rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Маразм міцнішає!
Термін «ґвалтівник» скасовується, оскільки він ображає почуття ґвалтівників

Нещодавно словник американського «новомови» отримав чергове оновлення. У штаті Колорадо керівництво «Програми реабілітації осіб, які вчинили злочини на сексуальному ґрунті» проголосувало за скасування терміну «ґвалтівник», оскільки це може зачепити почуття ґвалтівників.

Так-так, це не жарт. «Рішення ради програми, ухвалене після голосування 19 листопада, не змінить термінологію, що застосовується у кримінальному судочинстві, реєстрі сексуальних злочинів і навіть у назві згаданої програми, – повідомляє консервативний онлайн-журнал «Federalist». – Однак, зміни стосуються такого важливого документа як «Стандарти та керівні принципи оцінки, лікування та моніторингу поведінки дорослих секс-злочинців».

Замість того, щоб називатися «гвалтівниками», злочинці-збоченці тепер будуть офіційно вважатися «дорослими, які скоюють злочини на сексуальному ґрунті».
Згідно з повідомленням газети Denver Post, ця зміна обумовлена тим, що ґвалтівники стикалися з «суворим» зверненням, а це було «контрпродуктивно стосовно реабілітації».

«Сумніваюся, що Denver Post вважає жахливе поводження з Кайлом Ріттенхаусом надто жорстоким. (Колегія присяжних у США виправдала 18-річного Кайла Ріттенхауса, який застрелив двох людей під час протестів BLM у місті Кеноша, штат Вісконсін). Секс-злочинці (наприклад, убитий Ріттенхаусом Джозеф Розенбаум, раніше засуджений за сексуальні злочини щодо неповнолітніх) користуються симпатією прогресивного істеблішменту. А гідні юнаки, які намагаються захистити власність людей від ліваків-погромників, цієї симпатії позбавлені», – коментує Дейв Блаунт із moonbattery.com.

Центр з контролю та профілактики захворювань США також нещодавно випустив «пробуджений» посібник з термінології для виправних установ, у якому закликає називати ув’язнених або затриманих «людьми, які перебувають у в’язниці, або затримані». Злочинців тепер слід називати «людьми, які перебувають під вартою або обвинуваченими», або «людьми, які в минулому були позбавлені волі».

У той час як держава турбується про захист почуттів ґвалтівників, які вчинили сексуальні злочини, до розбещувачів малолітніх також ставляться дедалі м’якше. Так, нещодавно «небінарний» доцент університету Old Dominion закликав «делегітимізувати» стиг­му, пов’язану з терміном педо­філії.

Джерело: https://summit.news/2021/11/23/term-sex-offender-cancelled-because-it-may-upset-sex-offenders/
Переклад українською – «Час і Події»

Влада нездар

Американські військові інструктори з Флориди прибули на Львівщину

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers