати напад ревнощів з боку свого партнера за стосунками.

Діва

Діви цього тижня відчують приріст життєвих сил. Це чудовий час, щоб перейти від планування до активних дій. Якщо ваша головна мета - щось конкретне в домашніх справах, результати кожного з таких починань виявляться вражаючими.
Гороскоп не рекомендує втрачати дорогоцінний час і у справах особистих. У другій половині тижня стане зрозуміло, хто справжній друг, а хто лише користується вашою довірою. Не варто переживати. Перервавши малоприємний контакт, ви готуєте вільне місце, щоб впустити у своє життя більш відповідну вам людину — чесну і порядну. Старе повинно звільнити місце новому.

Терези

Врівноваженість Терезів на цьому тижні буде гідна похвал, і немає таких справ, в яких ви не змогли б розібратися в цей період. Астрологічна обстановка не виключає необхідності гасити розбіжності між родичами, колегами чи сусідами. До кінця тижня вам, дорогі Терези, рекомендується трохи знизити фінансовий апетит. Спробуйте розглянути бюджетні аналоги тих речей, які б хотіли придбати, не відмовляйтеся від консультації з фахівцями інтернет-магазинів. На вихідних може нагадати себе людина з вашого дитинства. Неділя залишить приємні спогади.

Скорпіон

Тиждень сприятливий, не вантажить проблемами, але й цікавих подій також поки що не передбачається. Гороскоп рекомендує Скорпіонам працювати над собою. Це чудовий час вчитися та розвиватися як зовні, так і внутрішньо. Усі важливі рішення перенесіть на наступний тиждень. Наприкінці тижня Скорпіонам слід уникати недомовленостей в особистих розмовах, також намагайтеся подумки промовляти кожну фразу, перш ніж її вимовити. Гороскоп рекомендує у цей період уникати легковірності. Є ризик, що хтось має намір позбавити вас об’єктивної картини подій, що відбуваються, представивши все у вигідному для себе вигляді. Коли таке має місце - то, очевидно, з певною метою.

Стрілець

Астрологічна обстановка тижня сприяє Стрільцям у переході на новий етап у романтичних відносинах, створенню ділового партнерства та пошуку нового способу покращення свого добробуту. Вам, дорогі Стрільці, у цей період не потрібно витрачати час на ілюзії, а слід зайнятися справжньою справою. Такі сприятливі умови для рішучих дій випадають нечасто. Одиноким Стрільцям у другій половині тижня доведеться дати остаточну відповідь на питання, чи є майбутнє в одного з недавніх знайомств. Одружені представники вашого зодіакального знака будуть зайняті пошуком нової лінії поведінки у відносинах з партнером, оскільки старий підхід не приносить бажаного результату.

Козеріг

Астрологічна картина цього тижня допоможе втіленню в життя планів представників знаку Зодіаку Козеріг. Проаналізуйте, які обставини готові на вас працювати, а які вимагають корекції.
Не дивуйтесь, дорогі Козероги, якщо під час переговорів протилежна сторона спробує перетягнути ковдру на себе. Вам також не варто відмовлятися від спроб отримати ласий шматок пирога. Відстоюйте свої інтереси, знаходячи вагому аргументацію. У особистих справах гороскоп рекомендує Козерогам націлюватися на оновлення відносин. Є всі шанси, що ваші бажання будуть задоволені. Не відмовляйтеся від свіжих ідей і нетривіального погляду на те, що відбувається в основних сферах вашого життя.

Водолій

Обставини цього тижня складуться для Водоліїв найпрекраснішим чином. Навіть цілі, які, як здавалося, немає можливості здійснити, тепер можуть реалізуватися. Закріпіть успіх та рухайтеся далі. Жити в умовах багатозадачності нелегко, але саме так, без перерви, переходячи з одного заняття на інше, ви створюєте своє найкраще майбутнє.
Ближче до вихідних Водолії матимуть можливість розслабитися. Зірки радять повністю або частково призупинити інформаційний потік. Займіться самоаналізом, помедитуйте, знайдіть час для улюбленого хобі. Відновити фізичний та емоційний баланс допоможе спілкування з чотирилапим вихованцем.

Риби

Тиждень для Риб матиме млявий характер. Можливо, доведеться довше, ніж ви припускали, чекати на відповідь на якесь питання. Проте це слід сприймати з позитивного боку. Тим самим ви, дорогі Риби, отримуєте час для додаткових роздумів. Проаналізуйте мету, яку поставили перед собою. Якщо вона занадто складна або вимагає жертв, можливо, слід переключити увагу на щось інше. Позитивною тенденцією в особистих справах для представників вашого знака Зодіаку стане зміцнення взаємозв’язку з кимось із близьких, але до справжньої ідилії поки що далеко. Не сидіть, склавши руки, робіть все, що у вашій владі, щоб стосунки увійшли до потрібного русла. Сімейним Рибам слід підстрахуватися від спалахів ревнощів з боку партнера по шлюбу.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers