rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Ціни «космічні»: українці змушені економити практично на всьому. Опитування свідчить, що 80% респондентів витрачає найбільше грошей на їжу
90 відсотків через здорожчання змушені купувати дешевші товари.

Переважна більшість українців відзначає зростання цін за останні місяці, люди змушені економити не лише на подорожах чи розвагах, а й навіть на харчах та здоров«ї. Такі дані опитування компанії Gradus Research.

Так, 90% опитаних відзначають ріст цін за останні декілька місяців.

39% через здорожчання змушені купувати дешевші товари. 24% змушені зменшити норму споживання або взагалі відмовитися від тих чи інших товарів. 42% відзначили, що через подорожчання товарів їхні витрати теж зросли.

Переважна більшість (80%) респондентів витрачає найбільше грошей на їжу. На другому місці — витрати на здоров’я (ліки, аналізи, медогляди). На третьому місці за витратами (27%) — купівля одягу, однак 43% зазначили, що змушені на одязі економити.

Найбільше люди змушені економити на подорожах (61%), розвагах (57%), техніці (47%) та одязі (43%). 16% змушені економити навіть на їжі, а 21% - на власному здоров’ї.

Дослідження було проведене дослідницькою компанією Gradus Research методом самозаповнення анкети в мобільному додатку. Онлайн-панель Gradus показує структуру населення міст, розміром понад 50 000 жителів віком 18−60 років за статтю, віком, розміром населеного пункту і регіону. Період проведення поля: 20 жовтня 2021 року, розмір вибірки: 1000 респондентів.

Фото: Високий Замок
Джерело: Високий Замок
(https://wz.lviv.ua/economy/445929 )


Гектар сільгоспземлі продають за 42 тисячі гривень

Сектор тіні і зона росту Понад 90% витрат населення України спрямовується на споживання, понад 50% — на їжу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers