rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Тиждень сприятливий для укладання вдалих угод та виступу на конференціях, особливо в онлайн форматі. У вихідні стабільність, що настала, може бути підірваною необдуманим марнотратством. Можливо, до речі, вам раптово доведеться витратити багато грошей на дітей, і це порушить ваші плани. Цього тижня виявляйте більше активності та творчої ініціативи. Забудьте про те, що таке лінь та втома, працюйте стільки, скільки зможете, і це принесе плоди. У четвер є можливість з легкістю вирішити проблеми, що хвилюють вас. У п’ятницю слідкуйте за своєю мовою і будьте обережні під час спілкування з колегами по роботі. У суботу не сидіть удома, вибирайтеся до друзів та відпочивайте. Особливо вас буде радувати спілкування з дітьми, тільки не варто потурати всім їхнім примхам. Остерігайтеся ревнощів та підозрілості. Якщо вони заволодіють вами, стосунки будуть зіпсовані. Якщо ж ви ще не зустріли кохану людину, спробуйте створити в уяві її образ, і він цілком може матеріалізуватися.

Телець

Вівторок і четвер можуть стати для вас значними днями. Підписуйте контракти, укладайте угоди, розпочинайте нові проекти. У середу можливі фінансові надходження, у неділю – непередбачені витрати. Важливо проявити вміння згладжувати гострі кути, тоді можна уникнути ускладнень у взаєминах. У понеділок може надійти важлива інформація, яка дозволить знайти вихід із практично тупикової ситуації. На вівторок не плануйте важливих зустрічей та великих угод. У четвер будьте терплячими і не відкидайте щирої пропозиції про допомогу. У вихідні уникайте “підкилимних” ігор, тому що все таємне може раптово розкритисяі. Не думайте займатися з’ясуванням стосунків. Цього тижня головне - інтим, причому вкрай небажано ускладнювати його сварками та причіпками. Почуття високі зачекають, постарайтеся просто отримати насолоду.

Близнюки

Цього тижня виникне безліч можливостей добре заробити та витратити зароблене на щось потрібне та цікаве. У вас зараз успішний період для кар’єрного зростання. Проблеми, що залишилися, цього тижня успішно вирішаться і ви побачите чудові перспективи. Ваші найсміливіші плани втілюються в життя, бажання збуваються. Кохана людина оточить вас турботою, а друзі запросять на веселе свято. Дозвольте собі задоволення розслабитись, сходіть у гості, на концерт, збагатіть себе новими враженнями. Зірки підказують, що зараз найкращий час для укладання шлюбу та поповнення у сім’ї. Якнайчастіше будьте з коханою людиною, це подарує радість.

Рак

Фінансове становище стабільне. Але якщо витрати загрожують перевищити передбачувані розміри, завжди можна переглянути ділові проекти і внести в них деякі корективи. Начальство буде вами згідне. Цього тижня ви можете реалізувати багато творчих поривів, особливо якщо знайдете однодумців. У середу вам необхідно сконцентрувати свою увагу на поставлених цілях, інакше удача вислизне з рук. У суботу, якщо є можливість, добре влаштувати собі день відпочинку, а ще краще - поїхати за місто і насолоджуватися природою. Краще не вступати у суперечки із домашніми, діти порадують своїми здобутками. Нове цікаве знайомство може закрутити вам голову. Але не надто захоплюйтеся, все це загрожує продовжуватись зовсім недовго. Також не варто ставитись надто серйозно до службового роману.

Лев

На початку тижня можливі солідні фінансові надходження. У середу та четвер небажано займатися питаннями, пов’язаними з нерухомістю, інакше ви можете несподівано бути втягнуті у конфліктну ситуацію. У суботу будинок та сім’я можуть вимагати фінансових вкладень. Не відкладайте справи на потім. Ніхто їх за вас не зробить. Якщо ви не розлютите цього тижня своєю впертістю пані Фортуну, то успіх вас супроводжуватиме. Приділіть собі більше уваги. Нині можна дозволити собі багато чого: змінити імідж, повністю чи хоча б частково змінити гардероб. Можливе просування по службі, за умови, що ви виявите мудрість та дипломатичність. Так кого ж ви таки любите? Настав момент спокійно обміркувати останні події і зробити вибір, прислухайтеся до свого серця, і багато одразу стане на свої місця.

Діва

У фінансовому плані тиждень досить вдалий та стабільний, за винятком неділі, коли бажано не робити дорогих покупок. У середу можуть надійти цікаві пропозиції, щоправда, для їхньої реалізації доведеться витратити чимало сил. У п’ятницю чекайте на вигідний контракт. Правильні рішення цього тижня надходитимуть виключно завдяки інтуїції. Відносини з оточуючими налагодяться у вівторок. Ви будете сповнені нових ідей, але важливо зрозуміти, що деякі з них занадто фантастичні. У четвер ваша увага буде зосереджена на питаннях, пов’язаних із роботою, колишні труднощі відступлять. Пішовши на поступки в неділю, ви більше придбаєте, ніж втратите. Чи не надто багато ви хочете? І чи не меркантильні ваші бажання? Кохання все-таки важливіше за гроші. І його не купиш. Не забувайте про це. Але якщо ви опинитеся у скрутному становищі, кохана людина відразу поспішить вам на допомогу.

Терези

На вас чекає фінансове благополуччя, хоча це не означає, що на вас відразу ж почне сипатися манна небесна. Від вашої ділової активності та рішучості багато в чому залежатиме кінцевий результат. Цього тижня не прагніть вирішити всі проблеми разом, не будуйте грандіозних планів і не приступайте до їхнього здійснення. Ви тільки витратите свої сили даремно, і даремно дратуватимете оточуючих, яких можете залучити до орбіти своєї бурхливої, але, на жаль, марної діяльності. Натомість добре б проаналізувати ситуацію та вибрати пріоритети. Виділіть головне і займіться цією справою. Ваша душа, здається, хоче оновлення. Ви мрієте про сильні емоції. Нове знайомство обіцяє все це подарувати вам. Тож будьте готові відкрити своє серце.

Скорпіон

На вас чекає великий прибуток і нові фінансові горизонти. Вам запропонують працю вашої мрії з дуже великим окладом. Ваш авторитет зростає, начальство вами явно задоволене. П’ятниця потішить значними грошовими надходженнями. Зараз настає сприятливий тиждень, що дозволяє змінити своє ставлення до життя і досягти успіху у справах та любові. Можуть надійти пропозиції щодо зміни роботи, вас явно цінують та люблять. Оптимістичний настрій дозволить легко впоратися з будь-якими завданнями. Ваші конструктивні пропозиції сподобаються керівництву. У п’ятницю відбудеться радісна подія у вашому житті. Ваші стосунки найближчими днями можуть стати ближчими та ніжнішими. Відкиньте сумніви, вибирайте кохання, а не обов’язок. Тільки це дорога до щастя.

Стрілець

У понеділок можливі фінансові надходження, тільки не потрібно все відразу витрачати. Ділова зустріч у середу може порадувати вас. Відносини з колегами стануть довірливішими. Настав час ненав’язливо заявити про себе та нагадати про свої інтереси. У понеділок та вівторок бажано нічого кардинального не змінювати. У четвер, ймовірно, з’явиться важлива справа, яка вимагатиме від вас терпіння, уваги до дрібниць. Поєднавши свої бажання та можливості, запланувавши свої дії, ви досягнете успіху. Вихідні краще провести в комфортній обстановці, яка вам до вподоби. Наберіться терпіння. Вам потрібно за будь-яку ціну звести нанівець напруженість у ваших відносинах. І тут допоможе оригінальність та почуття гумору.

Козеріг

Ви можете опинитись у дещо скрутному матеріальному становищі. Друзі нададуть допомогу, але витрати все ж таки доведеться скоротити. На середу та четвер не варто намічати важливих зустрічей та нарад. Краще попрацювати на самоті. Схоже, вас щось дратує та турбує. Намагайтеся зрозуміти, що ви робите не так. Четвер вимагатиме від вас таких якостей як рішучість, уміння миттєво включатися в ситуацію, впевненість у власних силах. Ділові відносини з партнерами багато в чому залежатимуть від вашої витримки та дипломатичності. У п’ятницю вам доведеться відстоювати свою точку зору перед начальством, ваші ідеї повинні бути логічними і являти собою струнку систему. Вам особливо гостро захочеться кохання та ласки. Бажання привертати увагу здійсниться, але, можливо, не зовсім так, як хотілося б. П’ятниця – найкращий день для побачень.

Водолій

При укладанні договорів будьте уважні, перевіряйте всі папери до останньої коми. І краще заздалегідь порадьтеся з юристом. До кінця тижня ваш бюджет трохи зменшиться, але це тимчасово. Досить напружений тиждень, працювати доведеться багато, перед вами будуть ставити нові завдання. У середу через необережне слово у вас можуть виникнути натягнуті стосунки з колегами. У четвер загрожують випливти старі сімейні проблеми. У суботу ви можете розраховувати на допомогу та підтримку друзів. Поїздка, намічена на неділю, може виявитися не зовсім вдалою, краще її перенести на другий день. Перед вами відчиняються всі двері, і ви отримаєте бажане. Тільки не зруйнуйте відносини зайвою вимогливістю та прагматизмом, адже кохана людина старалася від щирого серця.

Риби

Сприятливий час для пошуку нової роботи чи нового партнера для бізнес-проекту. Ваша кар’єра йде в гору, дарує радість та задоволення. У вихідні придбайте собі щось нове. Уваги вимагатиме особисте життя. На вашому шляху може виникнути низка перешкод, подолати які буде досить важко. Не виключені обман та маніпуляції. Ваша підвищена нервозність та стомлюваність загрожує призвести до зривів та сварок, навіть із близькими людьми. У середу розсіяність заважатиме зосередитися на робочих справах, у четвер використовуйте свою контактність і кмітливість. У неділю рекомендується виявити особливу обережність при контактах із незнайомими людьми. Тиждень цілком може початися з відпочинку на самоті. Чим швидше ви зрозумієте, що все ваше невдоволення і претензії - лише примха, тим більше шансів, що самота триватиме не надто довго. У суботу варто поговорити до душам.

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers