rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Консульське обслуговування у Флориді
6-7-ого листопада до Норт Порту, Флорида, завітали консул України Констянтин Ворона та секретар консульського відділу Ганна Бабенко, щоб надати допомогу громадянам України, які проживають в штаті Флорида.

В цей час можна було оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон; отримати виготовленого паспорта; стати на консульський облік; оформити нотаріальні заяви; подати документи для реєстрації дітей-громадян України народжених в США; подати документи для залишення на постійне проживання за кордоном.

Залагодження всіх справ відбулося у приміщенні Українського Куль­тур­ного та Релігійного Осередку ім. св. Андрія в Норт Порті. Зацікавленим особам потрібно було зголоситися «online» і прибути на призначений час. До помочі українським урядовцям були волонтери – члени Осередку: Віктор Лісничий (голова), Галина Ліснича, Ліда Бойко, Оля Бабчук, Віра і Богдан Боднаруки, Дарія Томашоска, Наталя Невмержицька та Богдан Захарчишин з Рочестеру.

На завершення зустрічі із Костянтином Вороною та Ганною Бабенко, сім’я Лісничих приготовала вечерю, щоб у теплій атмосфері попрощатись і побажати дальших успіхів працівникам консульства України.

Залучене фото Віктора Лісничого

Шановна українська громадо! Користуючись нагодою, хочу подякувати всім за роботу та Ваш внесок у просування та захист інтересів України!

Українську громаду Чикаго відвідали військовослужбовці ВМС США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers