rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Пам’ять \ Загиблі Українські Воїни 2021-ого року
В 2014 році Московія напала на Україну. Спочатку окупувала, а трохи згодом - анексувала Крим. Далі - підпалили Схід - російська регулярна армія, московські спецслужби, підкріплені московськими колаборантами розпочали війну про України.

Путін хотів, щоб війна охопила набагато більшу територію України. Щоб ми боролись ще з іншими колаборантами - Харківська Народна Республіка, Одеська Народна Республіка та взагалі - всюди, де можна було організувати такий московський шабаш. Тоді піднялись кращі сини і доньки українського нарду - і живим щитом закрили Україну. Живим щитом, своєю кров’ю та жертовністю.

Вічна шана Героям!

Title  
  
Війна не закінчилась в 2014-ому.

2021-ий рік - став 8-им роком війни - оборони України від Московії. І саме завдяки тим Українським Воїнам, що ось вже 8 років захищають нас, ми все ще маємо свою державу - Україну!

Тож напередодні 2021 року вшануємо світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя у боротьбі за Україну!

За офіційними даними Ген­шта­бу ЗСУ, у 2021 році внаслідок бойових дій на Донбасі загинуло 65 українських військових, поранено – 263.

Варто зазначити, що за верифікованими даними видання «Новинарня», які спираються на повідомлення пресцентру ООС та сповіщеннями про померлих поранених, станом на 22 грудня загинули 78 українських військових.

За інформацією сайту «Книга Пам’яті»  (https://memorybook.org.ua/index48.htm) з січня по вересень 2021 року загинуло (померло) 110 військовослужбовців. Даним цього сайту можна довіряти, адже подається також інформація про обставини загибелі, фото воїнів, короткі біографічні відомості.

При цьому, за підрахунками «Новинарні», протягом грудня штаб ООС повідомляв про 19 поранених українських воїнів унаслідок бойових дій (у жовтні – 23, у вересні – 34, серпні – 27, липні – 37, червні – дев’ять, травні – 13, квітні – 19, березні – 17, лютому – 25, січні – 10).

Відповідно до офіційних зведень, за листопад було здійснено 222 обстріли з боку російських окупаційних військ – у порівнянні з 254 обстрілами у жовтні, 222 – у вересні, 182 – у серпні, 260 – в липні, 196 – у червні, 284 – в травні, 315 – у квітні, 244 – в березні, 180 – протягом лютого, 166 – протягом січня.

Жодна статистика не здатна передати масштабів українського горя, спричиненого війною.

Кожен з наших загиблих Захисників чи Захисниць були комусь сином чи донькою, чоловіком чи дружиною, батьком чи матір’ю, братом чи сестрою. 

Завдяки нашим Воїнам основна частина України зможе мирно тепло та по-сімейному відсвяткувати Різдво та Новий Рік. А хтось в цей час знаходитиметься в окопах, захищаючи мирне небо над головами українців.

Пам’ятаймо про це на всіх наших святкуваннях! Дякуємо нашим захисникам, бажаємо їм міцного здоров’я та успіхів!

Title  
  

Герої не вмирають, вони йдуть на небеса

ВАРКА (Вовки в овечій шкурі). Ярослава Людкевич-Сітко

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers