rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Заява президента ради округу Кук Тоні Преквінкл щодо вердикту Кайла Ріттенхауса
25 серпня 2020 року Кайл Ріттенхаус застрелив двох чоловіків з AR-15 у Кеноші, штат Вісконсін, під час протесту проти поліцейського нападу на Джейкоба Блейка. Сьогодні суд присяжних визнав Ріттенхауса не винним за всіма пунктами.

Я думаю про багатьох молодих чорних і коричневих людей, яким ніколи і ніде не буде надано такі ж привілеї, як Кайл Ріттенхаус. Нашу чорно-коричневу молодь регулярно переслідують, переслідують і навіть вбивають лише за те, що вона одягнена в худі, лише за те, що ходить на пробіжку, просто за те, що гуляє вулицею чи просто за те, що існує. Проте ніхто не зупинив Ріттенхауса, котрий мав в руках зброю.

Я боюся після сьогоднішнього вироку, що це лише підбадьорить інших чинити подібні види злочинів під виглядом підтримки порядку та зменшить право людей на мирний протест.

Незважаючи на те, що ми не можемо продовжувати втрачати надію, сьогоднішнє рішення є судовою помилкою і чітко проявляє, наскільки глибоко хибною та несправедливою є наша кримінально-правова система в своїй основі.

Фото: Official Facebook Page
of Cook County Board President
Toni Preckwinkle

Що таке День подяки та з чим його їдять?

Ще один економіст-демократ виступає проти марнотратства Байдена

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers