rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Адміністрація Байдена розповіла про вільніші міжнародні правила подорожей для вакцинованих льотчиків
Сполучені Штати вперше окреслили майбутні правила міжнародних подорожей для повністю вакцинованих осіб у середині вересня.

Адміністрація Байдена в понеділок оприлюднила нові деталі правил, які набудуть чинності на початку наступного місяця, що регулюють авіаперевезення іноземних громадян до Сполучених Штатів.

Починаючи з 8 листопада, дорослі, які пройшли повну вакцинацію, повинні будуть показати підтвердження вакцинації перед посадкою на рейс, щоб поїхати в США. Приймаються тільки вакцини, схвалені або дозволені Управлінням з контролю за продуктами і ліками або Всесвітньою організацією охорони здоров’я, за словами вищих посадових осіб адміністрації.

Повністю вакциновані особи також повинні будуть показати докази негативного тесту на Covid-19, зробленого протягом трьох днів до посадки в літак. Авіакомпаніям буде доручено збирати та переглядати документацію від пасажирів перед їхніми відповідними рейсами.

«Авіакомпанії будуть перевіряти статус вакцинації так само, як і продовжуватимуть це робити, маючи негативні результати тесту на Covid перед вильотом», – сказав журналістам у понеділок високопоставлений чиновник адміністрації Байдена.

Ті, кому не виповнилося 18 років, будуть звільнені від цих вимог, значною мірою через обмежену доступність або дозвіл вакцин проти Covid-19 для дітей у більшій частині світу. Дітям віком від 2 років перед польотом потрібно буде здати негативний тест на Covid.

У середині вересня США вперше окреслили майбутні правила міжнародного подорожування для повністю вакцинованих осіб.

«Ми зробили свідомий крок, щоб виділити цей час, щоб забезпечити якомога гладку імплементацію, особливо з чимось таким широким», – сказав журналістам у понеділок другий високопоставлений чиновник адміністрації.

Правила також включають виключення для людей, які родом із країни з обмеженою доступністю вакцин, яку адміністрація Байдена визначає як місце, де менше 10 відсотків населення повністю вакциновано «через відсутність вакцин», за словами однієї високопоставленої офіційної особи адміністрації. Приблизно 50 країн підпадають під цей поріг, включаючи більшу частину Африки.

Однак цей чиновник додав, що невакциновані особи, які відповідають вимогам, повинні будуть продемонструвати «конкретну, вагому» причину для поїздки до США та негативний результат тесту за день до польоту. Будь-яка дитина, яка подорожує з невакцинованим дорослим, також повинна буде показати підтвердження негативного тесту в тому самому вікні.

Невакциновані громадяни США або законні постійні мешканці також повинні будуть показати підтвердження негативного тесту за один день до посадки на борт, замість трьох днів. Повністю вакциновані особи матимуть три дні, щоб пройти тестування.

Існує кілька інших вузьких винятків із вимоги вакцинації, наприклад, для іноземних громадян, які мали серйозні алергічні реакції на попередню дозу вакцини Covid-19.

Мандрівники, які прямують до США, також повинні будуть надавати авіакомпаніям інформацію, таку як робочі номери телефонів та адреси електронної пошти, щоб дозволити чиновникам охорони здоров’я відстежувати контакти, якщо мандрівники потенційно заражені коронавірусом.

Оголошення про нові правила відбулося за кілька днів до запланованої поїздки президента Джо Байдена до Європи для зустрічі на вищому рівні з іншими світовими лідерами, а також Папою Франциском.

Також планується, що США знову відкриють наземні та поромні пункти пропуску для повністю вакцинованих мандрівників у той же день, що й відновлять авіаперевезення, 8 листопада. Кордони були закриті для необов’язкових подорожей з березня 2020 року, а в останні місяці вони стали основним джерелом розчарування в канадському уряді та серед виборних посадовців США, які представляють громади вздовж північного кордону.

Джерело: https://www.politico.com/news/2021/10/25/biden-international-travel-vaccianted-flyers-517073
Переклад українською, “Час і Події”

Чому існує нерівність?

Нова Америка квапить стару на вихід

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers