rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді

Овен

Якщо ваш бюджет тріщить по швах, то можна скористатися кредитною карткою, але все ж таки пам’ятайте, що гроші доведеться віддавати, і краще зробити це в безвідсотковий період. Вихідні - вдалий час для придбання побутової техніки.Переконувати і перетворювати супротивників на союзників - ось центральне завдання тижня. При цьому постарайтеся, щоб між вами та оточуючими не залишилося недомовленостей та образ, усі стосунки краще з’ясовувати відкрито. У другій половині тижня для розвитку вашої справи будуть потрібні певні фінансові ресурси. У вихідні можливі помилки, неузгодженість та абсолютно непередбачуваний поворот подій в особистому житті. Цей тиждень знову поверне вас до складних питань у відносинах із коханою людиною. Від вас буде потрібне неабияке терпіння і, не виключено, що і здатність прощати. Однак це варте того.


Телець

Вам необхідно бути гранично обережним, особливо у грошових справах, постарайтеся нікому не розповідати про ваші досягнення у професійній галузі. У вівторок і середу можливі важливі зустрічі і наради. Вам необхідно зазирнути в себе і подумати, що могло збентежити вас, внісши у ваш досить стрункий життєвий розпорядок елементи хаотичності. Вибір часто буває складним, тому, перш ніж діяти, все добре обміркуйте. На роботі на вас чекає визнання, повага та розуміння. Однак планку при цьому доведеться тримати високо. І не забувайте, що близькі люди теж потребують піклування та уваги. Ревнощі загрожують стати причиною напруженості між вами та вашим обранцем. Не дозволяйте собі забудькуватості та неуважності щодо коханої людини, вона не зможе цього швидко пробачити.

Близнюки

На вас чекає великий прибуток, можуть надійти цікаві фінансові пропозиції, які дуже перспективні. Причому можна не вибирати щось одне, в різних сферах ви можете досягти справжнього успіху. Цього тижня зросте ваш творчий потенціал, і, що буде дуже доречним, ви можете отримати перспективну ділову пропозицію. І це реальний шанс на більший прибуток. Тож проявляйте ініціативу та креатив. В особистому житті, як кажуть зірки, найбільш прямий шлях зовсім не обов’язково – найкращий, розгляньте всі варіанти. І ви отримаєте бажане. Незабаром ви відчуєте безхмарне щастя. Вам не доведеться нудьгувати на самоті. На вас чекає ніжне побачення, повне романтики та кохання. Ваш обранець не просто виконуватиме ваші бажання, а й вгадуватиме їх.

Рак

У фінансовій сфері намічається поступове піднесення, проте не виключені й непередбачені витрати у вівторок. Дуже великі грошові суми можуть надійти у четвер. Якщо ділова зустріч намічена на суботу, не ставтеся до неї легковажно. Цього тижня бажано не послаблювати уваги, оскільки можуть відбутися важливі та цікаві події. Пропустити їх було б безглуздо і прикро. У жодному разі не лінуйтеся, саме зараз ви можете показати себе з кращого боку. Враховуйте інтереси колег, пам’ятайте, що перетягування ковдри може лише ускладнити відносини у колективі. У середу ваші конструктивні пропозиції будуть гідно оцінені начальством. У неділю краще не піддаватися впливу спокус. Захопленість цього тижня може легко перерости в серйозне почуття, тільки ось чи це входило у ваші плани? Чи потрібні вам тимчасові зв’язки, особливо на роботі?

Лев

У понеділок ймовірна премія, але за умови, що ви багато і старанно працювали. Не чекайте на легкі гроші. У другій половині тижня можливі великі непередбачені витрати, оминайте магазини стороною. У понеділок бажано не розпочинати нові справи, старт буде складним. Тиждень насичений подіями. Бажано зі своїми проблемами справлятися власними силами і не влазити у борги. На роботі є небезпека ілюзій та зіркової хвороби. Так що не будьте ласі на лестощі, не присипляйте себе дифірамбами оточуючих. Ваші досягнення вимагають підтвердження практикою, і ця можливість вам представиться. Ваші стосунки зараз зворушливі та романтичні, бережіть своє щастя від заздрісних очей. І поменше моралі, щоб кохана людина, не відчувала себе контрольованою.

Діва

Фінансова стабільність збережеться, якщо ви не виявите зайвої схильності до марнотратства. Будьте готові до змін на роботі, не варто діяти однотипно. У п’ятницю вас може потішити поява незапланованих грошей. Ви в центрі уваги, повні сил та енергії. Однак справи чомусь складаються не найкращим чином. Не намагайтеся виправити ситуацію, що склалася, а спробуйте отримати корисний урок і чекайте змін. Задумане вдасться втілити в життя, якщо ви перетворите своє обурення на ділову активність. Невдачі - наслідок ваших спроб вийти на новий рівень життя, це нормально і означає, що ви поступово рухаєтеся в потрібному напрямку. Просто не чекайте всього й одразу. Для вас цей тиждень - ідеальний час для спілкування з друзями, вечірок та нових знайомств. Але є одна умова: усміхайтеся, фліртуйте, жартуйте, будьте легким і приємним співрозмовником, а не скиглієм зі скорботним обличчям.

Терези

У середині тижня можуть надійти вигідні пропозиції від надійних партнерів. Ймовірна поява додаткового джерела доходу. На роботі не варто обговорювати керівництво з колегами. Початок тижня сприятливий для поїздок та зустрічей із друзями. Нічого не плануйте, живіть за вільним графіком. У вівторок вас можуть порадувати добрі новини. У четвер може статися подія, яка кардинально змінить ваше особисте життя. У вихідні не слухайте порадників, які відмовляють вас від того виду відпочинку, який ви собі обрали. Ваші плани обіцяють бути оптимальними. Ваше особисте життя стане гармонійнішим і виразнішим. Можлива доленосна зустріч, яка підвищить вашу самооцінку. Виявіть ініціативу, призначте побачення.

Скорпіон

Усі проблеми позаду. На вас чекає великий прибуток і професійна затребуваність. Ваші зусилля будуть винагороджені. І ви відчуєте, що у вас дійсно стабільний дохід, ви забезпечена людина, яка може дозволити собі багато чого. Виявивши мудрість і стриманість, ви успішно впораєтеся зі справами та отримаєте солідний прибуток. Ваше матеріальне становище стабільне і більше вас не турбує. Варто піддатися емоціям, якщо йдеться про кохання. Нехай сильні почуття змусять вас на ризик, ви отримаєте набагато більше. Вихідні - чудовий час для прогулянок на природі та побачень з коханою людиною. Цього тижня добре б не ускладнювати стосунків з коханою людиною, вам краще піти на розумні поступки і переглянути деякі свої принципи. Адже ваші почуття взаємні та сильні.

Стрілець

Перш ніж щось робити у фінансовій сфері у вівторок, варто порадитися з компетентними людьми – економістами чи юристами. Це позбавить вас значних втрат: як у часі, так і в грошах. У п’ятницю ви легко підготуєте будь-який звіт. Цей тиждень особливо добрий для творчості в будь-яких її проявах. Ви зможете значно змінити світ довкола себе, якщо захочете цим займатися. Найбільш практичне застосування даного таланту, мабуть, знайдуть ті, хто займатиметься ремонтом житла. У четвер бажано знизити до мінімуму навантаження на роботі та розпочати планувати вихідні. Організуйте гучну вечірку або камерну зустріч із друзями. На початку тижня ви зберетеся з силами, об’єктивно оціните ситуацію, що склалася, і зрозумієте, що все не так, як вам здається. І це буде приємним відкриттям. Особисте життя налагоджується.

Козеріг

У понеділок та п’ятницю зверніть увагу на документацію, там можуть бути помилки. Покупки будуть вдалими у четвер та в суботу. У середу вам буде везти у непередбачуваних ситуаціях. У п’ятницю будьте дуже обережні з новими партнерами.
Підготуйтеся до насиченого і досить напруженого тижня. Запорукою успішного перебігу справ стане поєднання практичної хватки зі здоровим честолюбством. Вам необхідно сконцентруватися на найголовнішому і не розпорошуватися по дрібницях. Не витрачайте часу на суперечки та з’ясування, хто в колективі чи в сім’ї лідер. У вихідні не дозволяйте близьким годувати вас мораллю. Неділю присвятіть відпочинку, сходіть у кіно. Відлига у ваших стосунках з коханою людиною порадує вас, тому намагайтеся враховувати інтереси партнера і не змушуйте його ревнувати. І не можна нічого вимагати, ви набагато більше отримаєте, якщо попросите.

Водолій

Якщо ви виявите належну розважливість і не витрачатимете час на балаканину та зависання в інтернеті, то зможете успішно впоратися з усіма професійними завданнями. І начальству доведеться підняти вам зарплатню. Тиждень здебільшого пройде рівно і спокійно. Ваші колеги відіграють важливу роль у кар’єрі. Небажано нервуватись і дратуватися через дрібниці, тоді робота буде просуватися, і тиждень стане дуже продуктивним. Гроші у вас є, але не поспішайте їх витрачати. У вівторок бажано не ухвалювати відповідальних рішень. Наприкінці тижня домашні справи загрожують вирішуватись надто емоційно. Дітям знадобиться ваша допомога. Романтичне захоплення може закрутити голову так, що ви забудете про все на світі. Що ж, іноді корисно поринути у вир пристрасті. Буде що згадати.

Риби

У вівторок може надійти така ділова пропозиція, про яку ви і мріяти не сміли, використовуйте свій шанс. Однак зірки кажуть, що рішення необхідно ухвалювати швидко, у п’ятницю вже може бути пізно. Цього тижня бажано уникати імпульсивності та нелогічності у словах та вчинках. Якщо ви обійдете це підводне каміння, то атмосфера навколо вас гармонізується. Ви перестанете нервувати. На роботі необхідно ретельно перевіряти інформацію, що надходить. П’ятниця буде вдалою для завершення старих справ. Неділя сприятлива для будь-яких компаній, тільки не сидіть на самоті. Цього тижня ви будете напрочуд пристрасні. Побачення, зізнання, сварки, секс - всього буде у вашому особистому житті надміру. Тільки не здумайте додавати до цього коктейлю ревнощів та скандалів.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers