rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Рада уповноважених округу Кук одноголосно затвердила бюджет у розмірі 8 мільярдів доларів на 22 фінансовий рік
Рада уповноважених округу Кук затвердила збалансований бюджет у розмірі 8 мільярдів доларів на 2022 фінансовий рік, який справедливо спрямований на постійні зусилля округу з реагування на пандемію, не збільшуючи податки і не скорочуючи важливі послуги. Одностайним голосуванням  - 17-0 “за” ухвалення бюджету, що сталося після місяця відомчих слухань, запитань уповноважених та громадських зборів.

«Надійний фінансовий менеджмент і готовність приймати важкі рішення протягом останніх 10 років допомогли розробити цей збалансований бюджет у розмірі 8 мільярдів доларів, — сказала президент ради округу Кук Тоні Преквінкл. — Це бюджет, що відображає наші цінності та прагнення до розвитку справедливості. Я пишаюся нашою роботою по боротьбі з цією пандемією, несучи фінансову відповідальність. Цей бюджет створює міцну основу для продовження нашої роботи з відновлення та створення сильнішого округу Кук».

Преквінкл зазначила, що округу вдалося закрити бюджетний розрив у розмірі 121,43 мільйона до­ларів без необхідності за­лучення нових надходжень. Поєднання фі­нан­сово відповідальних зусиль, федеральної до­по­мо­ги та більших, ніж прогнозувалося раніше, доходів допомогло закрити значну діру в загальному бюджеті. Ці вищі, ніж раніше прогнозовані показники доходів, були в першу чергу знайдені в нових джерелах податків, таких як канабіс, ігри та онлайн-продажі, які також допомогли збалансувати цей бюджет без потреби в додаткових податках.

У наступному році, маючи в центрі процесу прийняття рішень принцип справедливості, округ Кук використає майже чверть мільярда доларів із Закону про американський план порятунку для фінансування програм, відповідно до Дорожньої карти політики округу Кук. Хоча округ планує опублікувати більш конкретну розбивку федеральних планів допомоги і оцінки можуть змінитися в майбутньому, Преквінкл надала знімок того, як буде витрачено федеральне фінансування допомоги, включаючи:

  • 80 мільйонів доларів на фінансування ініціатив економічного розвитку, таких як програми грошової допомоги та пілотний контроль над гарантованим доходом, короткострокова та довгострокова підтримка житла, розширення програми розвитку робочої сили та допомога малому бізнесу;
  • 60 мільйонів доларів США спрямовані на ініціативи в галузі охорони здоров’я та доступу до неї, як-от розширення програм і послуг щодо здоров’я поведінки та психічного здоров’я, а також ініціативи, що сприяють доступу до їжі та харчування;
  • 60 мільйонів доларів на ініціативи справедливості, такі як альтернатива 911 для криз психічного здоров’я, розширення постійного житла для людей, які повертаються, і розширення програм запобігання насильству та підтримки молоді;
  • 40 мільйонів доларів на пріоритетні інфраструктурні проекти, як-от інвестування в цифровий капітал через розширення інфраструктури широкосмугового доступу;
  • 20 мільйонів доларів на екологічні проекти, такі як програми запобігання забрудненню та зменшення небезпеки, які сприяють чистоті повітря, води та захисту від екологічних катастроф;
  • 27 мільйонів доларів США для регіональних програм, таких як технічна допомога приміській місцевій юрисдикції, Фонд приміської капітальної інфраструктури та розвиток готовності до надзвичайних ситуацій та безперервність урядових планів.
Преквінкл також звернула увагу на той факт, що з 2016 року округ Кук виплатив додаткові пенсійні виплати на майже 1,95 мільярда доларів понад необхідний внесок, що значно зменшило непрофінансовані пенсійні зобов’язання та дозволило Пенсійному фонду округу Кук зберігати свої інвестовані активи та користуватися перевагами ринкових показників. Коефіцієнт фінансування Пенсійного фонду зріс до 63,9% лише за 5 років; без додаткового фінансування цей коефіцієнт становив би максимум 53,3%. Преквінкл зазначила, що сплата майже на 2 мільярди доларів вище встановленої законом формули виплати штату була однією з причин недавнього підвищення Fitch Ratings.

Преквінкл також наголосила на кількох важливих пунктах та інвестиціях у бюджет, які будуть просуватися в наступному році:

384 мільйони доларів США на благодійну допомогу — Округ Кук забезпечує понад 50% благодійної допомоги в окрузі, незважаючи на те, що це лише дві з 68 лікарень округу.

Зосередьтеся на реагуванні на громадське здоров’я, інформаційно-просвітницькій діяльності та освіті: гіперлокальні програми вакцинації та постійна робота для поточної реакції на COVID-19, включаючи відстеження контактів.

  • Будівництво та розширення медичних послуг:
  • Відкриття оздоровчого центру Belmont Cragin
  • Ремонт та добудова лікарні Provident
  • Розширення ліній обслуговування (неврологія, кардіологія, онкологія)
  • Відновлення курсів швидкої допомоги та розширення стаціонарних можливостей у Provident Hospital
Розширення життєво важливих програм, започаткованих за рахунок фінансування Закону CARES, таких як продовження раундів екстреної допомоги в оренді, включаючи партнерство з офісом головного судді, щоб запропонувати ці послуги через нову програму підтримки виселення, яка прискорює процес розгляду.

53 мільйони доларів США в інвестиції фонду акцій для грантів на відновлення та соціальну справедливість, а також ініціативи, рекомендовані робочою групою Фонду акцій для сприяння безпечним і процвітаючим громадам.

Інвестиції в секретаря окружного суду (CCC) та офіс головного судді для розширення доступу до судів, включаючи будівництво нового кол-центру в CCC, який служитиме єдиним центром для тих, хто хоче орієнтуватися в судовій системі, і додаткові секретарі в офісі головного судді, щоб допомогти користувачам судів орієнтуватися в новому масштабуванні та віртуальних судових засіданнях.

Розширення критичної технологічної інфраструктури для сприяння доступу до державних послуг та підвищення ефективності проектів, наприклад, поточна робота зі створення інтегрованої системи оподаткування нерухомості округу.

Збільшення інвестицій в екологічне планування шляхом створення підрозділів із запобігання забрудненню та планування стійкості для допомоги бізнесу та органам місцевого самоврядування.

Продовжується рекультивація за­бу­дованих територій на заході та південній околиці.

Продовжується знесення недостатньо використовуваних об’єктів округу, в тому числі в кампусі слідчого ізолятора.

Подальша підтримка програми «Інвестуйте в Кук», яку очолює Департамент транспорту та автомобільних доріг (інвестиції 8,5 мільйонів доларів).

Продовження перепроектування та модернізації будівель округу для узгодження з зобов’язаннями округу бути нейтральними до вуглецю до 2050 року.

Інвестиції в широкосмугову інфраструктуру для подолання цифрового розриву; Округ надати відповідні кошти на грант широкосмугового доступу Connect Illinois, отриманий від штату Іллінойс.

Збільшення на 7% в окрузі FTE, щоб підготувати потенціал до зростаючого попиту на державні послуги та надати підтримку ініціативам ARPA.

«Цей бюджет ґрунтується на прогресі, якого ми досягли у реформуванні та перебудові округу Кук в уряд, який справедливо обслуговує всіх його жителів – і робить це, не покладаючись на нові податки, штрафи чи збори в наступному фінансовому році. Я хочу подякувати всім комісарам і окремо обраним посадовим особам за вашу наполегливу роботу впродовж останніх тижнів і місяців, а також за спільну роботу для покращення округу Кук і наших жителів». Преквінкл завершила своє бюджетне звернення до Ради уповноважених.

Вся інформація про бюджет на 2022 фінансовий рік була розміщена на веб-сайті округу Кук. Також було запущено інтерактивний веб-сайт про бюджет, який надає інтерактивні історичні дані та детальну інформацію про бюджет. Цей повноцінний бюджетний портал покращить доступ мешканців до інформації про бюджет та фінанси округу та їх розуміння.

###

Округ Кук є другим за величиною округом у Сполучених Штатах, який представляє 5,2 мільйона жителів Іллінойсу. Президент ради уповноважених округу Кук є головним виконавчим директором (генеральним директором) округу Кук і контролює офіси при президенті та є також президентом лісових заповідників округу Кук.

Що таке День подяки та з чим його їдять?

Ще один економіст-демократ виступає проти марнотратства Байдена

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers