rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Добре було б поповнити фінансові ресурси, а не витрачати все до копійки. У четвер чи п’ятницю чекайте на нові грошові надходження. До кінця тижня ймовірні корисні ділові поїздки, які можуть вас втомити. Тиждень багатих можливостей та надихаючих перспектив. Не виключено отримання перспективних пропозицій, що стосуються вашого ділового життя. Не бійтеся взяти на себе додаткову відповідальність та навантаження. Подумайте про нове джерело прибутку. У п’ятницю вас буде супроводжувати успіх на зустрічах, нарадах та переговорах. Ваші пропозиції відзначить начальство і може замислитись про підвищення вашої зарплати, а це дуже своєчасно. Ваші стосунки з коханою людиною можуть змінитися, а ось у який бік, про те зірки замовчують. Багато залежить від вас. Якщо ви наберетеся терпіння, проявите мудрість і постараєтеся не виплескувати негатив, що накопичився, все буде чудово.

Телець

Враховуючи інтереси колег по роботі, все ж таки не забувайте і про свої заслуги, інакше є ризик залишитися без прибутку з почуття солідарності. А цього тижня гроші вам точно знадобляться. Тиждень обіцяє бути вдалим, але за умови, що ви перестанете витати у хмарах та почнете поєднувати підказки інтуїції з реальними можливостями. У понеділок розраховуйте на допомогу друзів, але постарайтеся не вплутуватися в суперечки. У вівторок бажано не розповідати про себе нічого зайвого, краще триматися подалі від надто галасливих компаній. У суботу не чіпляйтеся до близьких людей через дрібниці.
Чим вдаліше складаються ваші стосунки з коханою людиною, тим менше потрібно розповідати про це оточуючим. Не варто надто часто виставляти ваші спільні фотографії у соціальні мережі.

Близнюки

На цьому тижні можливе велике фінансове везіння, тому користуйтеся моментом. У середу на вас можуть чекати солідні грошові надходження. Привабливі ділові пропозиції у четвер порадують вас. Тиждень сповнений різноманітними позитивними подіями, поїздками, зустрічами, побаченнями. На вас чекають приємні зміни в житті. Більше довіряйте своїй інтуїції, вірте у свою мрію, вона здійсниться швидше, ніж ви думаєте. Вихідні обіцяють бути вдалими в усіх відношеннях. На вас чекають побачення, ніжні зізнання та пропозиція руки та серця. Ваша кохана людина натхненна вашими стосунками і готова виконати будь-яке ваше бажання, можливо, вам навіть не доведеться просити.

Рак

Особливих успіхів у фінансовій сфері поки що не передбачається. Складними можуть виявитися вівторок та середа. Постарайтеся у ці дні уникати сумнівних угод і будьте обережнішими з новими, навіть привабливими партнерами. Наприкінці тижня ситуація покращає. Ви можете порадувати себе реалізацією своїх амбітних задумів. Обережність і мудрість дуже стануть вам у пригоді в понеділок, коли доведеться розрулювати якийсь конфлікт. У справах та у взаєминах слід уникати непродуманих дій та маніпуляцій. Друга половина тижня може бути пов’язана із сплеском ваших здібностей. Приділяйте більше часу дітям та свійським тваринам. У вівторок на вас може чекати дивовижна зустріч, використовуйте цей шанс, щоб стати ближче. У п’ятницю до вас можуть звернутися по пораду з дуже делікатного питання, постарайтеся допомогти чужому щастю.

Лев

У понеділок та в середу не витрачайте надто багато у магазинах. Виявіть розсудливість та передбачливість. Найближчими днями не варто змінювати роботу та розпочинати нові справи. У понеділок вам можуть запропонувати, на перший погляд перспективну справу, в яку необхідно вкласти певні ресурси, але не поспішайте прийняти цю пропозицію, варто все продумати і розрахувати. Починаючи з вівторка, ситуація зміниться і дозволить зробити ривок у справах. У четвер не варто намагатися вирішувати кілька справ одночасно, краще не поспішати та зробити все якісно, щось відклавши на потім. У вихідні дні можливі конфлікти в сім’ї. Вівторок надзвичайно вдалий день для зустрічей та побачень. А ось суботній і недільний вечори можуть загрожувати скандалами. Втім, ви можете цього не допустити, якщо почнете цілуватись, а не з’ясовувати стосунки.

Діва

На початку тижня постарайтеся не займатися вирішенням питань, які вимагають вибору, він загрожує виявитися невірним. У середу можливі нові фінансові надходження. У вихідні покупки та придбання будуть дуже вдалими. Цього тижня у вас з’явиться шанс підключитися до активного творчого процесу. Не упускайте його, перед вами можуть відкрити нові перспективи. Багато непорозумінь та негараздів залишилися в минулому, налагоджуватимуться стосунки з колегами, друзями, ріднею. Таємні вороги, якщо вони є, можуть стати на ваш бік. Перша половина тижня позитивніша, ніж друга, тому використовуйте сприятливе розташування зірок і максимально реалізуйте свої таланти. Вас супроводжує успіх, але будьте обережні, Ви можете потрапити в делікатну ситуацію, особливо якщо зважитеся на брехню або на зраду. Краще не піддаватися спокусам.

Терези

У фінансовій сфері – добрий тиждень. Найбільш приємними та вдалими будуть витрати на одяг та нові гаджети. У п’ятницю чекайте на похвалу від начальства – ви зможете вирішити важке, але життєво важливе питання. У роботі можливий несподіваний поворот. Вдалими будуть переговори з новими партнерами, можливі перспективні особисті знайомства. Раніше розпочаті справи успішно просуватимуться. Друзі намагатимуться заволодіти вашою увагою, причому не завжди безкорисливо. П’ятниця може виявитися активним і насиченим днем, коли ви зможете ризикнути, але головне завдання - не піддаватися емоціям. Ваше особисте життя починає швидко налагоджуватися. Ваш новий знайомий готовий доглядати, запрошувати на побачення та радувати вас. Погоджуйтесь!

Скорпіон

У вас буде достатньо грошей, щоб почуватися комфортно і порадувати себе та своїх близьких подарунками та покупками. Начальство буде задоволене, ваш авторитет зростає. Тиждень обіцяє бути досить активним та продуктивним. Скориставшись обставинами, буде шанс багато чого досягти та отримати солідний прибуток. Вам знадобляться такі якості, як дипломатичність та вміння знайти компроміс. Виявляйте наполегливість при відстоюванні своїх інтересів, особливо у середу. Не бійтеся змінити життя та здійснити свої бажання. Робоча обстановка в цілому обіцяє бути спокійною, що дозволить вам трохи розслабитися. Цього тижня можливі приємні сюрпризи та подарунки. Самотність, ймовірна на початку тижня, дозволить вам зібратися з думками і розібратися у своїх почуттях та бажаннях. Вихідні проведіть разом із коханою людиною.

Стрілець

Очікується додатковий прибуток і цікаві ділові пропозиції. Ви зараз дуже затребувані як фахівець. Успіх обов’язково прийде, але вам необхідно докласти деяких зусиль. Для початку – зібратися. Бажано направити свою енергію в потрібне русло, а не витрачати її на дрібниці. Менше слів - більше діла. У вівторок вирішаться деякі проблеми, які вас давно турбували. У суботу ви чудово відпочинете у хорошій компанії.
Ваші стосунки, схоже, переживають період поновлення. Ви з подивом виявите, що старі зв’язки, які іноді вас навіть обтяжували, придбали щось нове і привабливе. Вам це сподобається та викличе непідробний інтерес до особистого життя.

Козеріг

Тиждень не принесе особливих змін у фінансовому стані. У середу ймовірно невелика винагорода, яка буде доречною для оновлення гардеробу. Цього тижня важливою буде незалежність думки. Спробуйте обійтися без огляду на думку начальства і товаришів по службі. Не відкладайте на невизначений час виконання своїх задумів, оскільки ваші ідеї можуть принести успіх. Намагайтеся не вимагати занадто багато, це загрожує ускладнити ставлення до вас оточуючих. У вихідні душевно поговоріть зі своїм обранцем. Гарний настрій буде запорукою вашої привабливості для протилежної статі. Усміхайтеся, фліртуйте, жартуйте. Друга половина тижня підходить для зустрічей з більш насиченою програмою, ніж гуляння під місяцем.

Водолій

Фінансове становище стабільне, скільки віддасте, стільки й повернете. Невдалий день для фінансових маніпуляцій – четвер, уникайте навіть невеликих покупок. Якщо вирішите брати кредит, зверніть увагу на страховку та інші додаткові умови. Цього тижня найважливішим завданням буде набуття нових ділових зв’язків та отримання достовірної інформації. У четвер доведеться зайнятися паперовою роботою чи організацією зустрічей та заходів. У п’ятницю не довіряйте випадковим знайомствам і будьте обережні під час спілкування з давно знайомими людьми, у цей день є ймовірність розриву ділових відносин через принциповість партнера. Понеділок та субота – сприятливий час для романтичної зустрічі. Розберіться зі своїми численними захопленнями та уподобаннями. Підійшов час вибору, вам вирішувати, хто важливіший у вашому особистому житті. Поєднувати не вдасться.

Риби

Цього тижня можна успішно розпочати щось нове. Можливе ухвалення важливого рішення та припинення співпраці з діловим партнером. Не тримайтеся за старе. Маленькі труднощі на цьому тижні легко відступлять під вашим натиском, а серйозніші тільки підбадьорять ваш бойовий запал. Не пропустіть мить удачі, ставте великі цілі, не розмінюйтеся на дрібниці. У середу ваш настрій буде надто мінливим, добре б уникнути перевтоми та конфліктів на роботі. У суботу прогуляйтеся на самоті. У вашому житті постійними будуть лише зміни. У коханні настає новий період, чекайте змін у своєму оточенні, розриву та охолодження в одних зв’язках, потепління в інших і навіть появи нових відносин. У п’ятницю на вас може чекати романтична зустріч, причому, швидше за все, на роботі.

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers