rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Рон ДеСантіс намагається зупинити наплив нелегалів у Флориду
Губернатор Флориди Рон ДеСантіс робить важливий крок, щоб зупинити наплив до штату нелегальних мігрантів, які стверджують, що вони є дітьми без супроводу. Такий наплив стався «завдяки» секретним нічним рейсам, організованим адміністрацією Джо Байдена.

ДеСантіс видав «екстренний указ», який забороняє Департаменту у справах дітей та сімей Флориди (DCF) видачу або продовження ліцензій штату, якщо в будь-якій підвідомчій установі проживають нелегальні діти-мігранти, або нелегали, що видають себе за дітей, яких адміністрація Байдена направила на проживання до Флориди.

«Місія Департаменту (DCF) – захищати здоров’я, безпеку та благополуччя мешканців Флориди, особливо дітей», – сказала прессекретар ДеСантіса Крістіна Пушоу (Christina Pushaw). «З цією метою DCF ліцензує установи, де проживають діти, сім’ї яких не можуть піклуватися про них. Як агентство штату, DCF обслуговує жителів Флориди. Перенаправлення ресурсів від дітей у Флориді до нелегальних мігрантів, яких адміністрація Байдена переправляє сюди контрабандою для поселення, не служить інтересам жителів штату. Відповідно до нового указу, переселення до штату федеральним урядом нелегальних мігрантів (неповнолітніх без супроводу) перестало бути «доказом необхідності» для видачі чи продовження ліцензії штату на дитячий заклад. Тому жодні ліцензії для них не будуть видані або продовжені, якщо вони будуть здійснювати сервіс для нелегальних мігрантів, привезених сюди з інших місць».

Цей екстрений указ є наступним кроком після того, як ДеСантіс підписав наприкінці вересня указ про заходи, які він вживав для захисту мешканців Флориди від нелегальної міграції та її наслідків. У розділі 8 цього документу ДеСантіс наказав DCF розпочати розслідування цієї проблеми та підготувати плани, що дозволяють зупинити діяльність Байдена. Тепер DCF починає діяти відповідно до нового указу. Поштовхом стало те, що 24-річний нелегал, який стверджує, що йому 17 років, убив жителя Флориди, батька 4 дітей, який прийняв його до свого дому.

Більше того, завдання таких ліцензованих установ DCF – дбати про дітей з Флориди, які не мають батьків або законних опікунів. Проте політика відкритих кордонів Байдена перекрутила цю мету і ці установи перетворилися на місця для розміщення та догляду за неповнолітніми нелегалами. Таким чином, відповідно до нового указу ці установи не зможуть функціонувати та втратять ліцензії, якщо в них утримуватимуться нелегальні діти-мігранти, яких туди відправив Байден.

Пушоу заявила: «Ми сподіваємося, що ця акція стане стримуючим фактором для масштабної операції адміністрації Байдена з контрабанди людей, і захищатиме при цьому найбільш вразливих дітей Флориди. Губернатор ДеСантіс продовжуватиме використовувати свої законні повноваження для захисту мешканців Флориди у відповідь на невиконання адміністрацією Байдена свого обов’язку щодо дотримання імміграційних законів нашої країни».

Це загострення відносин між адміністраціями ДеСантіса і Байдена виникло після того, як команда Байдена відмовилася від політики Трампа «Залишитися в Мексиці», практично витрачаючи мільйони на нелегалів, що перетинають кордон, включаючи дітей та тих, хто стверджує, що є дітьми. Замість того, щоб залишати іммігрантів у Мексиці до розгляду їхніх справ імміграційними суддями, як це було зроблено при Трампі, Байден відновив політику «Піймай і Відпусти» часів президентства Барака Обами. Команда Байдена організувала секретні нічні польоти для розселення нелегалів у всій країні.

За повідомленням Fox News, «Авіакомпанія iAero Airways за контрактом з урядом США доставляє мігрантів від кордону до відділень імміграційної та митної служби (ICE) по всій країні: Чикаго, Денвер, Міннеаполіс, Нью-Йорк, Якима (Вашингтон) та Гаррісберг (Пенсільванія). Кількість нелегалів, які потім розселяються по всій країні, досягає десятків тисяч людей».

Співробітники ДеСантіса повідомили Breitbart News, що губернатор та його співробітники змогли виявити в одному тільки Джексонвіллі принаймні 70 таких секретних нічних рейсів з нелегалами, організованих адміністрацією Байдена. А скільки насправді таких рейсів було здійснено після того, як Байден відкрив південний кордон, навіть невідомо. Оскільки Байден та його адміністрація не вважають за потрібне інформувати губернатора або місцеві правоохоронні органи про ці рейси, то губернатор та його команда покладаються на місцеві джерела інформації. Літаки приземляються в аеропортах таємно посеред ночі. На борту таких літаків перебуває, як правило, від 30 до понад сотні нелегалів.

Подібні рейси прибували до багатьох міст Америки, у тому числі до Нью-Йорка. За повідомленнями New York Post, починаючи з серпня 2021 р. секретні рейси доставили до Нью-Йорка не менше 2000 дітей-мігрантів.

Скільки потенційних убивць і злочинців, а також дорослих, які видають себе за підлітків, переселилося до Флориди та інших місць по всій Америці завдяки Байдену та його адміністрації? ДеСантіс наполегливо вимагав від адміністрації Байдена відповіді на ці питання, а також офіційно зажадав, щоб ця практика була негайно припинена. За деякими даними, до кінця жовтня до країни прибуло вже понад півмільйона нелегальних мігрантів.

У той час, як жителі Флориди вживають заходів для того, щоб нелегалів-злочинців не розселяли в штаті, Міністерство внутрішньої безпеки (DHS), схоже, старанно працює над переселенням все більшої кількості нелегальних мігрантів, які не мають законного статусу відповідно до федерального імміграційного законодавства, з південно-західного кордону країни у Флориду», – написав ДеСантіс у листі 26 серпня міністру внутрішньої безпеки Алехандро Майоркасу.

ДеСантіс зазначив також, що у нього «не було ілюзій» і він розумів, що Майоркас і Байден «добровільно» не припинять ввезення мігрантів до Флориди, і тому він зажадав від адміністрації хоча б надати владі штату та місцевій владі найважливіші дані про нелегальних мігрантів, яких команда Байдена поселяє у Флориді. Ця інформація включає кількість таких нелегальних мігрантів, їхні імена та адреси, імена та адреси всіх їх спонсорів, які їх розміщують, а також інші важливі деталі.

Команда Байдена поки що нічого з цього не надала. Прессекретар губернатора Крістіна Пушоу заявила Breitbart News: «Указ передбачає, що ліцензія може бути надана установі, в якій утримуються неповнолітні без супроводу дорослих, лише в тому випадку, якщо штат Флорида та федеральний уряд укладуть угоду про співпрацю, яка вимагає, щоб адміністрація Байдена консультувалася з урядом Флориди перед будь-якою операцією з переселення. Враховуючи рівень таємності та відмову поділитися інформацією про незаконне переселення мігрантів, з яким ми стикалися досі, справедливо припустити, що така угода є дуже малоймовірною. Більш того, штат Флорида не зобов’язаний укладати або відновлювати будь-яку угоду з урядом США, що дозволяє переселення неповнолітніх без супроводу дорослих до Флориди».

Автор: Matthew Boyle
Джерело: Breitbart.
Переклад українською – «Час і Події».

12 великих міст побили цього року свій рекорд із вбивств

Трамп: позбудьтеся Мітча

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers