rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ У Байдена оголосили план COVID-вакцинації 28 млн. дітей
Влада США закупила достатньо вакцини від коронавірусу для імунізації американських дітей віком від 5 до 11 років.Білий дім уже за кілька тижнів розпочне широкомасштабну COVID-вакцинацію американських дітей від п’яти років — йдеться про щонайменше 28 млн осіб. Про це йдеться у документі, опублікованому в середу, 20 жовтня.

«Адміністрація закупила достатню кількість вакцин для вакцинації 28 мільйонів дітей віком від 5 до 11 років«, - заявили в Білому домі.

Зокрема, компанії Pfizer та Biontech подали запит регуляторам США для схвалення розробленої ними COVID-вакцини для дітей від 5 до 11 років 7 жовтня, проте реалізація програми щеплень розпочнеться після офіційного ухвалення позитивного рішення щодо вакцинації. Засідання незалежних дорадчих органів регуляторів FDA та CDC заплановані на 26 жовтня та 2-3 листопада відповідно.

»Адміністрація у взаємодії з місцевими органами влади зробить щеплення доступними по всій країні«, - підкреслили в Білому домі.

У США розгорнуто понад 25 тисяч педіатричних пунктів, зокрема у школах, інших навчальних закладах, місцевих аптеках, первинних пунктах медико-санітарної допомоги.

Нагадаємо, що раніше BioNTech/Pfizer запросили дозвіл ЄС на вакцинацію дітей. У Європі можуть вперше дозволити COVID-вакцинацію дітей віком 5-12 років. Розробники вакцини запевнили, що препарат є безпечним.

Також повідомлялося, що Індія вакцинуватиме дітей від двох років препаратом Covaxin. Проміжок між вакцинацією першим та другим компонентом Covaxin складе 20 днів, зазначив регулятор.

Джерело:
https://korrespondent.net/world/4408325-u-baidena-obiavyly-plan-COVID-vaktsynatsyy-28-mln-detei
Переклад українською,
“Час і Події”

Чому існує нерівність?

Нова Америка квапить стару на вихід

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers