rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Святкуємо \ Ювілейний рік в житті газети «Час і Події»
Служіння Слову – одна з найважливіших місій у вирії громадського життя суспільства. Друковане слово допомагає людині доторкнутися до неосяжних глибин мудрості, запалити в серці вогник світлих та щирих почуттів, здобути певні знання, збагатитися цінною інформацією.

Одним із найдієвіших джерел засобів масової інформації є популярна українська газета «Час і Події» - видання високого інтелектуального рівня з активною громадською позицією і патріотизмом. Наш часопис заслужив симпатії великої читацької аудиторії і по праву вважається одним з найкращих видань у світі, зокрема в США. Щотижня, впродовж чверті століття, на шпальтах газети висвітлюється нерозривний синтез подій політичного, культурного, історичного та громадського життя українців в діаспорі і Україні, відстоюється незалежність України, її курс на Європу. Однією з головних тем на сторінках нашої газети є тема історичної пам’яті української нації. Ця тема була завжди актуальною у політичній боротьбі нашого народу, особливо впродовж останніх років.

Значна увага приділяється всебічному життю української діаспори Америки, зокрема української громади Чикаго та його передмість. Подаються репортажі з найвагоміших політичних та суспільно-громадських подій, зорганізованих Українським Конгресовим Комітетом Америки (Відділ Іллінойс), Генеральним консульством України в Чикаго, фінансовими структурами, фундаціями, українськими парафіями різних релігійних конфесій, школами українознавства.

Поруч з фіксацією сьогодення газета подає аналітику. «Час і Події» вдало експериментує, доповнюючи зміст газети новими цікавими рубриками, висвітлює найактуальніші новини, що відбуваються в Америці, зокрема в штаті Іллінойс. Газета видається також і в інтернет-версії, котра постійно відшліфовується і стає щоразу зручнішою для користувачів.

Багато з нас, представників української діаспори Чикаго, починали свою кар’єру «майстра слова» саме на сторінках часопису «Час і Події».

Завдяки газеті я отримала чудову можливість присвятити частину свого громадського життя в Америці одній із найяскравіших сфер діяльності – журналістиці. Впродовж більш як 15-річної співпраці з часописом я побувала на багатьох вагомих івентах, організованих як українською, так і американською стороною, спілкувалася з поважними людьми, створювала цікаві репортажі.

Я переконана, що газета «Час і Події» стане надійним історичним джерелом для майбутніх дослідників всебічного життя української діаспори Америки, зокрема м. Чикаго, адже весь архів газети передано на зберігання до Українського Національного музею в Чикаго.

В цьому році газета відсвяткувала свій 25-річний ювілей служіння українській громаді. Бажаю колективу часопису і надалі успішно реалізовувати творчі плани та задуми!

Користуючись нагодою, сердечно вітаю усіх читачів газети з прийдешнім Новим Роком та Різдвяними святами!

Нехай 2022-й буде щасливим для кожного із Вас!

З повагою –
Настасія Марусик

Подарунки на Новий рік: що доречно, а що – не дуже

Прикмети на Новий Рік Що не можна робити на Новий рік: погані прикмети на рік Тигра 2022

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers