rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Згідно з китайським гороскопом символом 2022 року стане Чорний водяний Тигр. Згідно з китайським зодіаком, 2022 рік – рік Тигра, який є третім із дванадцяти знаків зодіаку: Щур, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака та Свиня.

Цей величний хижак надзвичайно активний і полюбляє рух, але водночас дуже обережний та завбачливий. Щоб не пасти задніх, іншим знаками доведеться розвивати ці риси характеру та проявляти ініціативу. Адже удача буде на боці тих, хто робитиме рішучі кроки на шляху до мети.

Для знаків східного календаря рік Водяного Тигра не буде однозначним, адже господар прийдешнього року – смугастий. Тому слід приготуватися до несподіванок та сюрпризів, оскільки впродовж усього року одна подія змінюватиме іншу.

У східній культурі тигр — один із найбільш шанованих представників фауни. Це символ щедрості, сили і справедливості. У ньому поєднуються мудрість, пристрасть. Вічний рух до мети і водночас — неквапливість, вміння зупинятися і вичікувати «здобич». Хто народився в рік Тигра? Якщо ви з’явилися на світ у 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 або 2022 (майбутньому) році, Це ваш знак. Такі люди наділені сміливістю і сильні духом, але бувають імпульсивними і дратівливими. Проте це прекрасні лідери!

Астрологи прогнозують, що 2022 буде потужним і наповненим роком. Це не час розслаблення і спочивання на лаврах. Зміни прийдуть в життя кожного, але чи будуть вони зі знаком плюс або мінус - залежатиме від нас самих. Тих, хто зуміє гідно сприймати будь-який виклик, чекає не рік, а ціла пригода. Але щоб зустріти Тигра достойно, доведеться розпрощатися з минулим і сконцентруватися на дні сьогоднішньому.

Овен

Якщо Овен закриє всі гарячі питання у 2021, то вогняному знакові №1 казково щаститиме у 2022. Особливо в другій половині року. За умови, що запальний Овен буде ще й спостережливим, то точно зірве джекпот! Замість традиційних поривів, знаку доведеться навчитися думати стратегічно і не рубати зопалу. Якщо Овни попрацюють над собою, Тигр не раз допоможе і в кар’єрі, і в любові. До речі, про кохання. Тут однозначно будуть зміни, навіть якщо ви давно в парі. Можливо, другій половинці дадуть хорошу посаду або новий цікавий проект, який в цілому вплине на ваше спільне життя.

Телець

Початок року стане періодом затишшя і занурення у свій внутрішній світ. На цей час краще зупинити бурхливу діяльність. Щоб досягти багато чого ззовні, доведеться заглянути глибше у власні думки. Це допоможе зробити великий ривок у другій половині року.
Не варто йти на авантюри в справах амурних і грошових: обдурите лише самого себе. Займіться спокійними побутовими справами, навчанням і спілкуванням з сім’єю. І про фінанси: при можливості не позичайте нікому грошей на сумнівні затії або проекти.

Близнюки

Цього року Близнюкам доведеться вирішувати всі справи, які вони не вирішили у 2021 році. Якщо вони зможуть спокійно з усім розібратися, то Тигр щедро їх нагородить. У фінансових питаннях проблем не буде, тут чекає стабільність. Тигр подвійно віддячить за вміння ризикувати і бути рішучим. Фінансовий гороскоп для Близнюків обіцяє стабільність. Це чудовий час, щоб накопичити подушку безпеки або вкладати гроші у вартісні проекти. А ось в любові доведеться потренуватися і прислухатися до почуттів, а не діяти лише раціонально

Рак

Перше, що потрібно зробити Ракам у 2022 році – повірити у собі. Не потрібно реагувати на думку інших, намагайтеся приборкати свої емоції. Не плануйте неочікуваних подорожей, поїздок, змін у роботі та в любові. Щодо останнього, то ті раки, у яких вже є проблеми в стосунках, швидше за все, розійдуться. Але це на краще, бо ви зустрінете нову любов. Найкраща година для цього – початок літа.

Лев

Блакитний водяний тигр обіцяє бути добрим для представників знака, які зуміють перебороти свій консерватизм і вивчити нове. Те, що чудово спрацьовувало в кар’єрі або любові раніше, в новому році може дати осічку. Тому варто підготуватися заздалегідь, ніж потім зализувати рани через власну самовпевненість. Тут не йдеться про глобальні зміни і життя з чистого аркуша: потрібно навчитися бачити незвідане в звичному. Що стосується фінансів, Левам в 2022 варто поекономити. А ще - це не найкращий час інвестувати або робити великі покупки, в яких ви сумніваєтеся. Про кредити навіть не йдеться!

Терези

Рік Тигра порадує Терезів новими відкриттями в бізнесі та любові. Щоб справи були вдалими, треба розібратися з оточенням. Задумайтесь, чи дійсно люди, які поруч з вами, бажають вам щастя. Терезам цього року доведеться вибрати якусь одну позицію, бути хорошим для всіх не вийде. У сфері фінансів краще не ризикувати. У грошових справах стійко себе відчують ті, у кого є хороша подушка безпеки. А ось на любов є великі шанси.У любові варто проявляти ініціативу: так шанси знайти половинку різко зростають.

Стрілець

І хоч під світ прогинатися не варто, в рік Тигра краще навчитися йти на компроміси, щоб виграти у два рази більше. Однозначні перемоги чекають Стрільця у роботі: не бійтеся масштабів, які на вас чекають!
На Стрільців чекає рік романтики, і не важливо в стосунках вони чи ні. Хочете миттєвий роман? На здоров’я. Це не нашкодить. Але не варто чекати на серйозні стосунки. Якщо Стрільці вже в серйозних стосунках, то краще додати у свою життя романтики. На роботі теж чекає успіх. Не треба боятися, довіряйте собі і збудуться навіть наймасштабніші плани. Тигр подарує Стрільцям впевненість та спокій.

Козеріг

Для Козерогів цей рік буде невеликим іспитом. Бо знаку, який так любитиме все контролювати, доведеться потерпіти і довіритися Тигру. Іноді потрібно відпустити ситуацію, інакше боротиметеся за пусті балачки. Козерогам нарешті вдасться завершити невдалі стосунки. Якщо залишите все, що вас турбувати, у 2021, отримаєте натхнення і сили для нової роботи. Кінець року буде більш сприятливим і принесе більше позитивних емоцій. У вільний час з сім’єю або близькими друзями порадує і додасть сил. На любовному фронті також очікуються зміни. Для сімейних представників знаків є рекомендація не давати волю емоціям, щоб зберегти сім’ю.

Водолій

Цього року Тигр однозначно на боці Водоліїв. Хоча і доведеться багато працювати, та з травня вже можна буде розслабитися і отримувати задоволення від життя. А ближче до осені на Водоліїв чекає нове кохання. У фінансовому плані змін немає, все стабільно. Проте треба звернути увагу на здоров’я. Не потрібно переробляти. Після роботи присвятіть годину хобі або іншим важливим справам.Не варто занадто піддаватися емоціям і приймати радикальні заходи — через деякий час ваша думка може змінитися, але зворотного шляху вже не буде. Ретельно обмірковуйте кожен вчинок, який збираєтеся зробити, оскільки він може стати доленосним.

Риби

Для Риб цей рік – година змін. А на початку та вкінці року вони будуть кардинальними – нова робота, нове хобі, новий дім, нове кохання, нові друзі та зустрічі. І не треба цього боятися, це на краще. Для вирішення проблем знадобиться інтуїція. Перш ніж ухвалювати те чи інше рішення - добре подумайте.
Головне завдання, яке необхідно перед собою поставити на 2022 рік представникам даного знаку зодіаку, це постаратися зберегти все те, чого вдалося досягти в попередньому році. Це стосується не тільки матеріальних цінностей, а й духовних. Безліч ситуацій, що сталися раніше, зробили вас розумнішими і мудрішими. Направте ці якості в потрібне русло.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers