rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ За що боролись, на те і напоролись
Власники торгових мереж закликають Конгрес надати допомогу у боротьбі з грабежами, внаслідок яких вони втрачають сотні тисяч доларів. При цьому, частина цих компаній минулого року підтримала ті організації, які закликали скоротити фінансування та реорганізувати роботу поліції у Сполучених Штатах.

«Багато корпоративних лідерів приєдналися до тих, хто прокинувся, і виписали великі чеки організаціям, які виступали за припинення фінансування поліції. Для них найголовніше було те, щоб їх не назвали расистами», – сказав Шон Прічард (Sean Pritchard), президент Асоціації поліцейських Сан-Хосе в інтерв’ю Fox News.

Понад двадцять генеральних директорів підписали лист до Конгресу з проханням про підтримку у зв’язку зі збільшенням кількості крадіжок, у тому числі керівники Target, Nordstrom, Levi Strauss, Ulta Beauty та Home Depot.

«Наші підприємства стурбовані зростанням організованої злочинності у роздрібній торгівлі», – йдеться у листі, який Асоціація лідерів роздрібної торгівлі направила Конгресу, в якому наголошується на підтримці нового законопроекту про торгівлю (INFORM Consumers Act). «Цей важливий законопроект дозволить удосконалити наші закони щодо захисту прав споживачів».

Минулого року під час протестів та заворушень по всій країні - після смерті Джорджа Флойда - багато компаній підтримали такі ліві організації, як Black Lives Matter, Ініціатива рівноправного правосуддя (Equal Justice Initiative) та ACLU, які виступають за припинення фінансування та реформу поліції.

Наприклад, Nordstrom неодноразово привертав увагу країни через те, що банди мародерів штурмували численні магазини цієї мережі в Каліфорнії, внаслідок чого було завдано збитків у сотні тисяч доларів. Генеральний директор Ерік Б. Нордстром підписався під листом до Конгресу з проханням про підтримку, при цьому раніше його компанія навіть подвоїла пожертвування BLM.

Торік BLM очолила кампанію з припинення фінансування поліції. Співзасновник компанії Патрісс Каллорс (Patrisse Cullors), яка називає себе марксисткою, сказала, що «єдиний шлях домогтися справедливості» – це «вимагати скорочення фінансування правоохоронних органів».

Такі заклики спровокували каскадний ефект – ліберальні міста стали забирати кошти з поліцейських управлінь, зріс антиполіцейський настрій, за яким відбулось збільшення кількості звільнень з поліції та дострокового виходу поліцейських на пенсію. Поліцейські дільниці по всій країні досі намагаються набрати нових працівників.

Цього року на тлі сплеску злочинності деякі міста вже стали закликати до збільшення кількості поліцейських.

Але ось, що сказав з цього приводу Крейг Лаллі (Craig Lally), президент Ліги захисту поліції (профспілка поліцейських) Лос-Анджелеса: «Ми закликаємо президента Байдена діяти якнайшвидше, щоб створити вакцину для боротьби з вірусом амнезії, який заразив політиків, організації та окремих осіб, які тепер заявляють, що ніколи не виступали за припинення фінансування поліції, вони просто хотіли змінити методи роботи поліції. (Із загального числа 9700). Це означає, що 90% згвалтувань, вбивств, нападів, пограбувань будинків та магазинів просто не будуть розслідувані! Нас цікавить, що скаже лідер BLM Лос-Анджелеса Меліна Абдуллах (Melina Abdullah) жертвам цих злочинів? Але ні ми, ні виборці не страждаємо від втрати пам’яті, і найближчі вибори, напевно, це продемонструють».

Звичайно, не лише BLM, а й інші організації отримували пожертвування на так звану реформу поліції, у тому числі від великих торгових мереж.

У 2020 році Target оголосила про зобов’язання в розмірі 10 мільйонів доларів на «розвиток соціальної справедливості», включаючи пожертви для Національної міської ліги.

Відомий джинсовий бренд Levi Strauss & Co. минулого року оголосив, що після смерті Флойда пожертвує 100 000 доларів своєму «давньому партнеру, Американському союзу громадянських свобод».

ACLU описує себе як «охоронця свободи нашої нації». Але для керівників поліції на Західному узбережжі, які борються зі сплеском злочинів у роздрібній торгівлі, саме ця організація винна у масових розгромах.

Підтримка лівацьких трендів вилазить боком навіть тим, хто володіє великими грошима. Практика чітко показала: те, що є вигідним в даний момент, але є неправильним, матиме погані наслідки!

За що боролися, те і напоролися!

За матеріалами Fox Business
(https://www.foxbusiness.com/retail/retail-companies-support-police-reform-2020-ask-congress-increase-measures-retail-theft )
Переклад українською, “Час і Події”.

Рада округу Кук схвалює фінансування для покращення транспорту в приміській частині округу Кук

Як Джордж Сорос фінансував «прогресивних» окружних прокурорів, які стоять за сплеском злочинності у США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers