rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Завдяки тверезому розуму і вмінню прорахувати ходи на кілька кроків ви зможете просунутися кар’єрними сходами. Трохи терпіння  –  i ви на висотi. Цей тиждень буде наповнений радістю та гармонією. Не шукайте проблем. Вам необхідно повірити в успіх і спробувати отримати з цього періоду максимум користі. Добре вдаватиметься вирішення наболілих питань. Зірки радять переходити в наступ у всіх сферах життя. Бездіяльність для вас, дорогі Овни, схожа на втрату позицій.
Наприкінці тижня може статися епізод, коли хтось спробує похитнути вроджену упевненість вашого знака. Залишайтеся собою, більше твердості у діях та словах. Можливо, настав час змінити якийсь життєвий аспект, але подібні реформи слід запроваджувати дуже обережно.

Телець

Вірогідні суперечки з близькими. Щоб угамувати їх і заспокоїтися самому, було б непогано вiдволiктися на цiкавi та водночас кориснi справи. Астрологічна ситуація цього тижня наповнить життя Тельців приємними подіями. Тельці у цей період зможуть знайти нетривіальне вирішення старої проблеми. Сприятливі обставини допоможуть налаштуватися на позитив та впевнено подивитися у своє майбутнє.
Натхнений настрій не залишить і одиноких представників вашого знаку. Можна сподіватися на цікаве знайомство в соціальних мережах, зростання уваги з боку цікавих вам людей. Сімейні Тельці можуть помітити деяку напругу у спілкуванні з домочадцями. Постарайтеся знайти і усунути або нівелювати причини, через які була порушена ваша ідилія.

Близнюки

Ваше бажання бути попереду, звичайно, похвальне, але й відповідальність повністю лягає на ваші тендітні плечі. Не беріть одразу занадто високий темп. Тиждень буде приємним і спокійним. Вільний час направте на усунення проблем в особистих справах. Немає тих питань, які ви не змогли б вирішити на свою користь. Більше такту у спілкуванні, і ви здійсните будь-яке бажання. У середині тижня може з’явитися апатія та лінощі. Не обов’язково завжди бути діяльною людиною. Зараз Близнюки можуть дозволити собі перетворитися на пухнастих кошенят, які тільки й чекають, коли їх ніжно погладять по шерсті. Як тільки ви досить розслабитеся, можлива поява цікавих ідей, які слід зафіксувати для подальшого опрацювання.

Рак

Тиждень принесе багато сюрпризів. Не йдіть на авантюри, довіряйте тільки власній інтуїції. Поради друзів принесуть неабияку користь. Раки цього тижня можуть сміливо впроваджувати інновації у життя. Можна спробувати себе у нових справах, освоїти нове хобі, поекспериментувати з зачіскою чи позбутися непотрібних речей. У фінансових питаннях, дорогі Раки, гороскоп рекомендує виявити обережність. Якщо немає в тому крайньої необхідності, перенесіть на наступний тиждень великі покупки та інші можливі витрати. У другій половині тижня зростуть комунікативні можливості Раків. Ви будете здатні нав’язати свою точку зору навіть затятому сперечальнику. Настрій буде піднятим, а енергетичний потенціал високим. Вихідні чудово підійдуть для фізичних навантажень та відмови від шкідливої звички, якщо така є.

Лев

Авторитет зростає, але не зловживайте цим. Легко можна спустити все до нитки, а щоб відновити колишнє становище, доведеться витратити багато часу. На початку тижня може здатися, що ви припинили викликати інтерес у інших людей. Можливо, це так і є, але не варто переживати. Через деякий час ви знову відновите свою популярність. Гороскоп вказує на те, що в цей період Леви можуть отримати відповідь на важливе питання. Якщо вона виявиться не такою, на яку ви розраховували, все можна буде виправити, якщо докласти зусиль. У другій половині тижня на перше місце вийде особисте життя. Обстановка в сім’ї може трохи розжаритися, що зовсім не є приводом для сварки. Більше спокою та уваги партнеру  –  це допоможе запобігти непорозумінню. У вихідні буде корисно почати те, що ви відкладали весь цей час, можливо, мова про самоосвіту або прочитання літератури, що вас цікавить.

Діва

Акуратність і пунктуальність  –  запорука вашого успіху. Зібраність у справах, відповідальність за сказане допоможуть зрушити гори. Цей тиждень вкаже на ефективність курсу, вибраного Дівами. Навіть якщо доведеться відкоригувати якийсь процес, це не вплине на ваш успіх. Радісний настрій сприятливо позначиться на стосунках із близькими людьми. Гороскоп залишає надію, що хтось із них сприятиме у вирішенні ваших питань або здивує приємним сюрпризом. У середині тижня у Дів, які не мають другої половинки, може відбутися значуща зустріч. Ближче до вихідних будьте уважними до свого харчування. Є ризик, що несвіжі продукти чи невдалий кулінарний експеримент спричинять порушення роботи шлунка.

Терези

Прислухайтеся до поради батьків. Вони завжди підкажуть правильне рішення. Тепер можна забути про негаразди на особистому фронті. Енергії у представників знака Зодіаку Терези на цьому тижні буде хоч відбавляй, але є ризик направити її в неправильне русло. Найчастіше радьтеся з тими, хто розуміється на житті (особливо у справах амурних). Астрологічна картина зараз така, що кожен з Терезів має всі шанси набути особистого щастя. Успіх любить тих, хто не звик голосно кричати про себе. Наприкінці цього тижня буде корисно звести до мінімуму будь-які контакти. Читання книг і перегляд програм, що розвивають, принесуть куди більшу користь. Не забороняйте собі трохи помріяти. Легкий політ фантазії допоможе набути спокою та гармонії.

Скорпіон

Ви сповнені рішучості перевернути світ, щоб виконати задумане й довести всім, на що здатні. Зірки обіцяють несподівані події. Дар переконання Скорпіонів цього тижня гідний похвали. Застосовуйте своє красномовство за призначенням і виявите трохи більше розторопності у поточних справах. Гороскоп радить Скорпіонам мислити ширше звичних шаблонів. Навіть якщо здасться, що одна з ідей трохи утопічна, не поспішайте остаточно відмовлятися від неї. Притримайте подібні думки в коморі своєї пам’яті. З середини тижня життєві пріоритети Скорпіонів трохи зміняться. Хочете ви чи ні, але на перше місце вийдуть особисті стосунки. Можуть оголитися недомовленості та сварки. Проте сварка, навіть якщо не убезпечитеся від неї, буде нетривалою. Дорогі Скорпіони, в цей період важливо демонструвати зовнішній спокій і незворушність, що стане для вас потужною зброєю.

Стрілець

Не відмовляйтеся від можливості відвідувати курси підвищення кваліфікації, зайві знання ще нікому не завадили. Чекайте запрошення на вечiрку. Тиждень, у ході якого Стрільцям рекомендується націлитись на довгострокові перспективи. Перед вами з’явиться кілька нагальних завдань. Вирішуючи їх, спирайтеся на досвід та інтуїцію. Позитивний настрій та віра у себе допоможуть гідно провести цей період. За необхідності, можете розраховувати на підтримку близьких людей. До кінця тижня удача згадає про існування Стрільців. Саме час поставити життєво важливе питання, попросити протекції, нагадати про себе боржнику або відправитися в банк за вигідним кредитом. Астрологічний прогноз на вихідні має на увазі романтику. Не замикайтеся у собі та не намагайтеся стримувати емоції.

Козеріг

Ви вмієте цінувати тих, хто захоплюється вами і приділяє увагу, але навчіться тримати себе так само незалежно з тим, хто припав вам до душі. Обставини цього тижня викличуть у Козерогів невелику розгубленість. Представники знаку Зодіаку Козеріг підсвідомо відчуватимуть тривогу від спілкування з кимось із нових сусідів чи друзів. Можливо, краще не форсувати події на шляху зближення із цією людиною. Поспішати не потрібно і в домашніх справах. Астрологічна картина цього тижня не виключає побутових травм та забій. Необхідно стежити і за тим, який рівень ваших життєвих сил. Іноді слід відмовитися від «невідкладних» справ задля відновлення організму. Енергія зростатиме, якщо оточити себе всім тим, що особливо любите. Зірки не радять зловживати алкоголем та перевищувати калорійність свого раціону.

Водолій

Не дивуйтеся, якщо ваш новий супутник не такий, як ви сподівалися. Придивіться до нього уважніше  –  можливо, ви зрозумієте, що тут править бал не ваш особистий смак. Водоліям цього тижня, швидше за все, не уникнути недомовок і пліток. Намагайтеся не привертати до себе занадто багато уваги, не намагайтеся перетягувати ковдру в ході діалогу. Скромність та простота вітаються буквально у всьому. Астрологічна обстановка цього тижня в цілому є сприятливою для старту нових ідей (тих, якими можете займатися і без союзників). До середини тижня у багатьох із вас з’являться на руках головні козирі. Можливо, стане зрозумілішою ситуація в особистих справах або відбудеться знайомство, здатне стати доленосним. Сімейним Водоліям не бажано витрачати словниковий запас на спроби примирити родичів, що конфліктують. Спостерігайте за ними збоку, і вони самі вирішать сісти за стіл переговорів.

Риби

Непередбачувана обставина порушить плани, пов’язані з майбутньою подорожжю, але, можливо, вона ж подарує важливу зустріч. Можливi серйознi стосунки. Початок тижня для Риб ознаменується незвичайною пропозицією. Не поспішайте відкидати його. Не виключено, що якщо не повністю, то частково, можна використовувати з розрахунком на майбутнє. У середині тижня у вас, дорогі Риби, зросте творча складова життя. Сміливо беріться за «пробу пера» у будь-якому цікавому для вас напрямку. Астрологічна картина цього тижня майже повністю виключає можливість несподіванок у особистих справах. Сімейні Риби побачать від своїх других половинок і романтизм, і обожнювання, і відкритість для продуктивного спілкування. Тим, хто поки що не знайшов супутника життя, слід менш вимогливо дивитися на сферу почуттів та відмовитися від пошуку ідеалу.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers