rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

У першій половині тижня є ризик позбутися вигідних контрактів та перспектив. Однак у четвер, завдяки нагоді, ви матимете шанс виправити своє матеріальне становище. Але будьте дуже обережні з чужими грошима. Цього тижня ви зможете вигідно проявити ваші ділові якості, що сприятливо позначиться на професійних успіхах. Сміливі задуми краще за буденність і повторення пройденого. На роботі вам знадобиться точність, методичність та дисципліна, які, у поєднанні з організаторськими здібностями, можуть творити чудеса. У п’ятницю перед вами відкриються цікаві перспективи в особистому житті. Бурхливі емоції поступаються місцем глибшим і піднесеним почуттям. Вибачте собі недосконалості та помилки, та відкрийте серце новому почуттю, яке дозволить відчути щастя. Ви на правильному шляху.

Телець

Цього тижня вам доведеться стежити за своїм бюджетом. Легковажність і прагнення до свіжих вражень завдадуть серйозного удару. Надто марнотратними можуть виявитися ваші душевні пориви. На суботу небажано планувати відвідування магазинів. Непоганий тиждень для того, щоб перевірити почуття нового обранця. Не варто вам сліпо довіряти йому, якщо ви недавно познайомилися. У середу будьте обережні і терплячі у справах: тільки за цієї умови ви досягнете бажаної мети. П’ятниця - це день піднесеного настрою, коли радість відкриває перед нами нові горизонти. У суботу краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху і порадувати себе якоюсь новинкою. Не вимагайте від коханої людини зірок із неба. Коли в неї з’явиться така можливість, вона і сама дістане все без нагадувань, а зараз образиться. Краще організуйте романтичне побачення у п’ятницю чи суботу.

Близнюки

Чудовий тиждень для успішного здійснення ваших задумів. Ваші ідеї затребувані, прибуток принесуть і нові проекти та колишні ділові зв’язки. Субота вдала для покупок, у тому числі у сфері нерухомості. Цього тижня багато доведеться починати спочатку, з чистого листа. Але здатність мріяти та втілювати свої мрії в життя допоможе вам впоратися з будь-якими перешкодами та труднощами, та швидко досягти бажаної мети. Ваше життя зміниться на краще. Можливо, ви отримаєте пропозицію руки та серця. Вам, можливо, доведеться вибирати між душевним комфортом та принципами. Вибирайте перше, вибирайте кохання. І не поспішайте з остаточними висновками, все ще зміниться, причому на вашу користь. Життя саме подарує вам те, про що ви так мрієте.

Рак

Гроші у вас є, але мають бути необхідні витрати, які можуть істотно скоротити ваші ресурси. Втім, схоже, дуже скоро ви отримаєте роботу своєї мрії з вельми пристойною зарплатою. Цього тижня планові заходи можуть зірватися, натомість те, що виходитиме спонтанно, пройде чудово. У понеділок вас можуть ощасливити своєю раптовою появою друзі. У середу ваші плани можуть змінюватися сто разів на день, щоб догодити близьким людям. Субота хороша для роздумів та прогулянок. Ви привертаєте увагу, що змушує вашого супутника життя нервувати. У понеділок можлива серйозна розмова з коханою людиною, яка пояснить ваші взаємини, але приводу для розчарувань вона не надасть, ви успішно обійдете всі підводні камені. Неділя – вдалий день для ніжних зустрічей.

Лев

Будьте обережнішими з витратами, вони загрожують перевищити ваш заробіток. Порівнюйте свої запити та реальну ситуацію, не виключено, що вам доведеться відмовитися від покупки, на яку ви вже зважилися. Не варто часто використовувати кредитну картку. Віддаючись у ці дні розвагам, намагайтеся не надто заважати оточуючим, інакше вам напевно зіпсують задоволення. На початку тижня ймовірна цікава ділова поїздка, яка дозволить розширити коло вашого спілкування та надасть нові можливості. Сприятливий час для змін в особистому житті, не варто терпіти грубощі або зраду партнера. У вихідні напруга піде і ви зможете розслабитися. Не бійтеся змінюватися, знайомитись, пробувати нове. Ви спокусливі і привабливі, немов це не ви, а інша, загадкова людина, не проґавте свого щастя.

Діва

На роботі можливі проблеми та зрив домовленостей. Щось доведеться доробляти в авральному режимі. Ваші очікування можуть не виправдатися, тож краще залишатися реалістом. У середу необхідно проявити активність, що дозволить налагодити стосунки з партнерами. Настав період, коли ви можете з легкістю, одним стрибком подолати багато перешкод та бар’єрів. Настає сприятливий час для налагодження нових зв’язків та контактів. Ваша чарівність та авторитет зростуть. У четвер варто знизити навантаження на роботі до мінімуму, а краще взагалі відкласти всі серйозні справи на тиждень. Ілюзії та переоцінка власних сил та почуттів у особистому житті загрожуватимуть розчаруванням. Тиждень вас порадує гарним настроєм та умиротворенням. Ви будете оточені увагою та турботою, так що не ображайте свого супутника життя зайвою вимогливістю. Намагайтеся провести вихідні вдвох.

Терези

Головним об’єктом ваших турбот цього тижня може стати грошове питання. Проте ваші витрати щедро окупляться в майбутньому. Не варто економити на здоров’ї та харчуванні. П’ятниця – гарний день для покупок. У понеділок не поспішайте будувати жорсткі плани та суворо дотримуватися їх. Цей день є сприятливим для того, щоб спокійно пливти за течією. У середу та четвер справи на роботі будуть складатися вдало, що дозволить вам багато чого встигнути. У п’ятницю можна розраховувати на душевну розмову із друзями. Вихідні присвятіть дому чи собі, коханому. Ситуація на особистому фронті зміниться на краще, намічається потепління в давніх стосунках або новий пристрасний роман. У п’ятницю вечір удвох може закінчитися душевними розмовами. Сприятливі для зустрічей четвер та субота.

Скорпіон

На вас чекають великі грошові надходження та перспективні ділові пропозиції. Можлива премія або підвищення на посаді з відповідною зарплатою, ваші професійні ідеї затребувані та приносять прибуток. Цього тижня ви будете щасливими, як ніколи. Навіть якщо комусь спаде на думку перешкодити вам у ваших починаннях, нічого не вийде. Якщо ваші дії поєднують одночасно натиск і сміливість, тоді в бізнесі можна досягти відмінних результатів. Переговори з начальством принесуть необхідні вам зміни. На Вас чекають цікаві ділові пропозиції та активний відпочинок. Ви зараз можете виграти у любовній лотереї, потрібно лише ризикнути. Так, ви вже зустріли своє щастя, тож можна і потрібно круто поміняти своє життя, наприклад, переїхати в інше місто, щоб бути разом. Це варто того.

Стрілець

Хороший час для ремонту, обміну чи купівлі квартири. У четвер можливі довгоочікувані грошові надходження, які зміцнять ваше матеріальне становище. У вихідні варто пройтися по магазинам. На цьому тижні намагайтеся більше часу проводити подалі від суєти та масового скупчення людей. У понеділок та вівторок добре б не перевантажувати себе справами, на роботі бажано враховувати інтереси колег та виявляти ініціативу, йдучи на компроміс. Захистіть себе від непотрібних зустрічей та контактів. У вихідні прислухайтеся до порад друзів та родичів, їм збоку видно краще деякі ваші промахи. Постарайтеся не ображатися на кохану людину, вона дійсно не може приділити вам стільки уваги, скільки вам хотілося б. Будьте мудрішими і терпимішими. У середу та п’ятницю побачення обіцяють бути особливо романтичними.

Козеріг

Фінансове становище стабільне. Щоправда, на роботі доведеться щось змінювати та приймати чиюсь сторону. Інтуїція підкаже правильне рішення щодо ситуації непростого вибору. Бажано спокійно і без метушні займатися робітничими та домашніми справами. Цей тиждень, ймовірно, стане слушним часом для вирішення багатьох проблем, відкладених у довгу скриньку. Ваша праця буде помічена і гідно оцінена. Можливо, надійде пропозиція щодо підвищення по службі. Творчий підхід до роботи принесе суттєві результати. У п’ятницю є ризик розголосити чужий секрет. Намагайтеся у вихідні приділити більше часу своїм дітям. У вівторок не приймайте близько до серця деяку закритість та емоційну стриманість коханої людини. Вже в четвер ситуація може змінитися з точністю до навпаки, чекайте настання світлої смуги.

Водолій

У понеділок вам доведеться обстоювати свої фінансові інтереси. У четвер ви зможете завершити важливу справу. Постарайтеся не спізнюватися на ділову зустріч, від якої залежить ваш фінансовий успіх. Тиждень виявиться яскравим, динамічним і досить продуктивним. Ви багато спілкуватиметеся, але не поспішайте записувати в друзі нових знайомих. Не виключено, що їм просто щось від вас потрібне. Вівторок та субота – активні дні, наповнені позитивними емоціями. Більше прислухайтеся до порад колег і дійте спільно, постарайтеся не обмежувати чужих амбіцій та інтересів. Намагайтеся за допомогою почуття гумору у вихідні уникнути скандалів у сім’ї. Цього тижня ви зможете проявити себе у повному блиску на особистому фронті. Будьте відкриті для нових знайомств, особливо у вихідні. Але вибирайте серцем, не шукайте вигоди.

Риби

На щедрі гонорари на роботі розраховувати не доводиться, тож бажано бути економнішим. Обходьте магазини стороною або хоча б порівняйте ціни та дочекайтеся розпродажу. Фінансове становище може виправити наступного місяця. Навіть те, що ніколи не було вам потрібно, може виявитися важливим цього тижня. Якщо на його початку ви зможете грамотно відкоригувати свої плани, це наблизить вас до заповітної мети та дозволить визначити стосунки з партнерами та опонентами. У середині тижня ви ризикуєте зустріти таємний опір недоброзичливців. Обійдіть це підводне каміння. Субота – найвдаліший день тижня. Цей тиждень обіцяє стати переломним моментом у вашій долі. В особистому житті вас супроводжує удача та везіння. І цим треба користуватися, постарайтеся більше часу проводити разом, проте не надто афішуйте ваші стосунки.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers